2777
2789
اسمت خیلی قشنگهاسم من نارین هست بین ایم ک بزارم خاطره یا عسل یا آسنات گیرکردم💆🏻‍♀

چند سالته؟ نارین که قشنگه🥲 یا میتونی بکنیش بارین

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره راجع به اسم صحبت میکنه نه شخصیت چرا گیر الکی میدید

من گفتم درمورد شخصیت حرف میزنه؟!

چرا داستان میسازی؟؛

میگم اینکه خودشیفته باشی قبول ولی در این حد ک بگی اسم من با ارزش ترین اسم عالمه فقط نظر خودشه و مخالف نظرش هم وجود داره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
وای اینا عالین 😂ابجد اسم اخه لعنتی

دیوانست 

اسم بچه هاش با س شروع میشه بهش گفتیم بزار سمیرا یا سهیلا تا بهت بگیم، ولی زهرا بهت نمیگیم(چون اسم ۳تا ازن اموهام زهرا بود دیگه ۴تا زهرا مسخره بود بنظرم)

چقدر مسخره که برای اسم ها تقدس می‌بخشید 

اینکه اسم یک فرد بزرگ رو داشته باشیم خیلی خوبه 

ولی به این معنا نیست که ماهم مقدس باشیم یا حق تغییر اسم نداشته باشیم!!!!

قابل توجه دوستی که تعویض اسم رو توهین به فرد دارنده اسم در تاریخ میدونه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

خدیجه قشنگه که

بذار جیران😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
زهرااسم های مذهبی عوض نمیشه با مذهبی جایگزین کن

عوض میشه با حکم دادگاه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی