یا مثلا هزار حور مشکل جسمی روحی مالی کاری یهو سرت خراب شه ؟ چکار کنم از زیر این بار در بیام
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
یه مدته تحت فشار روانیم از طرف بقیه و زندگیمم فشار کاری و سلامتی دارم کلا گسیخته میشم شایدم گسیختم خبر ندارم
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شیطان داره از زبون شون باهات حرف میزنهمیخاد اذیتت کنهبه خدا پناه ببر
درست میگی عزیزم دقیقا خواب یه نفرو میبینم تو خواب کتکم میزنه چشماش چنان برق بدی داره که شک ندارم شیطانه
ولی چطور به خدا پناه ببرم و چرا انقدر شیطان روم زوم کرده
ممنون میشم کمک فکری بهم بدی💕😢❤️🩹
عزیزجان ریلکس باش برات مهم نباشه چرا حرفش اینقد برات مهمه؟؟؟ کجای زندگیته؟؟ کجای زندگیشی؟؟؟ پس به تخ ...
میدونی تو حال خودمم درحال رسیدگی به زخما و دردامم یکی میاد یه چیزی میگه از وجودش بوی فاضلاب بلند میشه.حالم گرفته میشه🤢
نماز بخون مرتبقرآن بغل کنشبا با خدا صحبت کن با نور شمعسوره هایی که خوشت میاد دلنلود کن با صدای کم پل ...
یه چیزی بگم من این مدت اتفاقا دارم اینکارو انجام میدم برام اتفاقا این عجیبه که حالا که از نظر مذهبی دقتم بیشتر شده ولی اینا شدیدتر شده
میدونی تو حال خودمم درحال رسیدگی به زخما و دردامم یکی میاد یه چیزی میگه از وجودش بوی فاضلاب بلند میش ...
عزیزدلم برات مهم نباشه و مثل خودسون رفتار کن پرسید کجایی هستی بگو چطور؟؟ بتوچه تموم کن بره نگا وقتی شما اذیت میشی پس جوری برخورد کن که بات برخوردی نخاد داشته باشه