2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1377264 بازدید | 75718 پست
خداااروشکر پس😍😍😍ببخشید عزیزم شیر خودت هم خود به خود خشک شد یا کاری کردی؟

یه قرص گرفتم دو روز خوردم نصف صبح، نصف شب. دو شب اول تو خواب میدادم میخورد. خیلی درد داشتم. چند بارم دوشیدم کم کم خشک شد. 

عه آتلیه وقت گرفتی؟اینجا قانون دارهمثلا باید حداقل دو میلیون هزینه کنی با دوتا دکور من پارسال کریسمس ...

به خانمه گفتم که میارم. نه بابا اینجوری نیست اخه من کیکو میبرم لباسم واسه خودمه. پارسال تمش خیلی ساده بود و مردونه😍فقط هزینه ی عکسو میگیرن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهسا بنده خدا مامانت چه دلی داشته باز با روی باز پذیرایی میکرده ..اونهمه آدم یکیشون عقل نداشته بگه ی ...

مامانم بعد 34 سال هنوزم همونه... منم گاهی لجم میگیره یه حرفی میزنم. ولی در کل مثل همیم 🤣🤣🤣🤣مامانبزرگم از شهر دیگه پاشد اومد خونمون ما رفته بودیم تهران خرید جهاز. اومد ما نبودیم رفت خونه ی خالم 🤪🤪بابامو کارد میزنی خونش در نمیومد. ولی بازم همون روندو دارن😏😏😏

چه ایده ی خوبی😍🤗😍کاش منم پارسال اینکارو میکردم.

😅😅همون بهتر انجام ندادی 

چند سال بعد میگی فازم چی بود 😂😂

تولد ده سالگیش که اعداد شمع دو رقمی میشن رو خاص بگیر 

من روی کیک تولد ده سالگیش نوشتم دو رقمی شدن ...مبارک

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

چه ایده ی خوبی😍🤗😍کاش منم پارسال اینکارو میکردم.

😅😅همون بهتر انجام ندادی 

چند سال بعد میگی فازم چی بود 😂😂

تولد ده سالگیش که اعداد شمع دو رقمی میشن رو خاص بگیر 

من روی کیک تولد ده سالگیش نوشتم دو رقمی شدن ...مبارک

مامانم بعد 34 سال هنوزم همونه... منم گاهی لجم میگیره یه حرفی میزنم. ولی در کل مثل همیم 🤣🤣🤣🤣مامان ...

مامانٕ بابات اومده بود؟

واقعا کار عجیبی هست 

الان ادم خونه خواهرش دوتا خیابون اونورتر میره اول خبر میده 

عاطفه خوب کاری میکنی اصلا هرکاری دوست داری بکن. من سال اول تولد پسرم نمیدونم چرا ازخودم رسم حدید درا ...

🥲🥲🥲

عزیزم 🤗 ۸ صبح 🤗😍

دختر من ۱/۱۰ شب ب دنیا اومد ک شد ۱۴ دی😁

پرستار می‌گفت می‌خواستیم بخوابیم اومدی 😏😏😏

😄😄پارسال ۴تا انداختن۲۰ در ۱۵۱۵۰۰امسال شده ۲م

به نظرت معقول هست؟

با گوشی یه عکس هوشگل بساز ازش و بده روی تابلو فرش ماشینی چاپ کنن زیر یه تومن درمیاد میزنی اتاقش تا سالها داریش 

اصلا دوس ندارم مامانش بیاد

هی رنگ مشکی همه چی میپوشه

آدم همش فکر میکنه ختم..

وااا بده زن

تا دختراش بودن ب انتخاب اونا لباس میپوشید

باز سیاه پوش شد 😩😩😩

از این مقنعه چونه دارا میپوشه زمان شاه...

هرکسی میبینتش میگه گشت ارشادی یا تو دولت کار میکنی ذوق مرگ میشه 😩😩😩😩

جدی؟ندیده بودم روی آش زعفران بالا لاکچری پولدار زعفرون دار😉😍😍😂

دو تا چیکه زعفرون معیار لاچکری 😉و پولداریه😅😅 

وای خداااااا برید کنارررررر 😎😎😎😎😎عینک دودیم زدم که دیگه هیچ 

زخمی نشین 😉😁😁😁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c