2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403393 بازدید | 77981 پست
وای چقد سخته عوض اینکه شما رو آروم کنه حالا در هر موردی و روحیه بده بگه چیزی نیس برعکسن ...پیشش از م ...

حس میکنم مادرش قانع نمیشه بخاطر این جملش:چرا من.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها تایپیک مدیریت هزینه ها چرا ترکیده باز🚶‍♀️🚶‍♀️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
من اصلا درک نکردم چرا برا دیدنش رفتن

خونه ما هر ده سال یبارم فوتبال نگا نمیکنن نه شوهرم نه پسرم هیچکدوم فوتبالی نیستن 

سر همین علاقه نداریم و برامون اینهمه علاقه مردم عجیب بود

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

اها پس از روی مقایسه و آه و حسرت میگه مواظب باش موش ندونه متاسفانه این حسادتا همیشه حس بد میدن به آد ...

جرات دارم بگم شوهرت خوبه

فردا میگه امید به شوهرم چشم داره 🙄🙄🙄

ببین این خیلی خطریه

باورت میشه توی این ۱۸ سال شاید کل دیالوگ بسیار باهاش کوتاه بوده از شرش میترسم 

خونه ما هر ده سال یبارم فوتبال نگا نمیکنن نه شوهرم نه پسرم هیچکدوم فوتبالی نیستن سر همین علاقه نداری ...

اصلا آدم معروفا برام مهم نیستن نمیدونم چرا....از یه سنی اینطوری شدم دوره ی نوجوانی پی بازیگرا بودم ولی چندین سال هست برام بی معنی شده....پول واعتبار رو برا اوتاست سر و دست شکستن برای مردم....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم میخواستم حرفای مهسانو بگم،مثال بزن براشون از کسایی که سنشون بالاس ومریضن🙃مادر بزرگ من هشتادوهشت ...

وای افرین انقد امید به زندگی دارن 

همین خاله مامانم یا مادر بزرگم یه بشقاب برنج وخورش میخورن در اخر میگن هی خدایا  از غذا موندیم 

من چشام توپ پینگ پنگ میشه من نصف اونام غذا نمیخورم 

ولی واقعا قدرت بدنی بالا و استخون درشتن انقدر کار کردن تا شصت سالگیشون الان انگار طاقت ندارن خونه شین شن 

خدا حفظشون کنه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