2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1371517 بازدید | 75288 پست
قربونت برمشکر خوبه 🤗😘نوزادا معمولا دوست ندارن دست بهشون بزنیارام دختر من انقدر کوچولو بود من میترس ...

عاطفه تاب منظورت از اینایی هست که تو چارچوب در وصل میکنن؟

من چارچوب در خونمون اونطور جا نداره☹️

قربونت برمشکر خوبه 🤗😘نوزادا معمولا دوست ندارن دست بهشون بزنیارام دختر من انقدر کوچولو بود من میترس ...

ولی شوهرم میگفت همکارش گهواره برقی خریده

خیلی راضی بوده

بعد گفت ما هم بخریم من ترسیدم دخترم خوشش نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت برم. خودت و دختر گلت خوبین؟ پروژه انجام شد🤪🤪من قطره میدادم خیلی اروم میشد.نمیدونم دیگه😬

خداااروشکر پس😍😍😍ببخشید عزیزم شیر خودت هم خود به خود خشک شد یا کاری کردی؟

من واسه تولد میگم واسه شام منتظرم. یعنی زودتر نیایین. البته اینکه اونا هم نمیان بی تاثیر نیستا😆😆چو ...

عه آتلیه وقت گرفتی؟

اینجا قانون داره

مثلا باید حداقل دو میلیون هزینه کنی با دوتا دکور 

من پارسال کریسمس بود و تم تولد

امسال کریسمس گفتم تکراریه تم دیگه خوشم نیومد فعلا

راستش فکرم جای دیگس تمرکزم رو آتلیه نبوده 🥲

خداااروشکر پس😍😍😍ببخشید عزیزم شیر خودت هم خود به خود خشک شد یا کاری کردی؟

منم بگم 😁😁😁 منم از شیر گرفتمش 🤪

کم کم گرفتمش

من چندماه شیر شب نصف شبی ندادم

بعد قبل خوابشو گرفتم

بعد یکبار دادم

بعد کلا قطع کردم

سینه درد و اذیت شدن اصلا نداشتم

ولی شوهرم میگفت همکارش گهواره برقی خریدهخیلی راضی بودهبعد گفت ما هم بخریم من ترسیدم دخترم خوشش نیاد

گهواره برقی واسه نوزاده

یعنی تهش ۳_۴ماه 

بلا استفاده میمونه

هزینش چند میلیون

یعنی توقعم زیاده؟؟؟من از صبح دنبال اینم جایی کثیف تمیز کنمبویاییم برنگشته همه چی هی میندازم لباسشویی ...

نه نه اصلا بحث توقع نیست من میدونم بچت کوچیکه و سخته و کارات زیاد هست یکم باید حساسیت به نظافت رو کم کنی تمیزی خیلی خوبه من خودم با دوتا پسر بچه خونم برق میزنه ولی نمیذارم اذیت کننده شه همسرت وقتی همیشه شسته پس اهل کمک هست ومسئولیت هست ...میدونم اون لحظه از خستگی کلافه بودی خودممم گاهی میشم.ولی مردی گناه داره باهم خوب باشین ♥️😍😍🧿

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من هر بار میان میرم تو اعلانات اول لایکا رو پاک میکنم بهد ریپلایا رو جواب میدم. زیاد بشه صفحات عصبی ...

دقیقااا منم عصبی میشم ولی یه تایمی اصلا نمیتونستم بیام سایت برای اینکه بدونم از کجا نخوندم پاک نکردم همینجوری موند موند تا اینهمه شد الانم نشستم دارم پاکسازی میکنم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
چیزی نمیگه...میگه من خودم ۵تا بچه داشتم میدونم خونه همیشه مرتب نیسمن از بی خبریییی متنفرم متنفرررررر ...

عاطفه هرکی یه اخلاقی داره و  در اکثر مواقع ه همونجورم میمونه .مخصوصا کسی پنجاه سال رو رد کرده 

باهاش غر زدنی هم عوض نمیکنه

اون عادتش بی خبر اومدنه به خدا عوض نمیشه تادم مرگش هم بی خبر میادا. هرچقدر غر بزنی فحش بدی باشوهرت دعوا کنی بیای بگی عوض نمیشه  

الان ۸ دی ۱۴۰۳ .

خدا سرشاهده  پنج سال دیگه اگه تایپیک پابرجا بود مطمئنم میای همین جا میگی فلان فلان شده بدون دعوت اومد .... ازاین استیکر سبز های تهوع هم میزاری   

ببین خداروشکر من مادرشوهرم هی نمیاد ولی هزارتا اخلاق داره که اصلا دلم نمیخواد درباره اش حرف بزنم

حتی حرف زدن درباره اش هم برام سخته و بدم میاد چون میدونم عوض نمیشه من سعی کردن خودم رو عوض کنم  .

