2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1340685 بازدید | 72939 پست
اره بابا میدونم خیلی سخته چه مبشه کرد والا ادما گناهدارن که بخان این همه انرژی صرف مدیریت خرج های خو ...

نارین خیلی وقتا بابت همین حق ما این زندگی نیست عصبی، ناراحت نا امید و دلزده میشم یه روزایی که به این موضوع فکر میکنم

ولی به این نتیجه رسیدم وقتی کاری از دستم برنمیاد باید شرایط رو بپذیرم و طبق شرایط موجود برنامه بریزم و پیش برم

چون به وضوح میدیدم این سوالا و کنکاشا چطور انرژیمو میخورد و خسته ام میکرد

از روزی که جبر این زندگی و این مملکت رو پذیرفتم یه مقدار شرایط برام راحتتر شده

همین دوروز پیش که طلا شد ۵ تومن حس کردم همه چی تموم شد همه چی خراب شد به قدری حال روحیم بهم ریخت که حس میکردم دیگه هیچ آینده و امیدی ندارم

اما بعدش به اجبار خودمو جمع کردم افکارمو منسجم کردم و ادامه دادم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نازی جانم ببین همه چیز برمی گرده به جهان بینی شخصی خودت و بعد هم همسرت.شک ندارم تو دختر قوی و مستقلی ...

ان شاالله کوچولوی گلت رو همونحا بدنیا بیاری تا همه چی برات اسونتر بشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دقیقاااا همینه کاش کسی بتونی بیاری برا کمک درس بچه ها.تو شهرهای کوچک دخترهای همسایه خیلی خوبن کمک بگ ...

خداییش بچه هام درس رو خیلی سریع یاد میگیرن فقط بازیگوشن

یعنی مثلا جوری نیس هی بخام درس توضیح بدم براشون ماشالله زود با یه کلیپ یا یه توضبج مختصر متوجه میشن 

ولی خب همش باید بالاسرشون باشی 

تو شاد هم یادشون دادم خودشون با معلم و ویس ها پیش میرن ولی تا بلند بشم هی ماااامااان ماااامااان بیاااا 

یعنی یه دونه لیوان میشورم دوباره صدام میکنن .... باز دوباره ... 

ببین مقصر خودمم انگار دوس دارم خودم ازار بدم نمیدونم چجوری بگم حساسیتم زیاد شده بهشون گیر میدم 

همش خودم رو میکوبم از خودم ایراد میگیرم قشنگ احساس میکنم دارم به خودم ظلم میکنم 

امروز بعد چندروز مجازی درس خوندن رفتن مدرسع 

یک روز میخام آرامش داشته باشم بازم نشد 

ساعت ۳ جشن روز مادر دارن باید برم مدرسه 

اونا که رفتن مدرسه تا حالا هم هیچ کاری نشد بکنم پسر کوجیکه نمیزاشت الان تازه رو پام خوابش برد 

اوووووفففففف چقد غرغرو و خسته کننده شدم

میفهمم چی میگیشما بچه م دارین قضیه ش فرق میکنهقطعا از این شرایط سربلند بیرون میایین؟همون اوانو؟متوجه ...

من باید سربلند بیرون بیام اینو بخودم قول دادم

اره عزیزم همون اوانو

پشتیبانی گفت ۶ تومن رو کامل برداشت کنی ماهه اول ۱۶۰۰ تقریبا قسطشه از ماهه بعدش میشه ۱۱۰۰ اینا

که من چون دوتا برداشتم قسط اولم میشه ۳۲۰۰

کارت به کار نمیشه، به کیف پول یا قدرت خریدت نمیتونی انتقال بدی حتی کارت خوان هم یک میلیون بیشتر نمیکشه

دوست همسرم دستگاه پوز داشت کارت جفتمون رو برد هی یه تومن یه تومن کشیده بود فرداش اومده بود بحساب دوستش برامون واریز کرد

من اینجوری برداشت کردم

نارین خیلی وقتا بابت همین حق ما این زندگی نیست عصبی، ناراحت نا امید و دلزده میشم یه روزایی که به این ...

