2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1320713 بازدید | 71597 پست
ممنون عزیزم خیلی لطف داری 😘🥰راست میگی همسرم گاهی خیلی ناراحت میشه میگه بچه ها قدر شناس نیستن😐 ولی ...

عزیزم پست شما رو خوندم ببخشید نظر میدم اما بلیط‌عمان ارزونتر بود هزینه هتل ۳ ستاره تو عمان کمتر میشد هزینه ازمون هم‌که یکیه احتمالا چون یه مدت قصد سفر تفریحی داشتم به عمان قیمتها رو‌مقایسه میکردم

عزیزم پست شما رو خوندم ببخشید نظر میدم اما بلیط‌عمان ارزونتر بود هزینه هتل ۳ ستاره تو عمان کمتر میشد ...

عزیزم عمان  پرواز فقط قطری داشت 

بعد باید تایل های آزمونو توی چهار روز پشت سر هم میداد یعنی باید حداقل یک هفته میموند  ولی ترکیه تو یک روز بود 😒

ما شهریور ماه ثبت نام کردیم برای آبان 

پروسه ثبت نامش  از ترکیه هم گرون تر بود هم سخت تر بماند که اون موقع لیر ۱۷۵۰ بود اگر اشتباه نکنم 🫠

ویزا هم میخواد که اونم هزینش جداست 😐

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پست شما رو خوندم ببخشید نظر میدم اما بلیط‌عمان ارزونتر بود هزینه هتل ۳ ستاره تو عمان کمتر میشد ...

یک چیز دیگه هم که یادم اومد اینکه پرواز مشهد به مسقط ۲۰ ساعت طول میکشید چون تمام پروازها توی فرودگاه دوحه استاپ دارن 🤨

ما الان چیزی به نام پرواز مستقیم نداریم 😐 

و البته یادمه اون تایم حدود ۳۵ تومن بود یک طرفه اونم با کلی علافی 😑

فکر کن ما شهریور برای آبان پرواز گرفتیم هواپیمایی آی جت بعد ۷ میلیون خیلی قیمتش خوب بود بعد از دو ماه که پولو دادیم دو روز مونده به سفر خانومه زنگ زده که ما پرواز شما رو یک طرفه کنسل کردیم 🙄🤐

گفتم خوب چرا بعد از دو ماه شما این کار رو کردید گفت دلار گرون شده ما نمیتونیم انجام بدیم پولتونو برگشت میزنیم 😬

خیر ندیده ها پول پرواز رو بعد از دو ماه که کنسل کردن یک هفته بعدش با کسر پول بیمه بر گردودندن 😮‍💨

ما هم مجبور شدیم به جای پرواز ۷ تومنی از تهران به استانبول پرواز ۱۸ میلیونی بگیریم چون پسرم هم آزمون داشت هم جا رزو کرده بود هتل 😮‍💨

بعد نشد اون تاریخ پیدا کنیم با یک روز تاخیر رفت پول هتلش هم یک روز سوخت شد بلیط قطارش خلاصه همه چیش به هم ریخت 😶‍🌫️

حالا وقتی ترکیه بود دوباره زنگ زد خانومه که پرواز برگشتتون هم کنسله یک بلیطه دیگه بگیرید 😔

یعنی بچه ها نمیدونی چه وضعی برامون درست کردن همش هم به خاطر این وضعیت گرونی دلار بود 🙄

خلاصه ما مجبور شدیم بلیط رفت و برگشتی که برامون ۱۴ میلیون در اومده بود دو برابر پرداخت کنیم سر سیاستهای ابلهانه 😵‍💫

من زنگ زدم دفتر پشتیبانی صادر کننده بلیط طرف هم پوستش کلفت میگه خانوم چند روزه که مردم زنگ میزنن فحش بارونمون کردن 🫤گفتم حقتونه شما واقعا دزدید بعد دو ماه بلیط رو یک طرفه کنسل میکنید پول بیمه هم کم میکنید با منت بر میگردونید😡 خلاصه این یکی از هزارانش بود 😭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام خانوم روز مادر مبارک ،با آرزوی بهترینها من مدرسه قبلی دخترم همین بود سطح بالا و ... تجربه مو تو ...

من حس میکنم یکی از نزدیکان چیزی بهش گفته و اذیتش کرده

چون بچه یک دفعه نمیاد بگه من تو کودکی ژولیده بودم و لباس کهنه میپوشیدم 

ققنوس
ممنون مهربونم روزت مبارک کلا خییییلی غیر واقعی بود باباش همیشه بهش میگه مادرت از جوونیش و تحصیلات ...

