2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407004 بازدید | 78269 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موهای دخترم خیلی جالبهروی موهاش صاف لختبعد رفتع رفته فررررر رییییز ریییز خدایا دستگاه بیگودیت سوخت ی ...

موهای دختر من هم همینطوریه...بالای موها صاااف پایین موها فررر😄😄

خدایا شکررررت 😙

این که راست میگه الان من خودشکوفام،،،،،اما جبران این دفتر برنامه ریزی جنسیتونه؟؟؟اولش این و نوشتین بعد توش تاریخ زمان و مکان میزنید؟؟!!پوزیشین مورد علاقتونم مینویسید؟؟؟؟

چه جالب منم از این دفترا میخام

اوج ارضای جنسی آدم خود شکوفاییه

بعد من شکوفا شدم میگم کله لامصبت و بکن تو لباسشویی اینا میخندن،😮

شما فقط لنگ بدین بالا،،،،اما دیشب فکر میکردم این مهسا دوبلکس دارن رو پله ها امتحان کنن نتیجه رو اعلام کنن این و من امتحان نکردم

اوج ارضای جنسی آدم خود شکوفاییهبعد من شکوفا شدم میگم کله لامصبت و بکن تو لباسشویی اینا میخندن،😮شما ...

🤣🤣🤣

تبسم خیلی بامزه ای 😄انشالله همیشه همینطور شاد باشی و سلااامت

تولدتم مبارکاااا باشه 🤩🥰❤️

خدایا شکررررت 😙
این که راست میگه الان من خودشکوفام،،،،،اما جبران این دفتر برنامه ریزی جنسیتونه؟؟؟اولش این و نوشتین ب ...

نه بخدا 

توش اهداف رشد شخصی و توسعه فردی هست 

مثلا یه جا نوشتم شاهنامه انقدر بیته تقسیم بر انقدر روز ، باید هر روز آنقدر بیت حفظ کنم تا تو فلان سال حفظ باشم 

ولی دو ساله با نی نی سایت آشنا شدم تو بیکاری میام اینجا، از همه جا رانده مانده شدم 🤣🤣🤣 

ولی خب اصلا متن اولشو خوندم یاد تو افتادم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
🤗😘😘😘😘😘بگم روزی صدبار میگه نی نی بکش کم گفتم 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️امروز یاد گرفت گوش بکش ...

میام میخورمشا🤪🤪🥰🥰

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها راهنمایی کنید دیگه ای بابامن میخوام ی جلسه دیگه برم ریموو ابرولیزر واقعا درد داره پوست منم نا ...

من تجربه ندارم😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یا خدا چقدر پست گذاشتینچجوری وقت میکنین اینهمه اینجا باشین😆شش ماه پیش یه پارچه کرپ حریر خریدم که شو ...

بیکارم خواهر چیکارکنیم😁

من خودم یه چمدون پارچه دارم😂 هل برام جواب نمیده😁

توپاشو برو بدوز،پاشو ببینم🧎🚶🏃🏃🏃

خوب کردی نوشتی. ❤️❤️منم تو نامزدی همین بودم. به غیر عید خرید نکردم. خودمم سر کار میرفتم اصلا نیازی ن ...

فدا♥️

آفرین آفرین بخر🌷اصلا خرید ی حالی به ما زنا میده که هیچکس درک نمیکنه😅

ب قول پاییز ما باید پاساژ درمانی بشیم😎

مردا که همیشه اه وناله نداری سرمیدن😂