2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1319126 بازدید | 71544 پست
هنوز عملش و دکتر شروع نکرده سر یه عمل دیگه است از ساعت۱۲ دیشب هم گفتن چیزی نخوره،ضعف نکنه ساعت ۴شد

انشالله عمل  خوب و موفقی داشته باشه عزیزززم شمام از این دلهره و نگرونی در بیای😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من؟؟؟ والا یادم نمیاد ولی چون به حافظه تو ایمان دارم حتما یه روز شنگول بودم گفتم شب یلداا میخام دعوت ...

شایدم😅😅

انشالله که یلدای خوبی کنار عزیزانتون گذرونده باشید.... حسابی بهتون خوش گذشته باشه. 

روز مادر و زن رو به همتون هم تبریک میگم انشالله کادو بارون شده باشید و بشید. 

روز خوب و خوشی دلشته باشید همه دوستان عزیز

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهسان جان... ممنون از خوش اومدی گویت😘۲۸سالمه ۲سال متاهلم بچه ندارمخانه دار اهل ایران(یه شهر کو ...

سلام مریم خانم گل 

خوش اومدی به گروه. 

همه جای ایران سرای من است😅😅

امیدوارم همتون شب خوبی رو سپری کرده باشین و یلدای امسال،شروع اتفاقات خوبی باشه که همیشه آرزوشو داشتی ...

خدا رحمت کنه مادر قشنگ و خوبت رو

نور به قبرش بباره.....همین که شما همیشه به یادیش هستی بسیار خوشحال هست از وجود چنین دختر مهربونی😍

تقریبا میدونم چمه ولی دقیق نمیدونمیه سری مسایل قدیمی که امید داشتم حل بشن و نشدن مسایل خودم نیستن هی ...

نارین یه چیزی میگم یه لخظه فکر کن 

ببین وقتی داری خس میکنی ناراحتی کاری ازت برنمیاد و اوضاع اطرافیانت بد هست 

بگو خدایا شکرت که بدتر نیس 

درسته پدرت پیر شدن اما همینکه هستن خداروشکر 

بزار باشن حالا یکم لرزان و ناتوان 

نارین خدای نکرده روزی نیاد بگی ای کاش وقتی بودن قدر میدونستم و الکی غصه نمیخوردم 

الان از بودنشون لذت ببر 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
هنوز هیجی. نمیدونم چه کنم. شما چی گرفتی؟ اخه جدیدا خودش کلی لباس خریده واسه خودس. شاید پول بدم شایدم ...

من برا جفتشون لباس گرفتم یک مدل رنگ متفاوت

دقیقا منم فقط از شادی بچه هام خوشحال شدم این کوچیکه که اینقد رقصید بعدش از خستگی بیهوش شد بعد یه جور ...

اره والا گناه دارن هم بچه ها هم همسرت 

هم خودت 

الهی زودی بشی نارین شاد و شنگول .جیرانم رفت که بیاد این دختر یه سر داره شونصد هزار سودا

تقریبا میدونم چمه ولی دقیق نمیدونمیه سری مسایل قدیمی که امید داشتم حل بشن و نشدن مسایل خودم نیستن هی ...

انشاالله خدا پدرو مادرت رو برات حفظ کنه نارین جون❤

دخترا یلداتون که گذشت مبااااارک

روز مادر و زن روهم بهتون تبریک میگم

به تک تکتون افتخار میکنم

الهی همیشه لبتتون خندون و سربلند باشید🤩😘🌹❤