2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1336785 بازدید | 72767 پست
بچه ها من میرم فقط حواستون له این کمپین دعا باشه حاجات قاطی نشن رها خونه میخواد ما برا جیران و مستقل ...

منم پول میخام😜 پوله هنگفت🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی عجیبه. مخصوصا وقتی تکون میخوره. 😍😍ماهایه اخر که بزرگ میشه تکون میخوره قشنگ میشه پاشو سرشو تشخ ...

مهسااااااداری ازدست میری🤪

ماه دیگه حامله ای🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

میشه به صورت رندوم بریم رو یه زمین اعیونی اقدام کنی ثابت کنی مال منه🤣 ۵۰ درصد هم مال خودت

چه فکر بکری🤪🤩

دفترمو گرفتم البته رهن نخریدم ولی قرارداد بستم از اردیبهشت مستقر میشم

مبارک باشه ، دیدی آخرش شد و همون اردیبهشت که گفتم   خداییش شیرینی توپ من یادت نره ، نذر کردم اگه بشه شیرینیمو بگیرم ازت   

انشالله مونده فقط بارداریت که اونم به زودیه انشالله 

😅😅😅اول حاملگی منم خیلی خجالت میکشیدم.انگار هر کس ادمو میبینه فقط داره به این فکر میکنه چجوری شده ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه دوست داشتی بگو دوستان راهنمایی ات کننمیدونی مهسا منم روزی که فهمیدم بازی خوردم داشتم دیووونه میش ...

یه قضیه ی خاص نیست. شایدم فقط حس منه🤕هرچی هست خیلی حس بدیه. 

ممنون که انقدر بهم دلگرمی میدین😘😘😘

یه قضیه ی خاص نیست. شایدم فقط حس منه🤕هرچی هست خیلی حس بدیه. ممنون که انقدر بهم دلگرمی میدین😘😘😘

بزن به بیخیالی 

حیف ازتو نیس فکر وخیال کنی 

رادمان چشاشو باز کنه یه مامان سرحال ببینه باید 😘

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
منم کاملا متناسبمکاش سفته هم نمی خریدیم دیگه بهتر می شد

اعتبارسنجی تا تاریخی که اعلام کرده معتبره، درسته؟

دیگه نیازی نیست که مجدد اعتبارسنجی بشه؟

هر چند من کردم چون هیچ گزینه ای برام باز نمیشد

اره با مرآت هم میشهولی فکر کنم سود مرآت بیشترهمن این سومین سری که از ام رسالت وام میگیرم

بذار اینو از سلطان وام بپرسیم

@مامان_سبحان7   جان، خوبی عزیزم؟

سود وام ام رسالت و مرات چه فرقی با هم دارن؟

بذار اینو از سلطان وام بپرسیم@مامان_سبحان7 جان، خوبی عزیزم؟سود وام ام رسالت و مرات چه فرقی با هم دا ...

سلام عزیزم ، مرآت که سامانه اعتبارسنجی وام رسالت هست .

اصلا ربطی به سود نداره .

اونی که سودش بیشتر هست درخواست از طریق اینترنت بانک یا همراه بانک رسالت هست که قبلا حتما باید از اون طریق درخواست وام می‌دادیم. 

ولی الان میشه از طریق ام رسالت هم درخواست وام داد که دیگه فقط یک مبلغ کمی به عنوان کارمزد کم میشه خود وام دیگه سود نداره .