2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1809667 بازدید | 108002 پست
سلامدوستای قشنگم برام دعا کنید۳روز بستریم قراره برم اتاق عملگوشت ناخنم له شدهتو رو خدا دعا کنید به خ ...

رعدی جاننن🫂خدا بد نده

انشالله عملت بسلامتی تموم میشه،

برای سلامتیت همین الان یه تسبیح صلوات میفرستم🫂😘

بعدعمل از حالت بیخبرمون نزار❤️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلامتی همه درد کشیده ها🍻🥂😂باور کن کپی پیست همن😁باید میگفتی ما مهمون دعوت میکنیم میگیریم کتک شون ...

مستقل شما رودررو حرف زدیم 

ما یه گروه مجازی داشتیم سر همین مرغ با رب بی رب ببینی چی شد آخر گروه ترکوندیم 

آدمای لجباز عین سنگ ومیخ هستن حرف تو سرشون نمیره

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

سلامدوستای قشنگم برام دعا کنید۳روز بستریم قراره برم اتاق عملگوشت ناخنم له شدهتو رو خدا دعا کنید به خ ...

سلام رعدی 

بلا دور 

چرا بستری دختر؟

الهی که سبک و راحت باشه برات 

بهتر شدی یه خبری بده از خودت 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

سلام صبح بخیر😍 امروز عالی ترینم به نظرتون چرا؟ 🤭

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
درود صبح شما بخیرچرا؟

خیلی ممنونم عزیزم 

به دلیل اینکه قراره ماشین بگیریم🥹😍😍

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید
خداروشکر، خبر خوبی بود،مبارک باشه

ممنون ازتون ❤️ اللهی بهترین ها نصیب قلب مهربونتون

بیشتر ببینید