من یک درصد هم سبک زندگیش رونمیپسندم و به نظرم پدرشوهرم عمرش تلف شده بااین زن. و خداروشکر می کنم که رفتارهای اشتباهی داره بهتر بزار همون درگیر سبک زندگی اشتباهش باشه سمت من نیاد اصلا ...

بزاز همون جور به داماد کولی بده. 

وخواهرشوهرم آرش بیگاری بکشه بزار هی پولشون همه خرج اونا باشه خودشون تو فقر زندگی کنن.

من تمرکزم میزارم روی رشد خودم روی جنبه های مثبت همسر وبچه ام     ....

منم  چیکار کردم  سعی کردم باهاش رابطمو کم کنم .

هم اون ۶م خواهر همسر

نمیبینمشون  راحت ترما .

یه مدت خواهر همسرم بلاک بود 

حتی نمیدونست بلاکه هی زنگ میزد‌

چند روز پیش آزادش کردم .

به خدا نمیبینم همسرمم بیشتر دوستش دارم و باهاش بهترم و عشق و محبتمون بیشتره. زندگیمون آروم تره .

قبلا خیلی بهم زنگ میزد  هروقت همسرم می رفت جایی می گفت بمون منم میموندم و هرسری یه چیزی ازش میدیدم و هی خود خوری میکردم.میدیدم رفتارش با دخترش خیلیبامن فرق داره ..‌.‌

هم کتک میخوردم هم پیاز.

میدونستم صمیمیت خوب نیستا اقلا رو من و ایشون جواب نمیده اما جدی نمی گرفتم .

عروس رسمی بودن بهتره تا عروس صمیمی بشم 

بعد هی خود خوری کنم آرامش من مهمتره بیخود نمیگن  دوری و دوستی  

توهم صميميتت رو کم کن باهاش اصلا بهش لطف نکن

نرو باهاش آرایشگاه.

اصلا برای تولد دعوتش نکن.

اصلا انتظار خوراکی و بستنی و فلان نداشته باش ازش

اصلا  به خاطر این مسائل کوچیک باهمسرت بحث نکن .

نمیگم بی احترامی کنی ها .

اما از دایره ی توجهت بریزش بیرون 

ندید بگیرش

اما واقعا بهش خوبی و محبت ولطف نکن فکر کن یه رهگذره.

به مرور کم تر میاد بالاخره از رو میره .

به مرور عوض شو فاصله بگیر ازش اصلا هم باهاش صمیمی نشو.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
من بمیرم برای تو ک آرامش بخشی 🥲🥲🥲🥲♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خدانکنه فدات شم♥️♥️♥️♥️🫂🫂🫂🫂راستی فرش آشپرخونه مبارک😍😍😍منم دیروز فرشم۸۰درصد خشک شد و آوردیم تو خونه آویزون کردیم صبح خشک خشک شد وپهن کردیم خیلی تمیز شد.النگومم شکست دوتا پسرا هی تو بغلم وول خوردن النگو به چوخ رفت پولم یوخ که عوض کنم🤕🤕🤕😁

دقیقااا منم عصبی میشم ولی یه تایمی اصلا نمیتونستم بیام سایت برای اینکه بدونم از کجا نخوندم پاک نکردم ...

پاکسازیش تاثیری داره؟برای منم تو این چندسال پاک نکردم🤕

من روز تولد دخترم دوس دارم تولد بگیرمن چند روز زودتر..الآن میگن وااا مگه چی میشهآقا من اینجوری دوس د ...

عاطفه خوب کاری میکنی اصلا هرکاری دوست داری بکن. من سال اول تولد پسرم نمیدونم چرا ازخودم رسم حدید دراوردم عشت صبح تولد گرفتم اولین تولدش رو درست راس ساعت بدنیا گرفتنش گرفتم 

اما بعدا شد حتی یه ماه عقب جلو شد یا محرم وصفر بود یا بچه مریض بود ....دیگه اهمیت ندادم فقط دوست داشتم حتما عکس و فیلم باشه 

کلا توی این ۱۷سال تولداش فقط پنج سالگیش دوتا خانواده دعوت کردم بقیه تکی ....

براشون کیک بردم فرداش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عاطفه خوب کاری میکنی اصلا هرکاری دوست داری بکن. من سال اول تولد پسرم نمیدونم چرا ازخودم رسم حدید درا ...

خواهر۸صبح😁😁😁😁😁دقیقا همون عکس وفیلم مهمه