2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید🌹🙏🙏

102 بازدید | 13 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز

اگر فکر میکنید میتونید بهم کمک کنید برام بنویسید.

من خدود ۲ سال و نیم پیش یه دختر خانمی رو در یک سفر خانوادگی دیدم که هم چهره و هم رفتارهاش تو اون دو روزی که در یک مکان حضور داشتیم به دلم نشست .

من در طول این ۲ سالی که گذشته بخاطر علاقه به این دختر وارد هیچ رابطه ای نشدم و با این که نبود تعهد قلبی داشتم .

اما بعضی از اوقات (مخصوصا بعد ۶ ماه اولین که معمولا عمر عشق آتشین در حتی رابطه هاست) احساس میکردم که نکنه دوسش نداشته باشم و با احساساتش بازی کنم .

و به نظرم خودم دوری و ملاقات نداشتنمون هم در این سرد شدگی ها دخیله .

اما هر وقت هم که این احساس بهم دست میده دلم میخواد اون احساسات رو تو ذهنم با فکر به همون آدم برگردونم .

خیلی هم دچار وسواس فکری و شک میشم در این زمینه .

از یه طرف هم به خودم میگم اصلا من در مرحله اول شیفته شدن هستم و نبابد اونقدرها هم از خودم انتظارم بالا باشه .

و اصلا عشق واقعی و عمیق بعد از شناخته که به وجود میاد .

به نظرتون این چند سال تعهد و این وضعیت ارزش این رو نداره که بهش درخواست آشنایی بدم تا بیشتر با هم آشناشیم تا ببینیم به درد هم میخوریم یا نه؟

ممنون از پاسخگوییتون🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا حدودی برای شک به خودم.

خب از بس این زمان گفتن رو زیاد کردید باعث ایجاد شک شده

میتونید با شناخت بیشتر این شک رو تبدیل به یقین کنید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
تا حدودی برای شک به خودم.

چ شکی 

شما باید ی قدم وردارید با شناخت بیشتر علاقه و وابستگی هم پیدا میشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خب از بس این زمان گفتن رو زیاد کردید باعث ایجاد شک شدهمیتونید با شناخت بیشتر این شک رو تبدیل به یقین ...

اره به نظر خودمم بگم بهتره و راحت میشم .

حس میکنم انتظارم از خودم بالاست با این که هنوز شناخت هم پیدا نکردیم و صحبت هم نکردیم و در واقع اوج عشق واقعی بعداز شناخته

فکر میکردم همیشه باید حسم آتشین باقی بمونه .

چ شکی شما باید ی قدم وردارید با شناخت بیشتر علاقه و وابستگی هم پیدا میشه

دقیقا همینطوره . 

اگر طرف رو دوست داشته باشیم باشناخت و ارتباط بیشتر در صورت تفاهم درجه عشق و علاقه بیشتر میشه دیگه درسته؟

دقیقا همینطوره . اگر طرف رو دوست داشته باشیم باشناخت و ارتباط بیشتر در صورت تفاهم درجه عشق و علاقه ب ...

قطعا همینطوره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره به نظر خودمم بگم بهتره و راحت میشم .حس میکنم انتظارم از خودم بالاست با این که هنوز شناخت هم پیدا ...

خیلی انتظارتون از خودتون بالاست و خیلی به خودتون سخت میگیرید

به هرحال آخرین راه حل گفتن به اون دخترخانومه

چون اگه نگید همیشه حسرت نگفتنش باهاتون می مونه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