2777
2789
دارو چی خوردی عزیزم  بچه شیر میدادی؟ خدا رو شکر بهتری

اس سیتالوپرام و یه قرص براتپش قلب اره بچه هم شیرمیدادم تازه دکترقرصای دیگه هم داد نمیخوردم میترسیدم 

الحمدالله خیلی بهترشدم خیلی برام دعاکن  همیشه ارامش داشته باشم، 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حمله پانیک چجوریه؟ انشاالله خیلی زود خوب بشی عزیزم

روزی که مرخص شدم شبش حالم بد شد حس مرگ داشتم علائم حیاتیم خوب بود اما من فکر میکردم میخوام بمیرم پاهام شروع به لرزیدن کرد بی اختیار میلرزید شدید میلرزید هیچ کنترلی روش نداشتم اصلا نمیتونستم نگهشون دارم کارم به بیمارستان کشید بدترین شب عمرم بود

خیلی سخته خیلی منه بیچاره ۱۲روزه زایمان کردم هنوز خنده رو لبم نیومده

خیلی خیلی سخته 

من ازترس دهنم خشک میشد و قلبم میومدتودهنم هیچی نمیخوردم از هفتادکیلوشدم ۴۷کیلو هین میت شده بود رنگم ای کاش همون اول رفته بودم یه دکتر درست درمون و داروهامو خورده بودم ایقداذیت نمیشدم

روزی که مرخص شدم شبش حالم بد شد حس مرگ داشتم علائم حیاتیم خوب بود اما من فکر میکردم میخوام بمیرم پاه ...

منم دقیقا همینجور میشدم میبردنم بیمارستان هی ازمایش هیچیم نبود اما من حس مرگ داشتم ارامبخش میزدن یه چن ساعتی خوب بودم باز شروع میشد

خیلی خیلی سخته  من ازترس دهنم خشک میشد و قلبم میومدتودهنم هیچی نمیخوردم از هفتادکیلوشدم ۴۷کیلو ...

وای خدایا چقدر عذاب کشیدی🥺

یه سوال دارم ازت احساس میکردی جون تو تنت نیست؟ بخصوص پاها؟ من حس میکنم پاهام اصلا جون نداره نمیتونم سرپا بشم

وای خدایا چقدر عذاب کشیدی🥺 یه سوال دارم ازت احساس میکردی جون تو تنت نیست؟ بخصوص پاها؟ من حس میکنم ...

اره من حس میکردم سرم خالیه سبکه الان میره به هوا پاهامم قدم ک ورمیداشتم نفسم میگرفت و میگفتم الان میفتم میمیرم 

منم دقیقا همینجور میشدم میبردنم بیمارستان هی ازمایش هیچیم نبود اما من حس مرگ داشتم ارامبخش میزدن یه ...

یا امام زمان😔😔

خدا تن سالم بهت بده ان شاالله

الهی همیشه سلامت باشی

برای منم دعا کن

چندوقته زایمان کردی؟ علائمت چیه؟

۱۰ ماهه

تحملم خیلی کم شده، زود عصبی میشم میخوام تنها باشم حوصله هیچکسو ندارم. ۶ ماه اول گریه های زیاد هم داشتم و این که هیچی خوشحالم نمیکرد‌ 

اره من حس میکردم سرم خالیه سبکه الان میره به هوا پاهامم قدم ک ورمیداشتم نفسم میگرفت و میگفتم الان می ...

یا خدا پس منم دقیقا همینم همش میگم جون تو پاهام نیست نمیتونم سرپا بشم 

بیچاره خواهرم ده روز اومد خونم موند الانم دو روزه منو آورده خونه خودش،انقدر گریه میکنم میگم خدایا چجوری میخوام سرپا بشم چجوری میخوام به سه تا بچه رسیدگی کنم گریه میکنم خیلی ناراحتم

گاهی حتی از بچه آوردنم پشیمونم،من سزارین سومی بودم و خیلی اذیت شدم یه تاپیک هم دارم خاطره تلخ سزارین من اگر دوست داشتی بخون

2810