2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1784588 بازدید | 106889 پست
دوستای خوبمشب زنده داران عزیزاز دعای خیر همدیگه رو بی نصیب نکنیم توکل بر خدا الهی خدا گناهانمون رو ب ...

داره بارون میباره....اول برا سلامتیت دعا میکنم🤲🤲🤲دوم عاقبت بخیری بچه هاتو ببینی کیف کنی وببالی بهشون🤲 هرچی ازخدا میخوای بهت بده🤲

خدایاااااا مستاجرا خونه دار بشن🤲هرکی نی نی میخواد خدابهش بده🤲 گره ای داره باز بشه🤲 مریضا رو هم ویژه نگاه کن🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
داره بارون میباره....اول برا سلامتیت دعا میکنم🤲🤲🤲دوم عاقبت بخیری بچه هاتو ببینی کیف کنی وببالی به ...

آخی عزیزززم 

چشمم افتاد به پیامت خیلی خوشحال شدم 

ممنونم دوست قشنگم 

آن شاالله برا همه همین باشه 

دغدغه ای جز اینکه شاو نهار چی بپزم که تکراری نباشه نداشته نباشی

قد کشیدن . بزرگ شدن و خوشبختی بچه هات رو ببینی و دفتر خاطراتی که ازشون می‌نویسی پر بشه از خاطره های قشنگ و شاد 

در کنار همسرت و و بچه هات روز به روز بهتر از دیروز باشی

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخی عزیزززم چشمم افتاد به پیامت خیلی خوشحال شدم ممنونم دوست قشنگم آن شاالله برا همه همین باشه دغدغه ...

انشالله همیشه خوشحال باشی😘😍ممنونم از دعای قشنگت😍

سلام سلام سلام 

💐💐💐💐💐

🪺🪺

🌾🌾

🧄🧄

🥚🥚

🥃🥃

🫘🫘

🪴🪴

💰💰

🐠🐟🐟🐠

عزیزان دلم

هفت سین تاپیکمم چیدم 

❤️🖤💙🤎💛💝🤍💚🧡♥️

فرارسیدن سال نو

🐍🐍🐍🐍🐍🐍

را به شما و خانواده‌های عزیزتون تبریک عرض میکنم .

امیدوارم سال پیش رو سرشار از سلامتی، شادی، موفقیت و روزهای درخشان براتون باشه زیر سایه امام زمان عجل الله

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻📿📿📿📿📿📿📿📿📿

🌹🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🪷🪷🪷🪷🌼🌼🌼🌼🌷🌷🌷

تازه آجیل و میوه ام آوردم

🍌🍌🍌🍌

🥝🥝🥝🥝

🍎🍎🍎🍎

🍊🍊🍊🍊

🍓🍓🍓🍓

🥜🥜🥜🥜🥜🥜🥜🥜

بادوم زمینی ان 👆🏻👆🏻با پوست گرفتم امسال 😉😁👆🏻 

🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰

اینام فندقن 👆🏻👆🏻👆🏻

🫖🫖☕️☕️☕️☕️☕️🫖🫖

تو رو خدا تعارف نکنین

بفرمایین 

اونایی که روزه ان سهمشو ن بهشت محفوظ 🤪😉😉😁😅

بمونن بعد افطار در خدمتیم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 

اوناییم که به هر دلیلی روزه نیستین بفرمایین پذیرایی شین 🤩🤩🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید

سلام دوستای قشنگم 

سال نو رو بهتون تبریک میگم 

انشالله سالی پر از برکت و آرامش برا تک تکتون 

انشالله پر از عشق و محبت بین خودت و همسرانتون باشه

انشالله سال رسیدن ب هدف هاتون باشه 

تندرست و سلامت باشید

سلام سلام سلام 💐💐💐💐💐🪺🪺🌾🌾🧄🧄🥚🥚🥃🥃🫘🫘🪴🪴💰💰🐠🐟🐟🐠عزیزان دلمهفت سین تاپیکمم چیدم ❤️� ...

سلام رویا جان سال نوی تو هم مبارک😍😍😍😍 

چرا پسته نداری ؟😒😁😂 بچه ها حتی روزه هم هستین بردارین سهم بهشت رو باورنکنین نقد روبچسبین😁😂😂😂😂

سلام دوستای قشنگم سال نو رو بهتون تبریک میگم انشالله سالی پر از برکت و آرامش برا تک تکتون انشالله پر ...

عروسکی جان کد*500*1463# رو بزن به بچه های زیر دوسال سبد کالا میدن۱۲۶۰هزارتومن‌. 

یادم رفت کیان جانت چندسالشه.

عیدتم مبارک😍

نیلا تو هم بزن بیین تعلق گرفته یا نه.

عروسکی جان کد*500*1463# رو بزن به بچه های زیر دوسال سبد کالا میدن۱۲۶۰هزارتومن‌. یادم رفت کیان جانت چ ...

مرسی عزیزم عید خودت مبارک 

دو ساله و نیمه اس 

برا ما سبد کالا تعلق نمیگیره 

فک نکنم اینم بهمون بدن 

شما از گوشی خودت زدی یا همسرت 

مرسی عزیزم عید خودت مبارک دو ساله و نیمه اس برا ما سبد کالا تعلق نمیگیره فک نکنم اینم بهمون بدن شما ...

خداحفظش کنه.

همسرم زده.

سلام رویا جان سال نوی تو هم مبارک😍😍😍😍 چرا پسته نداری ؟😒😁😂 بچه ها حتی روزه هم هستین بردارین سه ...

🤣🤣🤣🤣

پسته رو مدیریت کردم پولشو رفتم پارسیان خریدم 😆😎😉

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بیشتر ببینید