2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1752928 بازدید | 105306 پست
۱۵۸.نه رژیم چی خواهر کلا وسطای شیر دهی وزن کم میکنم🥺 مثل قبل هم غذا نمیخورم

اومدی شمال آب و هوا بهت میسازه

اشتهات میره بالا و وزنت اوکی میشه

من خودم از الان غصه م گرفته

از شمال برگردم دو کیلو رو حتما اضافه کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ با چشمام دیدم اونم نه یه بارر چند بار دیدم😂😂😂 تازه وسایلاشم اصلا برند نیست😁سایه راستش ندیدم ...

خدایا بسه 😄

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

اومدی شمال آب و هوا بهت میسازهاشتهات میره بالا و وزنت اوکی میشهمن خودم از الان غصه م گرفتهاز شمال بر ...

نمیدونم اینجا شاید کارنمیکنم و استراحت میکنم وزن بگیرم. کاش نون اونجا رو اینجا داشتن🥴 ولی میدونم بخاطر شیردهی هست که اینطور شدم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مستقل سانسور چی 😂😂😂😂اول گفتم اااا این کیه😂😂😂 بعد کاربری و موها رو دیدم.‌ اینجا وزنت چنده؟۶۴؟

مستقل سانسور چی 😂😂😂😂اول گفتم اااا این کیه😂😂😂 بعد کاربری و موها رو دیدم.‌ اینجا وزنت چنده؟۶۴؟

ترسیدم بخدا

گفتم حالا عکسم میمونه

بذار حداقل صورتم نباشه 

دیشب گرفتم

وزنم ۶۲-۶۳ فکر کنم

حالا من لاغر نمیشم😢

دوست دارم ۶۰ بشم

خدایا بسه 😄

کاش میشد از نزدیک ببینینش😂😂😂😂😂 هفته ای یه بار حموم میرفت بعد هی میگفت من بو بچه میدم😁 خیلی دوس داشتم بهش بگم تو رو خدا مسواک بزن و برو حموم یکم که گذشت به یه طریقی حموم رو بهش گفتم بعد هروقت که حموم میرفت بهم گزارش میداد 😂😂😂😂  بخدا من اگه یه هفته حموم نرم موهام میچسبه کف سرم 🤐

میگفت یه تومن۹۵۰از جای قیمت مناسب گرفتم البتهپاشنه ۱۰ سانت مشکی یا هفت سانت کرم

چه خوب گرفتی😍😍😍😍😍من فک کردم بیشتره قیمتش کجا گرفتی؟ مستقل همین سبک دیروز تو محلمون اگه اگه اشتباه نکنم آشنامون خرید۳تومن البته قسطی خریده بود. 

ترسیدم بخداگفتم حالا عکسم میمونهبذار حداقل صورتم نباشه دیشب گرفتموزنم ۶۲-۶۳ فکر کنمحالا من لاغر نمیش ...

کار خوبی کردی منم یادم باشه ازین روش سانسور استفاده کنم من ۶۴که بودم اینطوری بودم😍😍😍😍نه اصلا بخدا خیلی خیلی عالی هستی اون عکس آتلیه هم گذاشته بودی فوق العاده بودی من کلا از لاغری خوشم نمیاد تلاشمو میکنم برگردم به وزن سابقم ولی خب دوس ندارم بازوهام چاق بشن بازوی خانم باید لاغر باشه.مرد باید بازو داشته باشه😁

چه خوب گرفتی😍😍😍😍😍من فک کردم بیشتره قیمتش کجا گرفتی؟ مستقل همین سبک دیروز تو محلمون اگه اگه اشتب ...

از بازار گرفتم

منظور من از بازار ۱۵ خرداده

داخل بازار البته

پاساژای بیرون قیمتاشون بالاست کلا

جنسشم خوبه 

اوه چه زیاد