2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1390936 بازدید | 76989 پست
جواب سختی بود

یه مانتو مشکی کار شده شیک به نظرم همه جا قابل استفاده اس

یه روسری  یا شال مشکی ساده البته جنس خوب 

با یه شلوار راسته مشکی و یه کیف چرم مشکی ویه کفش کمی پاشنه دار چرم مشکی 

البته اینا سلیقه شخصیه🥰

واقعا هم یکی نیس بگه خب چرا بقیه ؟همه همین حرفو میگیم ..چرا من ؟ کاش یکی جرات کنه بگه چرا تو نه چرا ...

گفتم که خودم یه مشکلی دارم

من همش فراموش میکنم

هر دفعه که میگه چرا من

بعدش میگه آخه چرا تو 

میگم به خدا مامان من کنار اومدم برام مهم نیست

از لحاظ مالی و بچه هاش از همه فامیلش بهتره

ولی اصلا رضایت نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جرات دارم بگم شوهرت خوبهفردا میگه امید به شوهرم چشم داره 🙄🙄🙄ببین این خیلی خطریهباورت میشه توی این ...

یا جد سادات 

چه آدمیه 

بخدا جاری خوب نعمته 

دور جاریم بگردم من 😅😅🤭🤭🤭

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

یه مانتو مشکی کار شده شیک به نظرم همه جا قابل استفاده اسیه روسری یا شال مشکی ساده البته جنس خوب با ...

آره این استایل همیشه مد هست ولی من نمیتونم مشکی بخرم حس میکنم لباس نخریدم اصلا.پارسال یه کت وشلوار مشکی خریدم عالیه و کار راه انداز.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یه مانتو مشکی کار شده شیک به نظرم همه جا قابل استفاده اسیه روسری یا شال مشکی ساده البته جنس خوب با ...

مشکی کلا همیشه مد هست

همه جا هم میشه پوشید

ولی شوهرم اصلا نمیزاره مشکی بخرم

اینقدر بدش میاد

من همیشه کتان آجری  و سبز و رنگی میپوشم

الان موندم برای عید چی بخرم 

اصلا آدم معروفا برام مهم نیستن نمیدونم چرا....از یه سنی اینطوری شدم دوره ی نوجوانی پی بازیگرا بودم و ...

دبیرستانی بودیم سال ۷۸اینا 

بچه ها هرکدوم عاشق یه فوتبالیست بودن و روش تعصب داشتن یکی خامپور یکی شاهرودی یکی باقری ....خلاصه هی به من میگفتن مهسا تو کدومو دوست داری واقعا برام عحیب بود ...میگفتن بابا بازی تصور کن گفتم همونم نمیتونم 

اخه مگه عقلم پاره سنگ برنیداره وقت و احساسمو خرج یکی کنم که روحشم بیخبره از وجودم 

از الان فکرم ویس لباس عید هست هیچ سالی لباس عیدنمیخرم ولی امثال واقعا لازم دارم بنظرتون چی بخرم که ب ...

مجلس در پیش دارین دیگه 

کت شلوار شیک بخر بپوش عید هم 

وای افرین انقد امید به زندگی دارن همین خاله مامانم یا مادر بزرگم یه بشقاب برنج وخورش میخورن در اخر م ...

اره هنوزم ک هنوزه خیلی قدرت بدنی بالایی دارن

منم 😲میمونم گاهی از بعضی حرفاشون😅

مادر بزرگ من خیلی کم میخوره ولی خاص🤪

دوتاقابلمه مسی کوچیک داره،هرچی بخاد بپزه تو اونا،باشعله کم که چندسااااعت طول می‌کشه ولی عالی میشه..پلوهاهمه زعفرونی،اونم دوباردرهفته

ماهی از خونه اش کم نمیشه،مرغ محلی،تخم مرغ محلی

تاحالا بغیر روغن حیوانی ودنبه نخورده،تنقلاتش نخود کشمش برگه هاوآجیل که چند کیلو چند کیلو میخره،چیزمضر نمی‌بینی توخونش

میوه وصیفی جات ریز که میگه بی ضرر ترن

از زودپز استفاده نکرده تاحالا،اعتقادی ب فریز موادغذایی نداره 😉

تاحالاچای خالی دم نکرده،همش باهل،زعفرون و...

انواع دم نوش که اونم خودش می‌ره جمع می‌کنه خشک می‌کنه😄

گاهی لباساشو بادست می‌شوره میگه خوبه دستا قوی میشن😜و و و...

تازه اینا ی گوشه اشه

وای انقدر سبک زندگیش خوبه🤩🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دبیرستانی بودیم سال ۷۸اینا بچه ها هرکدوم عاشق یه فوتبالیست بودن و روش تعصب داشتن یکی خامپور یکی شاهر ...

من عشقم مارک بوسنیچ بود که بازیکن استرالیا بود

اون سری به پسرم میگفتم رفته عکسش رو سرچ کرده

میگه مامان این چه سلیقه ای 🤣🤣🤣🤣

همون خوبه بابا اومد با شما ازدواج کرد 😆😆😆😆

شوهرمم خنده افتخار آمیزی زد 😆😆😆

مشکی کلا همیشه مد هستهمه جا هم میشه پوشیدولی شوهرم اصلا نمیزاره مشکی بخرماینقدر بدش میادمن همیشه کتا ...

آره دقیقا مشکی همیشه خوبه 

من همیشه مشکی میخرم و همیشه راضی ام 

شوهر من از بعضی سبزا خوشش میاد اما کلا دلش با مشکیه😅

اره به خدامن حتی باهاش مخالفت هم نمیکنمچون واقعا خطرناکه و از خدا نمیرسه

خیلی خطرناکن این جورادما🤭

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

جرات دارم بگم شوهرت خوبهفردا میگه امید به شوهرم چشم داره 🙄🙄🙄ببین این خیلی خطریهباورت میشه توی این ...

وای عین جاری مول من هست اونم دقیقا همینه😒😒😒  در حدی که عقد کردیم شوهرم گفت باهاش سلام علیک هم نکردی نکردی چه بهتر....میگفت من به تو و داداشم اعتماد دارم به این دوتا زن داداشم اعتماد ندارم ذاتشون نجس هست یکیش که بهم ثابت شد یکی هم بعد۹سال فهمیدم جانماز آبکش هست  و گول ظاهرش رو خوردم.... پسربزرگمو میگفتن شبیه برادرشوهرمه برادرشوهرم به گوشش رسید ذوق کرد عکس بچگیش رو اورد و مقایسه میکرد ذوق میکرد(بچه های خودش اصلا شبیهش نشدن) بعد زنش حرصش گرفت بعد که منو دید گفت بچت شبیه هیچ کسی نیست (حرفش زشت ومنظور دار بود)منم سریع گفتم اااا همه میگن شبیه شوهر توئه😎😎😎😎😎شوهرت کلی هم خوشحال شده😎😎😎😎😎(پسرام شبیه خودمو همسرمن هرچند)

مجلس در پیش دارین دیگه کت شلوار شیک بخر بپوش عید هم

بعد این ماه میریم خواستگاری.کت شلوار ست رنگی بنظرم بد دیده میشه باید رنگ کت با شلور متفاوت باشه