2777
2789
عنوان

خانمهابیان بگم شوهرم چی میگه حالاکه داریم خونمون عوض میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 81 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهشم هم که گفتم من اونهمه بهت طلادادم تضمین میخوام تضمینشم اینکه خونه بزنی بنامم بهم میگه اگه طلاهات ...

چه اصراریه خونه عوض کنی،اکرقراره از دستت بره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

جقدر تو متی و شوهرتم شوهر منه😄😄😄😄همیشه نیگم زنی ک خرج نداره ارج نداره.    من خرج نکردم. هیچی نخاستم تمام طلاهای خونه مدریمم فروختم  پدرمم پول داد ی کم.خونه خریدیم‌. . ماشالا  ماهی نیس ک من ازش کتک نخورم. و ب پدرم فحش نده. حالیگبیش اینجاست ک میگه زن من زن نیست. همه هم می‌دونن  زن زندگی نیستی 🙃

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

ببین عقل داشته باشی میفهمی ک نفروشی خونه رو

ی جوری گولت میزنه ک نمیفهمی چطور ب اسمش شده

پس هوشیار باش

و چون ب نامت فروختیم ب حساب خودت بریز 

خونه خریدیم چون باید از حساب تو بره قولنامه رو و یا هرچی ب اسم خودت تو بنگاه بگیر و بگو ک وقتی سند ب اسمم خورد مابقی پول چک ب ساعت میدم

بگو طلا الان ب نرخ روزم پولش کمتر از خونست

حس میکنم خونواده شوهرت خیلی دخالت میکنه و میشینن شوهرتو پر میکنن ک حتما باید خونه ای داشته باشی ک بن ...

نمیدونم بخداخودمم خیلی اعصابم خورده ازاین وردوست دارم اون خونه روبخریم خیلی دوسش دارم ازاینورمیگم نکنه دارم بی عقلی میکنم وپس فرداازکارم پشیمون بشم چه اطمینانی هست؟

چقدر بد فامیلمون بیشتر تجمل گرایی هس وگرنه همه باهم راحتیم مگر این که کسی خودش خوشش نیاد واعتقاداتش ...

ما هم راحتیم و این باز پوشیدن رو نشونه ی داشتن شوهر خوب میدونن و من شوهرم نمیتونه بپذیره که من خیلی باز بپوشم یا روبوسی کنم با پسردایی و پسرعمو و اینا 

نمیدونم بخداخودمم خیلی اعصابم خورده ازاین وردوست دارم اون خونه روبخریم خیلی دوسش دارم ازاینورمیگم نک ...

درسته رابطه براساس اطمینانه ولی بگو بهش حداقل نصف خونه ب نام شما باشه بخاطر طلاهات وگرنه کنسله

ممنون عزیزم خواهرم انقدر طلا داره که خودشو میگیره ولی من بی خیال میشم طلا دوست دارم ولی وقتی شرایط م ...

آفرین بهت که روح بزرگی داری  ای کاش منم مثل شما باشم  ببین من اصلا حسودنیستما ولی ته دلم همیشه یه حسی میگه چرا فلانی این داره من ندارم مگه من با اون چه فرقی دارم یه جور حس غبطه خوردن  واین حس توی همه ی مسائل وجودداره مثل مسائل اقتصادی،سیاسی،اجتماعی،مذهبی ،جایگاه اجتماعی و شغلی  تازه چند ساله اینطوری شدم مخصوصا بعد تورم وگرونی  اینقدر خواستم ونشد به هرجا چنگ زدم دست خالی برگشتم  وبعدش ناامیدشدم

عزیزم گوشواره و حلقه اینا داری ؟؟ طلا چیا داری که دیگه نخریدی ؟؟؟ تو مجالس و عروسی ها خجالت نمیکشی ...

چرا باید خجالت بکشه ک طلا بهش آویزون نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما ارزش آدما رو ب طلاهایی ک آویزون میکنن ب خودشون میسنجین ؟؟؟؟؟؟؟

دیگه طلا انداختن هم مدش رفته نهایتا یه دستبند ظریفی چیزی نه اینکه عین پیرزنای قدیمی از مچ تا آرنج طلا بزارن 

الان من هیییییییییییییییچ طلا  ب خودم نمیزارم اهلش نیستم مگه اکسسوری بدلی دخترونه 

تا الانم جایی خجالت نکشیدم و راحت بودم