2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380773 بازدید | 75895 پست
والا که چقد رسم و رسوم دست و پاگیری هستن چقد خودتون اذیت میکنید ما هیییچ کدوم اینا رو نداریم یه کادو ...

اخه اینجا میدیم ولی هیچ وقت انقدر سنگین نبوده. اینحا یه دیوونه یه سنگ انداخت تو چاه اینهمه ادم نمیتونن دربیارنش. 🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من باشم اول رو همسر کار میکنم که بخریم بشه دکور چرا اخه مگه پول مفت گیر میاد اگر تلاشگر بود هنر ...

پسر من اصلا تلاش نمیکنه 

ورزش طی سالها چند رشته مختلف ثبت نام کرد همه رو خیلی سریع رها کرد 

تا پارسال بطور مستمر موسسه زبان می‌رفت امسال یهو گفت نمیرم که نمیرم گفتم اگر مشکل از موسسه ست برو جای دیگه میگه نه اصلا نمیرم

کلاس آواز رو چند جلسه رفت گفت دیگه نمیرم 

چند ساله فقط از این شاخه به اون شاخه پریده ،باز میگم اشکال نداره همه رو تجربه کنه شاید از یکی خوشش اومد ،ولی پیانو بنظرم زیادیه 

ققنوس
راست میگی ما هم نداریمچرا جاری باید به جاری یه تومن عیدی بده به بچه ها عیدی میدن دیگه نه بزرگامهسا ک ...

اخه میدونی اینجا همه میدیم یه چیز عادیه ولی نهایت یکی دو تومن. پاگشا دیگه مجبوری بود انقدر سنگین. 

خب پس پولو حروم نکنهر لحظه میبینیش اعصابتم به هم میریزهشمام مثل خواهرمی که راحت میگمببین اینا باید ...

بنده هم به شما و دوستان حس نزدیکی دارم برای همین پرسیدم 

چون خواهر و مادر خودم مشاورین خوبی نیستن 

بچه دهن باز کنه سریع میخرن و اینو محبت میدونن 

دیگه هم کاری ندارن استفاده می‌کنه یا میندازه یه گوشه 

ققنوس
امید جون خیلی خوبه وجودت خودتم عشق دخترواقعااا منم با این گروه خیلی امیدم و انگیزه م ب زندگی بیشتر ش ...

خوندن مطالب اینجا خیلی تو جهان بینی آدم تاثیر داره

وقتی میبینی بقیه هم تو خیلی موارد مثل تو هستن

مثلا من نوعی حرص میخورم پسرم دل به درس نمیده یکی دیگه ام میاد میگه خب میبینم تنها نیستم

اینجا میتونیم حرف بزنیم 

راهنمایی بگیریم 

بخندیم 

و گریه کنیم

تبی ام چند وقته نیست از اون حرف خوشگلا بگه 

دلمون باز شه  @تبسم93    

پسر من اصلا تلاش نمیکنه ورزش طی سالها چند رشته مختلف ثبت نام کرد همه رو خیلی سریع رها کرد تا پارسال ...

چند سالشه؟ان شاالله با کمک شما بتونه زودتر مسیرش رو مشخص کنه 

گاها میبینی طرف چندین ساله کاری یا رشته ای رو دنبال کرده بعد یهو ول میکنه میره سراغ کار دیگه و اونجا تازه متوجه استعداد و علاقه اش میشه و رشد میکنه 

نگران نباشین فقط پول رو خیلی راحت در اختیارش نزار 

جامعه الان مخصوصا کلان شهرها واقعا محیط خوبی نیس برای نوحوان پولدار

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بنده هم به شما و دوستان حس نزدیکی دارم برای همین پرسیدم چون خواهر و مادر خودم مشاورین خوبی نیستن بچه ...

بچه باید تا حدی نداری و بی پولی رو درک کنه 

اینقدر همیشه براشون فراهم بوده فکر میکنن تا اخر عمرشون ما هستیم و خرجشون رو میدیم

یکی از دوستام اتفاقا خیلی پولدار بودن

ولی میگفت عمدا بعضی روزا که بچه هام گشنه هستن نون پنیر میارم میگم شام امشب

بچه هاش اوایل غر میزدن

میگفت باید بدونن زندگی همیشه روی یه پاشنه نمیچرخه

گاهی پول هست گاهی نیست 

اخه میدونی اینجا همه میدیم یه چیز عادیه ولی نهایت یکی دو تومن. پاگشا دیگه مجبوری بود انقدر سنگین.

در حدی هزینه کن که بعدا ازش بی مهری دیدی دلت نسوزه

بگه حیف شد

ما تجربه طولانی مدت داریم 😅😅😅😅

خانومای گل یک همفکری نیاز دارم اگر با اطرافیان مشورت کنم همه متفق القول میگن هرچی بچه خواست باید بخر ...

نخرید بگید برن کلاس تا اونجایی که میدونم تا یک ماه اول نیازی نیست. بگین برن کلاس شرایطو بسنجن با استادشون صحبت کنن بهشون یه مدل خوب و کارامد معرفی کنن❤️اگرم ادامه نداد که دیگه توپ تو زمین شماست. 

بچه باید تا حدی نداری و بی پولی رو درک کنه اینقدر همیشه براشون فراهم بوده فکر میکنن تا اخر عمرشون ما ...

من و خواهرام هم همینطوری تربیت شدیم 

مادرم خیلی وقتا با اینکه پول داشت تو خرید محدودمون میکرد 

سه تا دختر بودیم نمیذاشت هر ماه پول لباس و ...بدیم ( بجز عید و خریدهای مناسبتی)

میگفت سه ماهی یکبار نوبتتون میشه یا پول توجیبی اگر تموم میشد دیگه پول نمی‌داد میگفت برنامه ریزی میکردی که برسونی

ولی برای نوه هاش این شکلی نیست .به نوه هاش میرسه منطق نداره

ققنوس
امید جون خیلی خوبه وجودت خودتم عشق دخترواقعااا منم با این گروه خیلی امیدم و انگیزه م ب زندگی بیشتر ش ...

اره خدایی

مدیریت همسرت عالی بوده 

خیلی وقتها توی صحبتها متوجه میشیم مطلبی که برای ما ازاردهنده است برای دیگری اصلا اینطور نیست

همین باعث میشه یکم میزنیم به در بیخیالی