2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1323850 بازدید | 71772 پست
آره البته دوتاشو هم خودم خریدم یکی مجردیام یکی هم پارسال . بین خریدشون ۸ سال فاصله هستصدمیلیون هم هم ...

مریم جان😘 با حقوق ده تومن تونستی دو تا خونه بخری چشم بد دور دست مریزاد داری 🫶👏

تا وقتی بچه ها کوچیکن میشه خیلی کارها کرد😊 ولی بعدش دیگه برنامه هات بهم میریزه واسه ما که اینجوری بود 🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی
[QUOTE=365327992][QUOTE=365325814][QUOTE=364979840][QUOTE=364959657][QUOTE=364762440][QUOTE=36476119 ...

اینجا خیلی جو خوبی داره

یه چند باری تو بحث ها مشارکت کنین، دیگه خود به خود عضو فعال حساب می شید

البته شما همین الان هم غریبه نیستین و فکر کنم خیلیا می شناسنتون☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😘😘😘😘نی نی در چه حاله؟ حالت تهوعت بهتره؟ شربت گلاب بخور دهنت خوشمزه شه.

نی نی خوبه خداروشکر🥰

بچم ۱.۵ سانته😄 حفره چشمشم تشکیل شده😂

اما مامانش رو یه مقدار اذیت می کنه، تهوع دارم و از اونورم همش گشنمه( حتی بعد غذا😅) خیلی ترکیب عجیبیه

سعی می کنم مدیریت کنم

این شربت گلاب توش میشه آبلیمو و عسلم بریزم یا گلاب خالی؟

نی نی خوبه خداروشکر🥰بچم ۱.۵ سانته😄 حفره چشمشم تشکیل شده😂اما مامانش رو یه مقدار اذیت می کنه، تهوع ...

سلام دیفنی خوبی نی نی خوبه 

اره میشه ریخت.... ولی چیزهای طبع گرم در سه ماه اول هر چه کمتر استفاده کنی بهتره.

گلاب و عسل کم بریز.

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

سلاااام خانومای سحر خیز 

یه عالمه انرژی مثبت و حال خوش واسه شما عزیزان 

امروز الینا رو خودم بردم مدرسه 

خیییلی انرژی مثبت و قشنگ گرفتم 

هوای خوب،تابش خورشید و از اینکه کنار عزیزانمون هستیم خیییلی لذت بخشه

فک میکنم تو اون لحظه شاید یه مطلبی خونده یا یه عکس دیده خاطرات بچگی اومده ذهنشحالا شاید یبار مادربزر ...

آره داشت یه چیزی میخوند  

موهاش اکثرا بلند بود تا کمر عمه هاش میگفتن کوتاه نکن 

نازک هم هست شونه کردنش سخته 

باور می‌کنی باباش هر ماه با خودش میبرد سلمونی مردونه که نوک گیری کنه موخوره نداشته باشه 

ما اینقدر حساس بودیم

من حس میکنم یکی از نزدیکان چیزی بهش گفته و اذیتش کردهچون بچه یک دفعه نمیاد بگه من تو کودکی ژولیده بو ...

نه عزیز با فامیل هیچ ارتباطی نداره 

گاهی عمه هاشو میبینه که اونا چن بار بهش گفتن مادرت خیلی حساس و وسواسی بزرگت کرده 

فقط دیشب که خیلی تو فکر بودم گفتم شاید موقع به دنیا اومدن خواهرش که سزارین بودم و بچه کوچیک کم توجه شده باشم که اون موقع هم کلاس سوم بود  

چیزی یادم نیومد

@مامان_سبحان7 سلام دوست قشنگم خوبی عزیزکجایی کم پیدایی..... روزت مبارک ضرب در ۳.😅لایکت دیدم چشمام ...

سلام نازی جون ، شما خوبی ؟

روز شما و همه دوستان گلم مبارک باشه . 

کم و بیش میام ، اتفاقا آخر هفته بودم شما نبودی .

ان شا الله همیشه به خوشی مشغول باشی . ❤❤❤❤

نی نی خوبه خداروشکر🥰بچم ۱.۵ سانته😄 حفره چشمشم تشکیل شده😂اما مامانش رو یه مقدار اذیت می کنه، تهوع ...

دیفن جان معمولا حالت تهوع به دلیل کمبود ویتامین b6 هست 😊

به حرف من گوش کن سیرابی بخور 🫠برای تهوع بارداری مثل معجزه میمونه آماده بخر که بوش نپیچه تو خونه 🤗

من تهوع بارداریم وحشناک بود کم بود روده هامو بالا بیارم یه بار تو تاکسی نشسته بودم یک سیگاری نشسته بود کنارم بعد سیگار هم نمیکشید😐 ولی هم سوار شد وااای داشتم میمردم از بوش حالا تو ترافیک مونده بود خدا خدا میکردم تو ماشین بالا نیارم 😑

همیشه از بوی سیگار بدم میومد ولی بعد از اون ماجرا بدتر 🤨

تو همون ترافیک وسط خیابون پیاده شدم رفتم کنار جو چشمت روز بد نبینه اصلا یک وضعی 🤮

ولی سیرابی برای من موثر بود شاید ۳ یا چهار بار بیشتر نخوردم اصلا عالی بود برام الان هم که هوا سرده کلا غذای این فصلهاست 😋

سعی کن معده رو خیلی پر و خیلی خالی نکنی🤗 چیزهای آبدار وقتی حالت تهوع میاد سراغت نخور ☺️

من مسواک هم که میزدم  حالم بد میشد 😑

یه همسایه داشتیم یادش بخیر یه حاج خانومی بود میگفت دختر تو آخر بچه رو هم بالا میاری بس که اووق و پووق داری همش 😛

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام دوستان مهربونم روز مادر و زن مبارک همه تون سایه تون مستدام اول یه پست بزارم بعد سر فرصت بیام ت ...

عزیزدلم درنااااا دقیقااااا حالتو درک میکنم 😮‍💨

بارها شده بچه های منم یه چیزی میگن دلم رو آتیش می زنن واااای وااای 

مثلا میگن هرچی چیز خوب برای تو و باباس هرچی چیز بده برای ما😫😫😫😫😫😫

ولی به نظرم خودشون هم آگاه هستن که الکی حرف میزنن چون وقتی کیفشون کوکه فقط تعریف وتمجیده 

واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنن چه حسی دارن اون لحظه

دخترت چندسالشه عزیزم؟؟؟

سلام نازی جان مهربونم خوبی عزیز آره چیزی نگفتم از بس هنگ بودم قبل از سال تحصیلی خواهرم حرف شما رو ز ...

درنا جان منم یه خواهززاده ۱۸ساله دارم که برعکس بقیه خواهر برادر هاش همیشه ناراضیه و گله داره 

ما هم همیشه از دستش ناراحت میشیم که چرا اینجوریه 

انشالله از این نوجوانی رد بشن خوب میشن

ای جان🤪

طبیعیه اما اگه میتونی تحمل کنی سعی کن قرص ضد تهوع نخوری،مخصوصا دمیترون،خییییلی عوارض دارن

دیفنی دکتربه من گف عسل ممنوعه تو بارداری🥲

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...