2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407105 بازدید | 78272 پست
@atefe71h دقیقا یها درست میگه عاطفه چرا باید بچه همش سالم خوری کنه چرا نباید سوپر مارکت برده 😐😐😐 ...

کاملا درست🌷🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مهسا دیشب مستقل گفت پولداری،،،من روی کادوی تو خیلی حساب کردمااااا،،،،،،مستقل بنده خدا قسط داره همون ...

باکمال میل♥️♥️

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهسا دیشب مستقل گفت پولداری،،،من روی کادوی تو خیلی حساب کردمااااا،،،،،،مستقل بنده خدا قسط داره همون ...

تولدت مبارک دختر سرزنده. خدا حفظت کنه واسه همسرت و گل دخترات. بعدش واسه ما❤️❤️❤️❤️وضعم خوب نیست ولی تو جون بخواه. 💕💕💕

بابا مهسا، چون که صد آید،نود هم پیش ماست ماشاالله ماشاالله ماشاالله رادمان داره خوب بزرگ میشه دیگه م ...

یه لحطه استرسی شدم😬😬😬اخه فک کردم مامان بدی شدم که نبردمش... اخه میدونی من و شوهرم عکس همیم. من میگم حسرت بادکنک به دلش نمونه😂شوهرم میگه اگه بزرگ شد دوچرخه ی کوهستان خواست چی😏😏تصمیم بر این شد هر کی تو حیطه ی کاریه خودش کار کنه.. 😅😅😅

دفترمو دیدی؟؟؟ خدایی تو می‌تونستی ازون جمله هزار تا داستان دربیاری کم کاری کردی کادو تولدت محفوظ چطو ...

واقعا سخته کادو خریدن واسه قرتی خانم. 😬

من تعجب کردم داستان نشد اون جمله🤣🤣🤣🤣

مهسا جان تولد رادمان جان مبارک باشه 🥰ان شاالله عمر با عزت همراه با سلامتی داشته باشه 😍😍😍خوشبختیش ...

قربونت برم عزیزم. 😘😘😘خدا گل دخترتو حفظ کنه. موفقیتشو ببینی. 💕💕

فدا♥️آفرین آفرین بخر🌷اصلا خرید ی حالی به ما زنا میده که هیچکس درک نمیکنه😅ب قول پاییز ما باید پاساژ ...

من با کسی به عنوان همراهم برم حتی اگه خودم خرید نکنم  ذوق میکنم. 😬😬

شوهر منم تعریف میکرد بازار بود ی خفن پولداری بود بهش میگفتن حاجیمی‌گفت پسرش عرضه هیچی نداشت ن کاسبی ...

دقیقا....۱۰سال پیش میلیاردی میباخت تو قمار....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب دیگع همین از،تهران بخر چه فرقی میکنه

نه تهران زنده نیست میگن مرغ کشتار روز ولی من باور نمیکنم باید جلو چشمم زنده باشه بیینم حتی تو شهرمونم فقط از یه نفر میخرم

اره بابا اصل خرید واسه اون لاهاس،،،،یه ننه علی داشتیم واسه اون لاها خیلی خرج میکرد لامبادا میخرید به ...

تبسم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یا صاحب الزمان عجل لولیک فرج یا الله

لطفاً واسم دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان

انشالله خداوند متعال به دلتون نگاه کنه حاجت روا بشید ❤️

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

@atefe71h دقیقا یها درست میگه عاطفه چرا باید بچه همش سالم خوری کنه چرا نباید سوپر مارکت برده 😐😐😐 ...

من فقط سوال پرسیدم

اونور منظور مدیریت چندنفر هستن حبس ابد مبکنن بچه رو ک سوپری نره عادتشون نداده

گفتم درسته یا نه

وگرنه ک بچه من هنوز کوچیکه متوجه الآن نمیشه

هل هوله هم میدم ب قول مامانم میگه همه چی بذه معده ش حساس نشه...

الان عمه با احتساب بچه های فوت شدش ۱۲تا زایید عمرا اگه وقت کرده باشه انقدر فکر کنه فقط زاییده 😄 همشونم سالمن فقط عقل ندارن راحتن 😄😄