2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400457 بازدید | 77677 پست
روح شون شاد ببین عزیزم دیشبی رفتیم خونه ی یکی از بزرگای فامیل حدود ۸۰ سالی دارن با خانم ش هی کل کل م ...

اونایی که کل کل دارن از اولم همین بودن

بعضی جاها زن غر میزنه مرد ساکت میشه

بعضی جاها مرد غر میزنه زن ساکت میشه

اما گاهی هیچکدوم کوتاه نمیان 

این میگه اون میگه 

من همیشه میگم اینجور آدمها اعصاب خیلی قوی دارن که مدام بحث رو ادامه میدن🙄🙄🙄🙄🙄

من شوهرم شروع میکنه به غر زدن  کلا سعی میکنم صداشو نشنوم یا محل رو ترک میکنم یا خودمو مشغول میکنم 🤪🤪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونایی که کل کل دارن از اولم همین بودنبعضی جاها زن غر میزنه مرد ساکت میشهبعضی جاها مرد غر میزنه زن س ...

واقعااا امیدوارم قشنگم😍😍😍

دقیقاااا  همدردیم جونم

بیا بغلم بریم ی گوشه ی صدای غر غر همسرامون نشنویم🤣🤣🤣

مستانه جانم براتون فرستادم فقط هر کاری کردم تگ نشد اینا نمونه دوخته شده اس هست اگه میخاین براتون نمو ...

ممنونم عزیزدلم ♥️😍

چقدر خوشکل و خوش رنگن 🥺😍

منم باید همین روزا برم سفارش بدم، نزدیک عید خیلی شلوغ میشه

اگر وقت داشتی بزاری ممنون میشم عزیزم♥️

گلشیفته جون اگر جزییات سفر کیش رو هم دورهمی گذاشتی منم تگ کن 😍😘🥰♥️

قطره رو هم همینجوری پسرتو متقاعد کردی ولی متقاعد نشد

قطره ی طلایی😎😎😎😎😎😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه بعداون خودش کاردستی درست میکنه😁😁😁😁😁😁 ولی خوشمزه شد کاچی زرد هست ولی مال من کمی قهوه ای شد چون پودر کنجد ریختم🤣🤣🤣🤣 پسرم عاشق رنگ زرده😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واقعااا امیدوارم قشنگم😍😍😍دقیقاااا همدردیم جونمبیا بغلم بریم ی گوشه ی صدای غر غر همسرامون نشنویم� ...

بیا بغلم 

شوهرمن مدیریت مالی هم نداره اینم به آپشن هاش اضافه کنم 😉😉😉😉😉😉

قبول دارم گل.امیدوار تازه کاچی پختم من درآوردی🤣🤣🤣🤣🤣 اولین بارم بود بچه کوچیکه هم چسبیده بود بهم ...

از جوابت به پسرت خوشمان آمد 😅😅😅😅عالی بود 

معلومه که مامانش بهتر از نت کاچی درست میکنه 

از جوابت به پسرت خوشمان آمد 😅😅😅😅عالی بود معلومه که مامانش بهتر از نت کاچی درست میکنه

بله بله😎😎😎😎😎🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣به قول مستقل پسر من قانع نمیشه 😁😁😁😁😁

پدر و مادرم منم همین بودن دو تا فاز متفاوت ببین شوهر منم همینه خیلی غر غر ه کل خاندانش به این صفت می ...

تو این موردم کپی همیم ....الان به من یکی بگه بدی شوهرت رو بگو من هیچی تو ذهنم نیست‌...‌خب ما آدما که کامل نیستیم... بعضیا رو کوچکترین بدیها زوم میکنن....

دقیقا مادر منم ناراضی بشدت....خودشو بدبخت ترین میدونه... میگم دوتا بچه داری یه بارم اذیتت نکردن دخترشو که میشناسین😎😎😎😎😎🤣🤣🤣🤣 داشته هاشو براش تکرار میکنم ولی انگار نه انگار....جامون عوض شد اونا باید دلداریمون بدن ما دلداری میدیم...‌آقا مه کله دیگه نَکِشنِه🥴🥴🥴🥴🥴

بیا بغلم شوهرمن مدیریت مالی هم نداره اینم به آپشن هاش اضافه کنم 😉😉😉😉😉😉

بابااااا بهتر 

خودت ب این قشنگی مدیریت می کنی گلم

اهههه ی  آپشنی دیگه به غراش اضافه میشد...

مال من تو غر زدن فول آپشنه خواهر 

🤣🤣🤣

امیدوار جون مامان بابای من خیلی با هم یکی به دو داشتن😐 مامانم جمعگر بابام اهل ریخت و پاش و علی بی غ ...

چقد بابا ومامانت ضرب المثلایی باحال میگن😁😁😁😁شویی یاشه چوبی باشه😁

خدا پدرت رو بیامرزه شمیم جون🤲🏻شوهر من غر غرو نیست😁

ممنون عزیزم 😘🙏

خدا رو شکر 😇

یک زمانی موقع کرونا که مردا همش خونه بودن  جوک ساخته بودن  خانوما گفتن اگه کرونا مارو نکشه غرونا حتما میکشه

برای خورشید پس از شبهای طولانی