2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1378064 بازدید | 75786 پست
سلاااااام جانم ممنون خودت خوبی؟؟کبودی یکمش مونده ولی روز بعد عمل رفتم دستشویی و تو حیاط خونه پدرم از ...

وای 🥺🥺🥺🥺🥺حتما یکی باها باشه گوشی نباید دست بگیری....سرتو خم نکن...زیر سرت بالش بلند بذار به پهلو نخواب تا دوماه بیشتر از یک کیلو نباید بلند کنی.... آب سیب وهویج و کرفس وعسل و آناناس و پای مرغ پاچه وقلم بخور حتما حتما. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش این حرفها رو ۱۵ سال پیش یکی به من میگفت😩😩😩واقعا به بقیه ربطی ندارهولی من تو زندگیم نظر بقیه خ ...

امیدوار جون برعکس شما

من ذره ای نظر دیگران به هیج جام نیست

مگر اینکه خودم از کسی نظر بخوام

اوووه طرف بدجنس باشه یا اینجوری سرزده و اینا که دیگه هیچی 

من استادِ حرص درآوردن همچین آدمایی ام

امیدوار جون برعکس شمامن ذره ای نظر دیگران به هیج جام نیستمگر اینکه خودم از کسی نظر بخواماوووه طرف بد ...

کار خوبو شما میکنی 

من تازگی ها یاد گرفتم که برام مهم نباشه

وای که چقدر خودمو اذیت کردم

من بعد ۴۰ سالگی خیلی چیزا رو یاد گرفتم یکیش همین مورد بود

کار خوبو شما میکنی من تازگی ها یاد گرفتم که برام مهم نباشهوای که چقدر خودمو اذیت کردممن بعد ۴۰ سالگی ...

نه عزیزم

من هیچ حوصله ی یه سری آدما رو ندارم

ولی درکمال آرامش کارمو میکنم

مثال زیاد دارم بگم برات این آخری رو میگم

من به مادرشوهر نزدیکم مابقیشون تهرانن

هروقت ما میریم سر میزنیم(سعی میکردم هفته ای یکبار خودم برم همسرمم دوروز درمیون میره) هی پشت سرشون میگفت اره فلانی و فلانی نمیان خونه ی ما سر بزنن مگه چقدر راهه تهران کرج جاریامو میگفت، منم هیچی نمیگفتم خوشم نمیاد روشون تو روم باز شه

یلدا که اومدن بعد یکماهو نیم، اصلا مادرشوهر یادش رفت همه چی هی به اینا میگفت غذا بخورید بیاید اینجا بشینید هی تحویل گرفتشون تا اینجا اکی بود من هیچ مشکلی نداشتم

دوبار برگشت بمن گفت فلانی لطفا برو کمک خواهرا کن یعنی خواهر شوهرام اما به اون دوتا جاریا هیچی نگفت

گفتم عهههه اکییییی😃😃😃😃

خوشگل نشستم سرجام پا نشدم با بغلیم شروع کردم صحبت کردن، یکی از جاریام کلا موقع کار کردن گمو گور میشه همه دیگه فهمیدن با خودم گفتم جرات نداری به اون چیزی بگی به من میگی نشونتون میدم

موقع سفره انداختن فقط تو آشپزخونه وایسادم

موقع جمع کردن هم مثل اون یکی جاری رفتم تو حیاط

هنوزم داشتن ظرف میشستن به همسرم گفتم دختر درس داره میای یا من برم اونم سریع پا شد لباس پوشید، مادرش قشنگ متوجه شد

اومدم خونه خوابیدم بعدازظهرش همسرم پرسید چی شده چرا ناراحت شدی منم براش توضیح دادم

بعدم بهش گفتم تا اطلاع ثانوی نمیخوام بیام خونشون نشنوم حرفی از رفتن بزنی گفت چشم حق با توعه مادرم نباید فقط به تو کار میگفت

درصورتیکه اگر هیچی نمیگفت مثل همیشه من کارمو انجام میدادم کمک میکردم

ولی چون بمن گفت به اون یکی نگفت دیگه باید درست میشد😉

بچه ها دخترم الان ۱ ماه و ۲۱ روزش هست.

از بدو تولد قنداق شده.

بدون قنداق هم خوابش میبره اما دستاشو تو خواب تکون میده میپره از خواب و گریه و ادامه ی ماجرا...

هم خودش بد خواب میشه هم من.

بنظرتون ترکش بدم عادت میکنه به دست و پای آزاد یا ادامه بدم به قنداق کردن؟

ان شاء اللهبرام دعا کنید لطفا

همیشه به فکرتم❤️بعضی وقتا دعا میکنم به پسرم میگم بگو ایشالله اونم میگم ایشا 😍😍چند بار اسمتو اوردم، الهی به دل پاک بچه ها شما هم زودتر بیای خبر خوبو بدی🤲🏻🤲🏻

نه عزیزممن هیچ حوصله ی یه سری آدما رو ندارمولی درکمال آرامش کارمو میکنممثال زیاد دارم بگم برات این آ ...

اگر من تو اون موقعیت بودم

اونجا گنگ میشم

طرف هر چی میخواست میگفت 

بعد پامیشدم قشنگ کار می‌کردم

میومدم خونه وای چرا اینکارو کردم چرا به بقیه نگفت 

بعد تو ذهنم نشخوار ذهنی میکردم

اصلا بلد نیستم تو موقعیت جواب بدم 

🫤🫤🫤🫤🫤