2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول ارامشتو حفظ کن😐

دندون تیز کرده 

ادم خسیسیم بنظر میاد 

الان که نامزدی اینو میگه وای به بعد 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

به جهنم که میخای نامزدیتو بهم بزنی

تویی که جنبه نداری نظرات بقیه رو بشنوی بیخود تایپک میزنی

بی ادب عصبانیم باشی حق نداری به کاربرا بی احترامی کنی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
چون درست ننوشته باید به تمسخر بگیرن؟ بره تاپیک املایی و نگارشی اگه خیلی مایل هستین

شما واسه من تعیین نمیکنی کجا برم 

اینجا هم محل تخلیه حرص و عصبانیت نیست 

ناراحته حق نداره بیاد به فحش ببنده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چون درست ننوشته باید به تمسخر بگیرن؟ بره تاپیک املایی و نگارشی اگه خیلی مایل هستین

میبینن حالم خوب نیس پای زندگیم وسطه بعد مسخره میکنن و می‌خندن یعنی من خدا ندارم آمدم اینجا ک حرف بزنم نکته مسخره ام کنن 

شما واسه من تعیین نمیکنی کجا برم  اینجا هم محل تخلیه حرص و عصبانیت نیست  ناراحته حق ندار ...

والا شعور نداره با بقیه درست حرف بزنه بعد میخاد زندگی تشکیل بده

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
2810