2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1387659 بازدید | 76631 پست
چقد خوبپس خوبی هاتون دو طرفه س الحمدلله ارزشش رو دارن ولش کن بابا اون تازه به دوران رسیده رو به نظر ...

اره خداروشکر دو طرفه است

ولی میگم یه مدت داره با سیاست رفتار میکنه طرف 

تو حضورش کسی بش چیزی نمیگه 

بخاطر دور بودنش مهمون میدونن و منو صاحب خونه

چه میدونم خیه ...یه کاریش میکنم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط دو تاشو خودش زاییده 😍😍😍😍بقیه اش رحم اجاره ای بودهچند تا پرستار و خدمتکار دارن زحمتی نمیکشن

ای نقطه چین تو بی پولی 🥴🥴🥴🥴🥴فک کردم خودش با عشق حمل میکرده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یعنی از دستم در رفته؟وای اگه بدونی مادرشوهرم پشت سرش چیا میگه؟😂😂خدایی دهنم قرصهکافیه یکیشو به گوشش ...

آره آفرین درست ترجمه کردی😁 هووووف ول کن جَگ جَگی باشن دعوا میشه بذار برا روز مبادا🤭🤭🤭🤭 خیلی از مول آدمون بدم میاد 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره آفرین درست ترجمه کردی😁 هووووف ول کن جَگ جَگی باشن دعوا میشه بذار برا روز مبادا🤭🤭🤭🤭 خیلی از ...

اره بابا

دو‌ نفر با هم دعوا دارن، من برای چی خودمو بده بکنم؟

بنظر من جفتشونم تو‌ ماجرای اخیر حق دارن

خیلی سخت شد😂 

بچها من بس تاپیک مدیریت میخونم تحت تاثیر عمیق قرار گرفتم و همش به فکر پس انداز و برنامه ریزی هستم 

شما این حس بهتون دست میده 

خودم آدم ولخرج نبودم 

الان خیلی آهسته و با فکر تصمیم میگیرم🥲🤭

مثلا موقع لباس خریدن کمد چک میکنم میگم آیا نیاز بخرم میبینم نه چند دست نو همچنان دارم 

اگر چشم هم چشمی نباشه چقدر خوبه🤭