تا زمانی که این طلا و دلار بررسی میکنی این حال خرابی همینه همیشه بهار. 

من هم همینطور بود ولی الان چندین ماه که دیگه بررسی نمیکنم فقط گهگهداری پیح های طلا سر میزنم عکسشون نگاه میکنم همین..... چون واقعااا میگی طلا رفت بالا پس زندگیمون داغونه ماشین خونه فلان آینده مون چه میشه. 

باید باهاش کنار بیام مجبوریم که کنار بیایم و بررسی هامون کمتر کنیم. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نارین خیلی وقتا بابت همین حق ما این زندگی نیست عصبی، ناراحت نا امید و دلزده میشم یه روزایی که به این ...

همه چیز خیلی گرون شده 

من کلا خرید نمیرم 

چند روز پیش رفتم سبزی قرمه بخرم 

پاک نشده کیلو ۵۰ 😑

گوجه ۴۵ ی املت ام نمیشه خورد 

خدا فقط ب داد مردممون برسه 

انقد دلم میسوزه برا مردممون 

یکی تعریف می‌کرد ک تو سوپر مارکت بودم 

ی خانمه اومده نیمم کیلو برنج هندی خریده 🥺🥺🥺

آخه نیم کیلو چقده مگه

حالا ببین طلا اوم میشه نخر 

ولی خوراکی ی چیز ک  واجب  

اگه نخوری ک میمیری

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

نارین انگار افسردگیه ویروسیه🤣🤣🤣همه دچار شدیم. منم گاهی دلم میخواد جیغ بزنم از دست پسرم. حالا این ...

دلت میخاد جیغ بزنی؟؟؟فقطططط🤣🤣🤣

من در روز هزارااان جییییغ بنفش میزنم شانس اوردم خونه ویلاییه وگرنه ابرو برام نمی موند 

یعنی به حدی عصبی میشم که گاهی از خودم خجالت میکشم 

سه روزه امیرعلی لب به غذا نزده مریض شده😭😭

میگم من این ماه دارم قرص ال دی میخورم حس میکنم اینم تاثیر داره تو حال بدم ?

عاطی دکتر من یه پیرمرد هفتاد و چند ساله بود. من هرماه که میرفتم ویزیت سوال میپرسیدم یه جوری جواب مید ...

😄😄😄

من هم دقیقا دکترم پیرمرد هفتادساله بود 😄😄انقدر ریلکس بود که نگو...

ی بار 20و چند هفتگی فکر کنم رفتم پیشش گفتم اقای دکتر من تو نت خوندم تواین سن بارداری حرکاتش باید بالای ناف حس باشه ولی من پایین ناف حس میکنم ...گف خب میخوای برداریمش بذاریمش بالای ناف برات 🤣🤣🤣

خیییییلی ریلکس بود ولی در کل دکتر خوبی بود 

خدا رحمتش کنه پارسال فوت کرد 🌷

خدایا شکررررت 😙
ندیدی منوووو مستقل؟؟؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄😧خواجه حافظ شیرازی زنگ زده میگع بسه رویاااا چقد این عکسات وسط سای ...

حافظ سرشوخی رو باز کرده ماکه ندیدیم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خداییش بچه هام درس رو خیلی سریع یاد میگیرن فقط بازیگوشنیعنی مثلا جوری نیس هی بخام درس توضیح بدم براش ...

نه لتفاقاااا اینطوری که میگی راحت میشی 

ما مادرها غر نزنیم چه کنیم بچه رو بگیریم بزنیم 😐

خووو باز خوبه بچه هات از پس خودشون بر میان.... ولی اینطوری اذیت میشی باید تا دیر نشده یه کاری برا خودت کنی که این هم خودت اذیت نکنی. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