2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398470 بازدید | 77566 پست
وای بخدا دختر منم هرجاااا میرم میاد،فقط باید بشینم کنارش تا آروم بگیره🙃باید یه تیکه از من دستش باشه ...

دقیقاااا دختر منم همینه 😐😐😐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عجب 🤔😐کارش خیلی درست بوده 😊 بهش بگو اگه جرات داره بیاد تو تاپیک مدیریت دلمه قسمت کنه😜😛

اونجا میگن زیاددادی چرا سه قسمت نکردی😆

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوام برم نون سنکگ بگیرم هر کی نون میخواد اعلام حضور کنه😅😅

نوش جان

ماکه داریم😅

چنتا برا جیران بگیر😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اون بحث فرشته رو بودم زندگی سختی داشته به گفته ی خودش. آره ماهم همیشه خونه ایم خب طبیعیه خرج ما از ا ...

خیلی ها که تو بچگی زندگی سختی داشتن حتی وقتی پولدار میشن ترس تموم شدن پول دارن و خرج نمی کنن 

اینو دیدم 

مگه برا شما ماساژ نمیدن😅😅😅😅از خارج برامون روغن آووکادو آوردن با اون ماساژ میده🤪🤪🤪راستی روغن ا ...

من آووکادو ببینم نمیخورم که. تا یه ماه میذارم فریزر هی برمیدارم چربیشو میمالم به بدنم که تموم نشه.

تازه هسته ش هم میکارم برای سال بعدم شاید چیزی از توش دراومد 😁

حالا شما روغن آووکادو دارین؟ اونم از خارج ... بابا لاکچری 

خیلی ها که تو بچگی زندگی سختی داشتن حتی وقتی پولدار میشن ترس تموم شدن پول دارن و خرج نمی کنن اینو دی ...

اهووووم دقیقا همین تک دانه که گفتم ازین مدلشه اگه یه تیشرت۱۰۰تومنی بخره فک میکنن ول خرجی کرده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خیلی ها که تو بچگی زندگی سختی داشتن حتی وقتی پولدار میشن ترس تموم شدن پول دارن و خرج نمی کنن اینو دی ...

من وقتی بی پول میشم حس میکنم رسیدم اخر خط. بیشتر خرج میکنم میگم بذار همین دو قرون هم خرج کنم ببینم تهش به کجا میرسه. هنوز زنده ام 😎

اینو انور بزار فکر کنم استقبال بشه خدا نکشتت ابگوشتم بخوام بخورم یادم میوفته 😅😅😅😅

ببین امیدوار یه چیزی جالبی که دیدم بگم. 

من یه مانتو خریدم تازگی ۸٠٠ تومن(جنسش معمولی معمولی برای روزمره یعنی مهمونی جایی نمیشه پوشید برا خرید تا پیاز و سیب زمینی و نانووایی🤣🤣🤣).... جنسش مثل لی کاغذی چنین چیزی هست..... خریدم برا تابستون که مرتب بیرون میرم و عرق میکنه آدم و من هم وسواس دارم زیاد میشورم رنگ و رو میره😅😅همون ۳تا۴ماه تابستون کارمو راه بندازه کافیه برام. خب

بعد طرف اومده بود نوشته بود یه مانتو خریدم ۴۵٠جنس عالی و خوشگل و با کیفیت یا ۶٠٠ تومان. 😐😐😐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
من دلم رستوران میخواد هر روز برام غذا بیارنکاش شوهرم آشپز بود 🤪🤪🤪🤪

نه من دوس دارم جلو چشمم تو خونم غذا درست کنه رستوران دلم نمیکشه با وسیله هایی که خودم میخرم باید درست شه  بعد مسافرتم که میرم اصلا چمدون ممه دون جابه جا نکنم 

میخوام برم نون سنکگ بگیرم هر کی نون میخواد اعلام حضور کنه😅😅

جیران😁

گفتی سنگک یه چی یادم اومد بچه ها این سنگک ۵تومنی با۸تومنی کیفیت آردش فرق میکنه؟

ببین امیدوار یه چیزی جالبی که دیدم بگم. من یه مانتو خریدم تازگی ۸٠٠ تومن(جنسش معمولی معمولی برای روز ...

اونور رو زندگی ماها قفل،،،،هی میگن ما با ۶تومن میگذرونیم بعد میگن برنج از ننه میرسه خورشت از عمه میرسه روزیم که از جایی نرسه خودمون خدمت میرسیم ،،،خب از اول بگو دیگع

ببین امیدوار یه چیزی جالبی که دیدم بگم. من یه مانتو خریدم تازگی ۸٠٠ تومن(جنسش معمولی معمولی برای روز ...

من سال ۹۹ یادمه یه مانتو خریدم ۳۰۰ تومن

اومدم خونه خواهرم دید گفت واااای چه خبررره. چقدر گرون خریدی فلان جا فلان قیمته. خودش رفته بود از همون فلان جا خریده بود ۱۰۰ تومن، دو ماه بعد انداختش اشغالی 

من هنوز همون مانتو رو دارم میپوشم سالم و تمیز. با اینکه زیاد هم میشستمش. اخ نگفته

مانتوی ۴۵۰ تومنی الان مگه هس؟ اگر هم باشه نهایتا ۳ ماه کار کنه.

بعضیا لباس زیاد دارن دیر به دیر میپوشن، براشون بیشتر میمونه. فکر میکنن چون جنسش خوب بوده مونده 

اونور رو زندگی ماها قفل،،،،هی میگن ما با ۶تومن میگذرونیم بعد میگن برنج از ننه میرسه خورشت از عمه میر ...

والا🙄

الان ما چند ماهه، ی قسط مون تموم شده چهارده میمونه،باخرج ماشین ولباس اینا خوب میگزرونیم

قبل اون ده بود، اونم که خرج خوردوخوراک وماشین ،دیگه براچیزدیگه نمیموند