2777
2789
عنوان

متاهلا بیاید .مجرد نیاد چون از زندگی زناشویی نمیدونه و نظرنده لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو مگه موقعی که اومدی خواستگاری چشاتو باخودت نیاورده بودی من از اول اینطوری بودم زن چاق دوست نداشتی منو نمیگرفتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

همسرتون سرد مزاج هستن و میخوان کاسه کوزه هارو سرشما بشکنن اعتماد به نفس داشته باش طبع غذاتون و عوض کن اگه توپر هستید لاغر کنید بهتره برای سلامتی خودتون هم مفیده اما اینکار و برای خودتون بکنید نه همسرتون

من هنوز عروسی نکردم مادرهمسرم دائم کنایه لاغری و ریز بودنمو بهم میزنه و همسرم میگه چاق شو منم بهش گفتم من همینم و خودمو دوست دارم و تو هم من و اینمدلی دیدی پس انتظار عوض شدن نداشته باشه 

خودمون و دوست داشته باشیم🌱🌱🌱🌱

همون اول چشم نداشت ببینه؟ مردا از پشت لباسم سانت میزنن با چشماشون.. یعنی نفهمیده اندام شما ایده آلش ...

تو نامزدی به زوووور بهم تجاوز کرد منه بدبخت مجبور به ازدواج شدم از طلا و عروسی گذشتم

تنها ارزوم بچه دار شدنه میشه برام دعاکنید.اللهم صل علی محمد و آل محمد

کسی که از لحاظ جنسی گرمه اصلا نمیتونه وسط رابطه بیخیال بشه ول کنه بره نمیتونه بگه چون تو چاقی من صبر پیشه میکنم تا تو لاغر بشی واقعا نمیتونه همسرت مشکلاتی داره که گردن نمیگیره 

2810