2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403584 بازدید | 77994 پست
خب پاییز جان قسط رو نیار تو این حس و حال دیگه .بگو تموم شده بودن قسطا

حالا حالا قسط داریم من اون حال رو الان میخوام🤣🤣🤣🤣 قسط نمک کاره پیام بازرگانیه🤣🤣🤣🤕🤕🤕🤕

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من دیشب یه کاری کردم الان نیمه پشیمونم😅کف پاهای خودمو همسرمو حنا گزاشتم😎باید ی ماه صبرر کنم تا پاک ...

خیلی خوبه 

منم سه شب پشت هم برا بچه ها و پدرشون حنا زدم 

جالب بود هرکدوم یه قسمتایی سیاه شد 

دخترم فقط یه ذره پسرم یک پنجم و شوعر حدود چهار پنجم پاش 

هرکدوم نشون میده کجای بدنشون یه ایراد ریزی داره 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا حالا قسط داریم من اون حال رو الان میخوام🤣🤣🤣🤣 قسط نمک کاره پیام بازرگانیه🤣🤣🤣🤕🤕🤕🤕

العی زودی نصیبت بشه 

پاییز چند وقت پیش با شوهرم همینجوری از زندگی و گذر عمر ..حرف میزدیم 

من ناراضی بودم 

میگفت مهسا ببین کجا بودیم و کحا رسیدیم 

درسته ما الان به پله پنجم از صدمین پله رسیدیم ولی از زیر پله بالا اومدیم 

یکی شاید از پله پنجاه شروع کرده ارث میراث و کمک پدر و پدر زن و ...

میگفت یه زمانی مثلا ارزومون خونه و ماشین ازخودمون بود .الان ولی شده بدیهی ترین و شکرگزار نیستیم .

شما جوونی 

این روزات رو قدر بدون خوش بگذرون .بخدا من حاضرم برگردم سال ۸۷.مستاجر بودم ماشین نداشتم ولی انقدر خوشبخت بودیم ولی قدر ندونستم همش استرس و فکر خیال وام و پس انداز....میشد دوسال دوسال مسافرت نمیرفتم .یه سال نشستم پول مسافرت حساب کردم دادم یه تیکه طلا ...

خب چیشد 

اون طلا رفت جاشم یادم نیس چیکار کردم اما اگه مسافرتو رفته بودم یه خاطره خوش یادم میموند 

تصیحتی نیستم که خودت عاقلتری ...ماشاالله گرم و سرد بلدی فقط اشتراک تجربه بود قشنگم

سلام نازی جونممرسی از احوال پرسیت♥️♥️خوبم خداروشکر... هنوز کامل عادی نشدم.کلی هم کار دارمفعلا چهارشن ...

قربونت مگه میشه احوالت نپرسیم دوست آبشاری گلم😘

خدا رو شکر که خوبی؟.... چیو عادی نشدی دیفنی متوجه نشدم؟ 

انشااله که عروسی خوش بگذره و حسابی کیف کنی و لحظات شادی سپری کنی 😍دیفن آبشاری خودمونی😍

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
خیلی خوبه منم سه شب پشت هم برا بچه ها و پدرشون حنا زدم جالب بود هرکدوم یه قسمتایی سیاه شد دخترم فقط ...

دیگه گزاشتم هرچه بادا باد،فعلا که سیاه نشده،🙃 باید هرماه تکرارکنی که تازمانی که دیگه سیاهی نباشه😊

دخترمنم دیشب گیر داد برا منم بزارین😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

🤣🤣🤣🤣 منم چرم زنانه که میپوشن خوشم نمیاد. ولی کفش وکیف دوس دارم.

افرین کیف و کفش دقیقاااا دوس دارم.بیشتر کفش. 👌🏻

ولی لباس چرم دوست ندارم. 

عینی هاااا عین منی تو هر چی هم نظری و هم سلیقه ایم😎😎

بابا الان همه چیز گرون شده،،،،،،همین سالار بخای یه لباس روکش واسش بخری خودش ماهی کلی هزینش میشه مگه ...

مثالاتم متفاوتن 😅

بنظرم متوسط خوبه😁🤭من خندیدم شانس اوردم قربون صدقش نرفتم که وای به فکر منی وفلان🤣🤣🤣🤣🤣آره بابا ...

انشالله که هم تو بخری هم همسرت😊نه هوا گرم باشه آدم تندی عرق میکنه،

تو هوای سردم که عین یخ میشه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

انشالله که هم تو بخری هم همسرت😊نه هوا گرم باشه آدم تندی عرق میکنه،تو هوای سردم که عین یخ میشه

آره بابا. اصلا بحث پولش نبود🤪🤣🤣🤣🤣🤣 جدا از شوخی نمیتونه لباس گرم بپوشه.

افرین کیف و کفش دقیقاااا دوس دارم.بیشتر کفش. 👌🏻ولی لباس چرم دوست ندارم. عینی هاااا عین منی تو هر چ ...

دقیقا منم بیشتر کفش اون سری یه دونه خریدم اصل نیست ولی بنظرم عالیه من که پام دردمیگیره تواون کالج دردنگرفت کالج معمولی تو بازار یه دیقه بپوشم پامو نمیتونم تکون بدم.

اهوووووم😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😘

اگه بذاری شب بزنی تا صبح بمونه که دیگه عالیهچون ما خانما در طول روز مدام داریم دست می شوریم😆 من دست ...

دقیقاااا دیفن من هم همینطورم چرا اخه😅😅😅

دقیقا منم بیشتر کفش اون سری یه دونه خریدم اصل نیست ولی بنظرم عالیه من که پام دردمیگیره تواون کالج در ...

پاییز من جز اسپورت هیچی نمیتونم بپوشم برای بازار گردی. 

کمر و پام درد میگیره شدیدا..... تازه فقط کفش های با ارتفاع معمولی اون لج دارهای بلند اصلااا نمیتونم بپوشم نیوبالانس چی میکن بهش..... یکیش دارم فقط جهت کلاس که میخوای برم رستوران جایی میپوشم🤣🤣🤣

من اصلا کفش پاشنه دار فقط برا عروسی میپوشم ولاغیر

عه شاید بعضیا مث من فکر کنن اون کلمه صفت هست مثلا خانوم با تواضع ...

من چون یه مدت  تو گروه ایتا بودم فهمیدم فامیلی اشه

جالبه من اونجا کاملا سایلنت بودم

یکی از همینا منو حذف کرد😅😅😅😅😅😅