2777
2789
عنوان

علایم حمله عصبی

143 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من سال 94به فاصله 6ماه مامان بابامو بر اثر سرطان از دست دادم ...مراسم بابام تا اندازه ای تونستم کنار بیام اما مادرم خیلی داغون شدم اصلا گریه نکردم یادمه خیلی عادی نشسته بودم رو پله حیاط تا امبولانس جنازه رو بیاره ...گریم نمیومد...الانم که الانه سر مزارشون نمیتونم عزادرای کنم....حالا وقتی فشار عصبی زیاد دارم ...بی حال میشم نمیتونم نفس بکشم درست....خفه گریه میکنم و فکم قفل میشه و بیشتر ناله میکنم ی  جا خیره میشم ی دفعه داد میزنم گریه میکنم تا حدی میتونم کنترلش کنم و ارادیه .....این علایم خاصیه یا صرعه یکم ترسیدم 

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی حمله عصبی نیست. حمله عصبی یا پنیک اتک کاملا متفاوت و کلا ۱۰ دقیقه طول میکشه و تجربه ای د ...

خب همین نگران بودم نکنه حمله چیزی باشه....نه کاملا هشیارم و میشنوم چی میگن فقد کنترل زیاد بهش ندارم ...انگاری بدنم قفل میشه...مثلا هرچی خواهرم میگفت بهم  نگاه کن سر بگردون یا اب بخور....نمیتوسنتم ساکت میشدم ی دفغه دورباره گریه و داد میزدم همین روالم

[QUOTE=307637483]افسردگی.  و احتمالا پنیک هم هست. پنیک انواع مخلفی هست ب شکلهای مختلف. منم داشتم و. دارو میخورم. ...[/QUOTE

روانپزشک؟؟؟/؟ اخه دارو میده من نمیخواستم کارم به دارو خوردن بکشه

افسردگی.  و احتمالا پنیک هم هست. پنیک انواع مخلفی هست ب شکلهای مختلف. منم داشتم و. دارو میخورم. ...

ینی ممکنه پنیک باشه؟؟؟؟؟

[QUOTE=307637483]افسردگی.  و احتمالا پنیک هم هست. پنیک انواع مخلفی هست ب شکلهای مختلف. منم داشت ...

دارو که بد نیست. منم نمیخاستم دار. بخورم ولی خب چاره دیگه ای داری اگه میتونی خودت ذهنتو کنترل کن اگه نه مجبوری بری دکتر . مشاورا که معمولا چیزی نمیگن همون حرفها که خودمون بلدیم  ولی نمیتونیم بهش عمل کنیم رو میگن 

دارو که بد نیست. منم نمیخاستم دار. بخورم ولی خب چاره دیگه ای داری اگه میتونی خودت ذهنتو کنترل کن اگه ...

دقیقا من یجا رفته بودم خودم میفهمیدم داره اتلاف وقت میکنه برای پول منو بکشونه اونجا هیچ اثری نداشت ...

دارو که بد نیست. منم نمیخاستم دار. بخورم ولی خب چاره دیگه ای داری اگه میتونی خودت ذهنتو کنترل کن اگه ...

اخه خیلییی کم پیش میاد از اون زمان تا الان دو دفعه همچین شرایطی داشتم.....کنترل که با شرایطی که من داشتم هرکی بود هفت کفن پوسونده بود

2810