@ای_داد_بیداد  
@دیفن_باگوجه  
سلام
ببینید دوست دارم برام یه سری چیزها که من بدون شک بهش توجه نکردم و حتی شاید بهش فکر نکردم برام بگید و توضیح بدید.
دیشب شوهرم گفت که یه سری از همکارای قبلیش از ایران رفتن.... گفت نازی تو نظرت چیه ما هم شرایطمون فراهم کنیم برا رفتن..... من دلم هری ریخت.
ببین جیران، دیفن.
ما آدم احساساتی نیستم.... برعکس بسیار هم بی عاطفه ام😅اهل دلبستگی و وابستگی و اینها هم نیستم.
الان من جایی که هستم از همه دورم.... هیچ کس نمیشناسم ولی حس دلتنگی و فلان ندارم.... پدر و مادرم با تلفن و گاهی کع میرم بهشون سر میزنم کافیه برام شاید بهشون نرم سر بزنم هم اذیتم نمیکنه..... اهل رفت و اومد و برو بیا و فلان هم نبودم و نیستم خب.
ولی چیزی که باعث شده من اینجا دوام بیارم اینکه که مردمش هم زبون خودمه(فارسی حرف زدن منظورمه)، هر مشکلی من دارم اونها هم دارن و وفتی باهاشون هم کلام میشم حرف هامو میفهمن، حرف هاشون میفهمم.
یه کشور غریب که زبونشون نمیفهمی، مشکلات و دلتنگیت نمیفهمن، حتی دل داریت هم نمیتونن بدن.... اینجا برو بشین پیش یه زن مسن بگووو دلم برا مامانم تنگ شده اینقد با محبت برخورد میکنن و تو بغل میگیرنت و جویای احوالت میشن اونجا چطور چنین افرادی پیدا کنیم. 😭
تازه اینجا یه نفر که کار میکنه میشه زندگی خوب و معقولی دلشت لاکچری نه ها خوب و درستی داشت..... اونجا که هر کی میشنوی میگی مالیات مالیات کار میکنی فلان میخری مالیات.
بیاید جفتتون بهم بگید من اشتباه میکنم اونجا از خوبی هاش بگید و معایبش. بخصوص تو جیران قشنگ زیر و رو میکنی همه چیز و میگی.
درسته حقوق زن و بی مهری های زیادی نسبت به زن شده و میشه.....ولی جیران آزادی داریم تو ایران برا پوشش که الان میری بیرون از محجبه دماغ پیدا هست تا ل. ختی.... فقط باید خودت بخوای چه نوع پوششی داشته باشی..... درسته خیلی چیزها آزاد نیست ولی کافیه اهلش باشی همه چیز هست و فراهمه😉 تو همه زمینه ها که گاهی خبرش میاد بیرون و چیزکی گفته میشه.
الان مثل دیفن جان خودت تازه زندگی شروع کردی زیاد نیست خونه ت داری ماشینت داری(درست معمولی هست شاید از نظرت) ولی بدون شک کم کم بهترش میکنی رفتی اونجا که خرج و مخارج بیشتره و بچه هم که هست مخارج هنوز بیشتر میشه چکار میکنی مخارج رو.
اصل خونه هست... خارج رفتی خونه دلشته باشی مال خودت بدون شک کار هم دلشته باشی زندگی میگذرونی دیگه.
بیاید برم بگید از مخارج از شرایط از همه چیز خلاصه.
❌مورد توجه یه سری افراد که این پست میخونن این سوال ذهنمه این دغدغه های ذهنیم هست برای مهاجرت.... پس 🌹احترام 🌹بزار و اگه حرف قانع کننده و چیزی برای گفتن داری سر تا پا گوشم دوست عزیز و گرنه که هیچ❌