2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391223 بازدید | 77005 پست
پول پول پول لامصبب همه مشکلاروحل می‌کنه😋یکی از فامیلای من تاچندسال پیش توسوم دبیرستان وپیش دانشگاهی ...

واقعا گناه بزرگی مرتکب میشن که سوالا رو میفروشن

چرا باید یه پزشک بیسواد و بی علاقه تحویل جامعه داد

همون پزشک با جون کلی آدم بازی میکنه چرا چون علاقه نداشته همینطوری سر سری خونده😔😔😔😔

حالا پزشک نه مهندس بیسواد

یا هر رشته ای 

خدا به بچه هامون رحم کنه☹️☹️☹️☹️

پول پول پول لامصبب همه مشکلاروحل می‌کنه😋یکی از فامیلای من تاچندسال پیش توسوم دبیرستان وپیش دانشگاهی ...

حالا ما بودیم

ملت میرفتن سازمان سنجش میگفتن فلانی تقلب کرده

نه تنها دکتر نمی‌ شدیم سوسابقه هم برامون درست میشد😅😅😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم امید پسرم تازگیا میگه مامان انگیزه ندارم برا درس دوستش غیر انتفاعیه بهش گفته پول دادیم موقع ا ...

ای خدا ی لحظه 

دلم برا دخترم ریخت

آخه چ وضعیه بچه طفلکی 

اینجوری بخوان تقلب برسونن

تکلیف بچه های ما چ میشه

حالا من دیشبی خواهر خودش دبیر زبان هس کلی با دخترم و بچه ی برادرم کار کردولی سوال بهشون لو نداد

الن دخترم میگه مامان  غلط داشتم گفتم فدای سرت

بی خیال

ب قول تبسم گفتم کله تو تکون بده بگوو ااوووییش بی خیال

میگه مامان نمیشه

گفتم میشه برا خیلی ها جواب داده

امتحانش کن

😅😅

بچه م  اومده با کی درد دل می کنه😍😍😍

واقعا گناه بزرگی مرتکب میشن که سوالا رو میفروشنچرا باید یه پزشک بیسواد و بی علاقه تحویل جامعه دادهمو ...

حالا خودشم گریههههههه که من نمیتونم ادامه بدم خانواده اش گفتن پول دادیم باااااااااااید بخونی🥲

الان اکثرن همینه🙁بچه ها هم اینارومیشنون حق دارن ناامید بشن🥺

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

حالا خودشم گریههههههه که من نمیتونم ادامه بدم خانواده اش گفتن پول دادیم باااااااااااید بخونی🥲الان ا ...

از فامیلای بابام اینقدر به پسرش فشار آورد که باید قرآن رو حفظ کنی

پسره بیچاره رو راهی تیمارستان کردن

چند بار بستری شد

با فشار آوردن مشکلی حل نمیشه 

اونا چون پولدارن همیشه با پول همه چیزو حل می کنن 

حالا ماها چی ؟

من گاهی نگران میشم

ولی بعدش میگم خدا از من براشون مهربونتر ایشالله که خوشبخت میشن

برا اینا جشن زیاد نیست مثلا جشن آب چیکار کردن؟ کاردستی قطره ی آب درست کردن...جشن قرآن هیچ پولی ندادی ...

بلههههه قطره آبت هم دیدیم🤣🤣🤣🤣

اخ گفتی پسرای منم عاشق اینن که چیزی پخش کنن 

کلا اطعام کنن😂😂

تو تولدشون اینقد چیز میز دادم به دوستاشون که دیگه نیمه خورده مونده بود خوراکی ها 

بعد گیر داده بودن که پول کادو ها رو بده بریم خوراکی بخریم سفره بعد جشن بندازیم🙄🙄

الان هم قراره اتاقشون که درست کنیم دورهمی بزارن باانواع خوراکی ها😅

ای خدا ی لحظه دلم برا دخترم ریختآخه چ وضعیه بچه طفلکی اینجوری بخوان تقلب برسوننتکلیف بچه های ما چ می ...

پسر من روز فیزیک حالش بد بود 

اصلا اومد خونه پریشون بود 

با اینکه کامل دوبارم مرور کرد اما میگه معلم انقد سخت گرفته بود همه مونده بودیم

چاره چیه 

فعلا بخونن ببینیم چی میشه در اینده

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام🤗

علیک

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
از فامیلای بابام اینقدر به پسرش فشار آورد که باید قرآن رو حفظ کنیپسره بیچاره رو راهی تیمارستان کردنچ ...

منم همیشه فکر میکنم از پول باید توراه درست استفاده کرد🙃وگرنه خیرنمیبینی

خدا خودش داده انشالله به جاهای خوبم می‌رسونه بچه هامونو💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

🤣🤣🤣🤣میخوام یه پتو بدم. بسشه. یه تومن خریدم. 😬😬

والا که چقد رسم و رسوم دست و پاگیری هستن 

چقد خودتون اذیت میکنید 

ما هیییچ کدوم اینا رو نداریم یه کادو عروسیه و تمام 

سر عقد هم دیگه بخای خیلی لطف کنی یه چیزی بدی 

عیدی و اینا هم نهایت پدرشوهر مادرشوهر دیگه جاری چرا اینقر اذیت بشه

از فامیلای بابام اینقدر به پسرش فشار آورد که باید قرآن رو حفظ کنیپسره بیچاره رو راهی تیمارستان کردنچ ...

خدایش باید بیشتر ب فکر سلامت شون باشیم تا نمره شون

من ک تنها راهی ک ب ذهنم می رسه همین

ک میزنم ب در شوخی و بی خیالی ب بچم فشاری نیاد