2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما هستین من یسوال داشتم ازتون تاپیک اخرمو میشه ببینید میشه درخاستمو قبول کنید؟

سلام 

نه من با علوم غریبه آشنایی ندارم 

فقط خودم یکی از گرفتارانم الآنم قصد دارم سوره های باطلی بخونم بعدس حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو ببندم به بازوی رایت ( البته حرزها ( هر حرزی ، مثلا همین حرز کبیر امام جواد علیه السلام باید طبق مزاج اختری نوشته بسه تا اثر بزاره = سایت آزمون مزاج اختری

سلام عزیزم شما هستین من یسوال داشتم ازتون تاپیک اخرمو میشه ببینید میشه درخاستمو قبول کنید؟

شما همونی هستید که تو کاربریم @سایوجان    بودید ( پبارسال اینا بود اونموقع ۲۷ ساله بودید ؟

عزیرم برات پیام فرستادم اومد؟اگر نیومده دوباره بفرستم

اینم دعای انتقامِ شرعی هست 

دعای علوی مصری

برای هلاک دشمن قوی ( دشمن خطرناک ؛ مزاحم شرور ) 

دعای علوی مصری : دعایی است که امام زمان ( عج ) در خواب به سید محمد بن علی حسینی علوی مصری یاد داده و بینهایت موثر است برای دفع شداید دنیوی و رفع گرفتاریهای سخت . 

دعای علوی مصری در مفاتیح الجنان نبود در کتابفروشیا و لوازم مذهبی فروشیا هم نبود ولی در برنامه ی بازار هست : برنامه ی دعای علوی مصری : در‌ قسمت تنظیمات برنامه فونت بزرگتر یا بزرگتر رو انتخاب کن تا چشات اذیت نشه ( بعد از چله های باطلی و بستن حرز کبیر امام جواد ( ع ) بخون تا مانعی نباشه ) 

اگه از دشمن ۱۰۰ درصدی مطمئنی قبل از شروع دعای علوی مصری و همینطور بعد از پایان دعای علوی مصری : اسمشو ببر  ولی ولی اگه از دشمن مطمئن نیستی یا اینکه ۹۹ درصد مطمئنی ۱ درصد مطمئن نیستی ، یا اینکه کلاً مطمئن نیستی اسم نبر فقط بگو خدایا هر کسی که تو میدونی و من نمیدونم ( این روش بهتره و مدیون کسی نمیشی ) 

روش دعای علوی مصری : در شب جمعه ( که روز قمر در عقرب نباشه ) غسل جمعه کن بعد نماز شب بخون بعد رو به قبله دعای علوی مصری بخون بعد نماز صبح بخون ) 

♦️♦️♦️ چه کسی برات جادو زده : میخوای بدونی جادوگر کیه = ۷۰ بار سوره ی فیل : به مدت ۷ روز قبل از خواب ۱۰ بار سوره ی فیل بخون ( ۷×۱۰=۷۰ ) واضح تو خواب بهتون نشون میدن === برای اونم دعای علوی مصری جداگانه بخون ( در شب جمعه که روز قمر در عقرب نباشه