2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1336796 بازدید | 72768 پست
تو سامانه مرات اعتبار سنجی میکنیبعد باید ببینید رتبه اعتباری تون چیه اولیش ممتازه(نیازی به سفته و ضا ...

دست گل شما درد نکنه 

اسکرین شات گرفتم 

ممنونم 

چه جالب 

آپارات رو نمیدونستم 

ممنون عزیزم 

انشالله همینطور برات از در و دیوار پول بیاره😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگم یه سوال میشه از رسالت و مهر ایران وقتی هنوز قسط های وامت تموم نشده باز وام گرفت؟؟

رسالت میشه

فقط باید مجموع کل  اقساط  از مبلغی  که خودتون قبلا تعیین کردی بیشتر نشه

من هر سه یا چهار ماه  وام گرفتم 

مثلا من خودم تعیین کردم تا ۱۵ تومن قسط میتونم بدم

چند تا وام گرفتم یکیش قسطش ۲ تومن یکیش ۳ تومن یکیش ۲۱۰۰

مجموع قسطام زیر ۱۵ هست

عزیزم امیدوارم خیلی زود حال همسرتون خوب بشهشما هم بیاین تو همین جمع کلی بگیم و بخندیممیدونم خیلی سخت ...

ممنون عزیزم ،انشاالله دوست مهربونم انشاالله🙏 منم این مدت تو جمع شما با دعاهاتون حالم خوب میشد استرسم کم میشد،شاید شما ندونید ولی حس مثبتی که داشتید بهم منتقل میشد 

الان خدارو شکر حالم بهتره روزایی رو گذروندیم که از خدا میخوام برای دشمنم نیاره،وقتی پاش و دیدم حس کردم روح از تنم جدا شد یه تیری سرم کشید و حس کردم بدنم خالی شد به عمرم همچین چیزی رو تحربه نکرده بودم تا دو روز نتونستم چیزی بخورم از گلوم پایین نمی رفت،شبا تا صبح نمیتونستم بخوابم و استرس و نگرانی ،ولی از خدا می خواستم همه چیز خوب پیش بره اشکال نداره طول بکشه، فقط همه چیز خوب پیش بره 🙏 

چون از روز اول گفتن روند درمان طولانیه هنوزم باید مراقبت داشته باشه تا کامل زخماش بسته بشه تمنا میکنم موقع دعاهاتون مارو فراموش نکنید،ممنون از همه شما دوستان گلم♥️

تو سامانه مرات اعتبار سنجی میکنیبعد باید ببینید رتبه اعتباری تون چیه اولیش ممتازه(نیازی به سفته و ضا ...

امیدارم جان  ام رسالت هم عضو نباشی میشه .

من آخرین بار همین ماه پیش ۵۱  گرفتم . پیام داد

اولیت  واریزی با ام رسالته .

بدون ام رسالت هم باز سریع ریختن .

من دیدم حق عضویت سالانه می خواد کنسل شد برام

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی