2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391810 بازدید | 77018 پست
ساعت ۱:۱۰۱۴۰۲/۱۰/۱۴ب وقت ایران 😁دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂قد ...

ای جونمممم 😍😍😍دختر باشه موهاشم که فرفری باشه دیگه هیچی دل ما مان باباش قنج میره براش 🤩

تولدش کلی مبارکاااا باشه عاطی جان 

ایشالله شاهد عروس شدن پرنسست باشی🤩🤩🤲🏻♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

شرمنده دخترایی که تگ کردین یا ریپ زدین امروزو نبودم جایی بودم الان گوشی دست گرفتم 

خدارو شکررتا‌پیکمون برگشت دیگع نیازی به تگ نی نی یارام نشد 

بدبختی ملت التماس میکنن تاپیکمو پر بازدید کنید مام وحشت میکنیم که تاپیکمون رفت تو پربازدید ها هر جور شده میزنن شتکش میکنن نامرداااا🥴🥴🥴☹️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کتابا و جزوه های دانشگاهیم تو انبار مامانم اینا مونده بودبگذریم که مامانم یه سریش رو بدون اجازه من د ...

چه کار قشنگی 

مطمعن باش تا زمانی که کتابها استفاده میشن باقی الصالحات هست برات 

اونم امشب که کلی دعای خیر خریدی برا خودت 

خوشحال شدم واقعا

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

خداروشکر ما اون دوران رو تجربه کردیمامروز تو یه مغازه ای چراغ علاالدین دیدمآیییی ذوق کردمچشم ازش بر ...

من یکی قدیمی از مادربزرگم گرفتم اوردم هم علاالدین هم ازاین فانوس ژاپنیا که چراغ توری میگن بهش

امضای خدا 🤗♥️♥️امروز دفترمو نگاه میکردمی سمتش تایم اصلاح و پریود شدنم مینویسم 😁ی سمتش نذرامو 😲😲� ...

عاطفه عاطفه عاطفه 

خیلی خوشحالم برات واقعا از صمیم قلبم میگم 

کاش تو به خواسته هات برسی بیای شادیتو تقسیم کنی 

ساعت ۱:۱۰۱۴۰۲/۱۰/۱۴ب وقت ایران 😁دختر ناز من مو فرفری من ب دنیا اومد🤗♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🎂🎂🎂🎂🎂قد ...

پاشو کیک بیار وسط عین من 😅🥳🥳🥳🥳🥳🥳الهی ارزوهاتون براش خاطره باشن 

مهسا پروژه مامانم با موفقیت تمام دست اندرکاران به پایان رسیدخدا رو شکر چیزی نبوده

خداروشکر 

خدا رحم کرد بهتون والا

حالا به منم مشاوره بدهببین شوهر من از مجردی کلا تو کار خونه به مادرش کمک میکردهالان خونه خواهراشم بر ...

این دقیقا مشکل منم هست 

دیشب شام دور هم بودیم شوهرم پاشد ظرفای شامو بشوره 

اینا فکر میکنن من کلا تو خونه نشستم همه کارا رو اون میکنه 

تازه همش به شوهراشون میگن یاد بگیرید 

یه غریبه باشه منم باشم حتمااا میگه فلانی شوهرش همه کار میکنه

دبیرستانی بودیم سال ۷۸اینا بچه ها هرکدوم عاشق یه فوتبالیست بودن و روش تعصب داشتن یکی خامپور یکی شاهر ...

ولی من عاشق علی انصاریان بودم 

اونم چجوری عاشق شدم؟؟یه شب خوابش دیدم که عاشقمه دیوونه وار اومد خواستگاریم نامزد شدیم 😆😆

اینقد رمانتیک بازی داستیم که نگو 

یعنی فشنگ یه خواب ۷الی ۸ساعته بود🤣🤣🤣

تا سالها یاداوری خواب هم برام لذت بخش بود اینقد که تو خواب بهم خوش گذشت 

خدا رحمتش کنه 

چقد وقتی فوت شد گریه کردم براش 

البتع دیگه از روی عشق نوجوانی نبود واقعا مظلومانه رفت

من عشقم مارک بوسنیچ بود که بازیکن استرالیا بوداون سری به پسرم میگفتم رفته عکسش رو سرچ کردهمیگه مامان ...

من چقد خانواده شما رو دوست دارم🥰

انشالله فقط از باهم بودن کیف کنید و لذت ببرید ❤️❤️❤️

الببببتههه عاشق همتونم 😅

وای مهسا و رادمان😍😍😍😍

عاطفه و مهرسا 

پاییز و پسرش .عاشق بخصوص پسر بزرگشم😘

مهسان جااااانم 😍با شوهر بامرامش

مستقل و پهلوون 

رویا و دختراش

آقاااا چه اشتباهی کردم اسم بردم 😅همتتتتتتتوووووون عشقیددد