2777
2789
عنوان

بنظرتون طلاق بگیرم پشیمون میشم 💔

376 بازدید | 37 پست

۴‌ماهه عقد کردم و سه ماهه بهانه پیدا کرده و خبری ازش نیست حتی عید هم نیومد.  اون یک ماه اول هم اصلا محبت نمیکرد و ازم فاصله می‌گرفت 

کینه ایه و اخلاقش تنده 

آخرین بار که بهش زنک زدم توهین کرد و قطع کرد.

به کوچکترین چیزا ایراد میگیره و سرزنشم میکنه.

چون بهم محبت نمیکرد افسرده شده بودم و باهاش لج میکردم

همه میگن جدا شو این آدم زندگی‌نیست اخلاقش تنده 

با اینکه اون منو ول کرده ولی بازم حس میکنم طلاق بگیرم پشیمون میشم. میگن بعد طلاق خبری نیس یا میگن دومی از اولی هم بدتره 

این چیزا نگرانم کرده😔

انقد دلم میخواس دوران شیرین نامزدی با هم خوب بودیم همش پیش هم بودیم 💔

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

چرا باید پشیمون بشی؟طرف یا روانیه یا موادی یا به زور خانوادش با شما نشسته سرسفره عقد .ادم نرمال اینجوری نمیکنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم‌خوشت میاد خودتو کوچیک‌کنی!؟ این خیلی واضح داره نشون می ده که‌نمی‌خوادت! هرکی هم‌این‌حرفو‌می‌زنه عرضه جدا شدن نداره خودشو‌توجیه می‌کنه. من که اطرافم‌هرکی از شوهر سمی جدا شده با یکی هزار برابر بهتر ازدواج‌کرده

گول این حرفا رو نخور ب منم تو دوران عقد اینجوری میگفتن نتیجش شده اینکه الان دو روز مونده به متولدشدن بچم بدون هزار تومن از خونه بیرونم کرده براشم مهم نیست تا عقدی به حس خودت اعتماد کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

اره شک نکن پشیمون میشی که چرا ۳ماه خودتو علاف این پرنسس لعبت کردی.. باید زودتر اقدام مبکردی تاره یادمه اگر همون کابر باشی میگفتی همچین ادمی قبل عقدم پرنسس بازی در میاورده و برا عقدم چسی بازی در اورده بوده... ببین ادم قحط نیست که چسبیدی به این چلغوز خود برتر بین ـدنیا تموم نمیشه قیامت هم نمیشه بدون این ادم. هر چه زودتر اسم نحسشو از تو شناسنامه ت و از تو ذهت و زندگیت پاک کن 

چرا باید پشیمون بشی؟طرف یا روانیه یا موادی یا به زور خانوادش با شما نشسته سرسفره عقد .ادم نرمال اینج ...

اتفاقا یه آدم موفقه دو تا شغل خوب داره پولداره خیلی تو اجتماع هم خوبه 

ولی منو دوست نداره فقط نمیدونم چرا اومد منو بدبخت کرد 

طبق تعریفای شما طلاق بگیری پیشمون نمیشی. اینکه گفتی میگن دومی بدتر از اولیه هر کس طبق زندگی خودش میگه یکیو میشناسم طلاق گرفته بود بچه داشت با ی اقایی ازدواج کرد الان ی نوزاد خوشگل دارن خوشبختن واقعا. شما تصمیم قاطعانه بگیر حقته با کسی باشی ک ب شما احترام بزاره ن بداخلاقی کنه دوران نامزدی واس شناخته هر چند قبل عقد باید یکم دوست میبودین ک اخلاقش دستتون بیاد 

بیخیال میگذره

گول این حرفا رو نخور ب منم تو دوران عقد اینجوری میگفتن نتیجش شده اینکه الان دو روز مونده به متولدشدن ...

خاک بر سرش. یل پذر و مادرت برو خونت ـاگر نذاشت برس تو خونه زنگ بزن ۱۱٠بیان صورتتجلسه کنن ـفردا روز هزار تهمتت نرنه که بچه از من نیست؛ خودش خونه رو ول کرده

اتفاقا یه آدم موفقه دو تا شغل خوب داره پولداره خیلی تو اجتماع هم خوبه ولی منو دوست نداره فقط نمیدونم ...

بدبخت دور از جون وقتیه دو تا بچه داشته باشی ازش

باور کن نامزدی از اول شیرین نباشع تا اخرشم خوب بشو نیس

اتفاقا یه آدم موفقه دو تا شغل خوب داره پولداره خیلی تو اجتماع هم خوبه ولی منو دوست نداره فقط نمیدونم ...

هیچکدوم چیزایی که گفتی دلیل سلامت روان نیست 

خودشیفته و متوهمه والی عقد نمیکرد چهارهفته بعد بگه نمیخوام!!!

به درک که دوست نداره سکه هاتو بگیر عشق کن بعدم ازدواج بهتر کن 

وقتی بی تقصیری به خودت سخت نگیر 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
عزیزم‌خوشت میاد خودتو کوچیک‌کنی!؟ این خیلی واضح داره نشون می ده که‌نمی‌خوادت! هرکی هم‌این‌حرفو‌می‌زن ...

نه اتفاقا دیگه ازش متنفرم 

فقط از این ناراحتم  که سرنوشتم عوض شد