فک میکنم تو اون لحظه شاید یه مطلبی خونده یا یه عکس دیده خاطرات بچگی اومده ذهنش

حالا شاید یبار مادربزرگش سرشو شونه زده.  بچه که از مارک اینا سردرنمیاره

دوستان گفتن امکاناتو قطع کن. ولی بنظرم سن حساسیه. حداقل الان اینکارونکنید 

بازم خودتون بهتر میدونید

اگه فقط اینبار ناسپاس بوده گذشت کن 😍

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 

سلام 

ببخشید درنا جان من وسط بحث میام .

بچه با بچه متفاوته.

من وهمسرم چون از زیر صفر شروع کردیم.

باحقوق کم .

همسرم که تا چهارسال حتی کار ثابت هم نداشت .

کلا الان دخترم چیزی بخریم خیلی تعجب می کنه وبسیار تشکر می کنه   

جوری ذوق می کنه که آدم میمونه.

مثلا یه حلقه ی هولاپ براش باباش خرید هی میگفت مامان امروز روز خیلی قشنگی بود باورم نمیشه که برام خریدین و خیلی ذوقش رو داشت.

بعد دوسه روز پیش ساعت رو عوض کردیم هی میگفت مامان باورم نمیشه ساعت به این قشنگی خریدی 

آخ جون چه خوشگله خیلی دوسش دارم هی میگفت باورم نمیشه آخه شما پول نداشتین.

یا مثلا جوراب برای یلداش پوشیده بود البته مادرم قبلا داده بود  هی  به به و چه چه.

الان می بینم ما چقدر ...دور از جون محرومیم.

حقوق همسرم پول کتونی بچه ی فلانیه که تازه اون ناراضیه..

البته سو برداشت نشه  تا دنیا بوده همین بوده

من همسرم ده میگیره همونم ۸ تومن قسط داره.

باهمون دوتومن یا مثلا قرضی پول ناخواسته خرج میده.

البته گاهی منم از حقوقم خرج می کنم .

کلا براش لباسی میخرم به شدت  ذوق داره .چون دیر به دیر می رسه انتظار میکشه براش

من بچه که بودم اصلا نمیدونستم پول چطور میاد چطور خرج میشه

پدرم به شدت دست ودلباز بود سوپرمارکت داشت کار کشاورزی گاهی گوسفند خریدو فروش می کرد

کلا بیشتر تو کار خرید و فروش بود

تا اینکه خودم رفتم سرکار.

از وقتی خودم رفتم سرکار خیلی حسابگر شدم .

اصلا شدم  عکس تربیت خانوادگی.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
خانمای قشنگو بادرایت گروه، روزتون مبارک❤️❤️❤️. انشالله تنتون سالم باشه و دلتون خوش.سایتون بالا سر بچ ...

مرسی مهسا جونم😍😍♥️♥️

روز شما خانمای بادرایت و مامانای نمونه تاپیک مبارک باشه

[QUOTE=364979840][QUOTE=364959657][QUOTE=364762440][QUOTE=364761198]دیفن جان تبریک می گم مامان آین ...

چرا بد بشه عزیزم ؟

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
[QUOTE=365325814][QUOTE=364979840][QUOTE=364959657][QUOTE=364762440][QUOTE=364761198]دیفن جان تبری ...

عزیزی دیفن من اصلا حرف پیدا نمی کنم برای زدن   خیلی اینجا و مدیریت ومیخوام تقریبا هرروز چک می کنم 

همش حس می کنم کسی من ونمیشناسه .

تو ذهنم حرف زیاده ها .  من تقریبا دوست ندارم به اون صورت .

اینجا رو به عنوان یه جا برای یادگیری و یکی هم اینکه تنهایی هام پر بشه میام

اما کسی من و مخاطب قرار نمیده    

اولین استارت و زدی خوشحال شدم بسی  

یک چیز دیگه هم که یادم اومد اینکه پرواز مشهد به مسقط ۲۰ ساعت طول میکشید چون تمام پروازها توی فرودگاه ...

ای بابا چه اوضاع عجیبی پیش اومد🙁🙁انشالله در ازمونهای بعدی نتیجه دلخواه رو بگیرید و شاهد موفقیت گل پسرتون باشید🌺🌺🌺