2777
2789
عنوان

چی بخرم برای اینکه چاق شم

155 بازدید | 19 پست

مولت ویتامینی چیزی که واقعا جوابگو باشه .

مثلا من ۲۵ کیلو کاهش وزن دارم .

با قرص فارماتون 

یا پودر جنسینگ حکیم تهرانی کی تاثیری دیده ؟؟؟

تو رو خدا راهنماییم کنید دارم میمیرم از بس لاغر شدم 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘

شب برنج بخور 

چاق کنندست 

دستم به بودنت نمیرسد! اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم :طوری دوستت می‌دارم،‌که هر شبانه‌روز بی‌آنکه ببینمت، بی‌آنکه ببوسمت، بی‌آنکه لمست کنم، بودنی‌ترین شخص جهانم شده‌ای ! ♡

من هرکاری که بگین رفتم ولی نمبدونم چرا ذره ای از تغیر

با خودم میگم بچه شیر میدم بخاطره همین جواب نمیده ولی حاریمم شیر میده تو نامزدی لاغرررررررررر بود الان شده 4برابر قبلش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب برنج بخور  چاق کنندست

بابا من در عرضیه سال خوراکم هر شب هرشب برنج بوده ۱۶ کیسه بدنج و تمام کردم ولی اصلا چاق نشدم 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
من هرکاری که بگین رفتم ولی نمبدونم چرا ذره ای از تغیر با خودم میگم بچه شیر میدم بخاطره همین جواب نم ...

من تو نامزدیم چاق بودم ۶ و خورده ای 

آلان بچه شیر میدم شدم ۴۰ کیلو 

چند کیلویی قدت چنده؟

۱۶۷ قدم 

وزنمم۴۰ کیلو

الان ی چیزی میفرستم بخور شاید برات جواب داد دختره میگفت کل خانواده هرکی لاغر بوده خورده چاق شده  ...

دستت طلا مرسی 

من ۴۲ بودم با پودر جنسینگ که قوطیش مشکیه شدم ۵۰

آره خودمم قبلا میخوردم 

ولی آلان چون کوچولوم شیر خودمو میخوره میترسم 

همین پودر جنسینگ حکیم تهرانی ام میگن خوبه ولی در صورتی که خودم موادشو بگیرم و درست کنم

من تو نامزدیم چاق بودم ۶ و خورده ای  آلان بچه شیر میدم شدم ۴۰ کیلو

همسایه بالاییمون بهم معرفی کرد جنسینگ رو 

اونم وقتی بچه شیر میداد مصرف کرد میگفت ضرری نداشت واسم

فقط خیلی خواب اوره

متاهل 
منم کمبود وزن داشتم پارسال کپسول مولتی ویتامین مینرال خوردم خیلی خوب بود وزن اضافه کردم

اینم خوردم تاثیر نداره

بابا من در عرضیه سال خوراکم هر شب هرشب برنج بوده ۱۶ کیسه بدنج و تمام کردم ولی اصلا چاق نشدم 

چقدر عجیب 

من استعداد چاقی دارم متاسفانه 

کافیه دو سه شب پشت سر هم برنج بخورم، یک کیلو اضاف میکنم 

دستم به بودنت نمیرسد! اما بگذار سربسته از دلم برایت بگویم :طوری دوستت می‌دارم،‌که هر شبانه‌روز بی‌آنکه ببینمت، بی‌آنکه ببوسمت، بی‌آنکه لمست کنم، بودنی‌ترین شخص جهانم شده‌ای ! ♡