2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید .مجرد نیاد چون از زندگی زناشویی نمیدونه و نظرنده لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 58 پست
تو نامزدی به زوووور بهم تجاوز کرد منه بدبخت مجبور به ازدواج شدم از طلا و عروسی گذشتم

اگه منظورت تو دوران عقد بودی که تجاوز نیست

گلم گذشته رو نبش قبر بکنی خودت اذیت میشی تو هم از ایشون ایراد بگیر اگه لاغرن بگو اه چقدر لاغری اگه دیدی ناراحت شد بگو چطور از من ایراد میگیری من نگیرم؟

تو نامزدی به زوووور بهم تجاوز کرد منه بدبخت مجبور به ازدواج شدم از طلا و عروسی گذشتم

نامزدی منظورت عقده.  انگار شوهرت از اعتماد بنفس پایینت سواستفاده میکنه  خیلی زرنگه بچه هم داری؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم بهش گرمی بده وخودت زیادگرمی نخور

واگه میشه پیش دکتربرین تادارو تجویز کنِ

و برای سلامتیِ خودت لاغر کن❤️

واعتمادبه نفس تو بالاببر 

درمورد فیلم اصلا نگاه نکن عزیزدلم

چون هم حرامه هم سلامتی جسم روح وروان تو نابود میکنه

ان شاءالله آرامش به قلبت برگرده

با محبت و اصلاح تغذیه و ورزش و لطف خدا ودکتر ان شاءالله حل میشه😍😍

تویی تنها امیدم یا رب❤
شاید هم سرش جایی یا جاهایی گرمه! چیزی که تعریف میکنی اونقدر عجیب نیس که متاهل حالیش باشه مجرد نه! ...

بره گمشه مگه بامانکن ازدواج کرده یعنی خودش همه چی تمومه بیخیال اینجور ادم حتی ارزش نگاه کردن نداره من برم تحمل ندارم نمیتونم اینجور چیزا روتحمل کنم😬😬😬

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
قد ۱۶۲ وزن ۷۸

عزیز دلم همسرت راه اشتباهی رو پیش گرفته اینجوری داره فقط اعتماد به نفس شما رو میاره پایین اول اینکه حتماً یه مشاوره برین 

بعد از اون هم برای لاغر شدن من رژیم خود سرانه زیاد گرفتم فقط به بدنت آسیب میزنه اگه میخوای اصولی و بدون عوارض وزن کم کنی حتماً تحت نظر پزشک تغذیه باش من خودم الان 8 ماهه تحت نظر هستم تو 8 ماه 20 کیلو کم کردم بدون گشنگی و عوارض 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم 

اولین هدف برای کاهش وزن سلامت خودت باشه ک چند وقت دیگه پا به سن میزاری خدایی نکرده دچار مشکل نشی  بعدش دل شوهرت 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

عزیز دلم همسرت راه اشتباهی رو پیش گرفته اینجوری داره فقط اعتماد به نفس شما رو میاره پایین اول اینکه ...

عزیزم وعده های غذاییت چیان ؟ 

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
بره گمشه مگه بامانکن ازدواج کرده یعنی خودش همه چی تمومه بیخیال اینجور ادم حتی ارزش نگاه کردن نداره م ...

مشکل اینا جدی تر از ایناست از هیکل نیس خودم میدونم

با لحن تند گفتم که بدونه به متاهلی مجردی نیس 

ازدواج کرده ولی نمیدونه شوهری که اینجور بهونه ها میگیره دردش چیز دیگه است!

مشکل اینا جدی تر از ایناست از هیکل نیس خودم میدونم با لحن تند گفتم که بدونه به متاهلی مجردی نیس&nbs ...

اره دقیقا ولی اسی بی تجربست متاسفانه 

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!

و یه سوال از اول همین جور بود و از اندامتون ایراد میگرفت تو دوران نامزدی همینجور سرد بود یا بعدن سرد شد به مرور سرد شد یا یه دفعه ؟

عزیزم وعده های غذاییت چیان ؟ 

همه چی بهم داده فقط تنقلات ، فست فود، نوشابه، شیرینی و شکلات حذف کامل 

هر دفعه رژیمم رو عوض میکنه و مقدارش هم همینطور 

ولی خیلی آسونه رژیمش اصلا اذیت نمی‌شی 

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

همیشههههه خوش بو هستم اگر وسط رابطه یک ذره بوی طبیعی که مال رابطه است بیاد وسط رابطه ول میکنه میره&n ...

😐شوهرت مطمعنی با کس دیگه نیس من شوهرم اونطوری بگه میکشمش وسط رابطه ول کنه میزنم با تابه ب صورتش چون سلی من محکم نمیچسبه ب صورتش