2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1319257 بازدید | 71545 پست
کاش آدمهای مهربون هیچوقت از دنیا نرنمنم یکی ار خواهر شوهرامو خیلی دوسش دارم خدا برام حفظش کنه خیلی م ...

اگه دوستش داری نذار تو دلت بمونه،یکبار وقتی تنها هستین بغلش کن تا کمتر سختت باشه.اما بغلش کن وبهش بگو دوستش داری.حس خیلی خوبیه بیان کردن علاقه.حتی اگر طرف مقابل درک نکنه

خدایا بی نهایت شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واای چرا نارین چیشده ؟تو که همیشه از شادی بقیه ذوق میکردی نزدیک ماهانه هستی؟

تقریبا میدونم چمه ولی دقیق نمیدونم

یه سری مسایل قدیمی که امید داشتم حل بشن و نشدن 

مسایل خودم نیستن هیچکدوم همش برای اطرافیانمه 

مشکلاتی که من نمیتونم کاری براشون بکنم وگرنه  از جونم مایه میزاشتم 

مهسان دقیقا بخاطر همون که چندنفر از عزیزانم حالشون خوب نیس چیزی به من نمی چسبه 

دیگه حالم از خودم هم به هم میخوره که چرا باید این همه خودم درگیر کنم چرا باید از داشته هامم لذت نبرم 

مهسان من زیادی عاطفی م 

دیشب که مامان بابام هم اومدن من به زور جلوی اشکام گرفتم 😭

چقد پیر و ناتوان بودن 😭

بابام به زور راه میرفت جوری که رفتیم برای روبوسی جلوی در نزدیک بود بخوره زمین خودشو به دیوار گرفت 😭😭😭😭

ار صبح بخاطر این صحنه اشکای من بند نیومده 

بابای من یه جور خاصی معصوم و مظلومه 

تاحالا صداش و هم برای کسی بلند نکرده بخدا شریف ترین مردیه که دیدم بدون هیچ تعصبی اینو میگما

نمیدونم والا میوه و اجیل داشتیم یع شیرینی خریدیم تقریباً همه چیز تو خونه بود ،،،مهمونم داشتیم هی خر ...

گفتی میری خرید واسه بچه هات اونو میگم 

منم رفتم به چیزی برای روز مادر برای خودم بگیرم هیچی خوشم نیومد

یه متن انشرلی وار بیا دخترم

مسخره کرررر 

سخت

کیفرررر 

خواهد 

شد

🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️🧌

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
تقریبا میدونم چمه ولی دقیق نمیدونمیه سری مسایل قدیمی که امید داشتم حل بشن و نشدن مسایل خودم نیستن هی ...

دیگه پیری هم روند زندگیه ،،،،میرسه ما هم پیر بشیم به زور راه بریم ،،،،پدرمن ۵۳سالشه پله به زور بالا میره

جاشون بهشت حتما اطرافتو نگا میکنی میبینی کنارت هست من خودم اینو اعتقاد دارم

بله قطعا که اغلب اوقات حضورشو حس میکنم.ولی خوب دل آدم میخواد اونی که دوستش داره رو بغل بگیره،باهاش حرف بزنه و....

مامان بهترین رفیقم بودومن دو نفر رو از دست دادم.هم مادرم وهم بهترین دوستم

خدایا بی نهایت شکرت
مهسا یه کادو هم بگیر بده دست پسرت بده به مامانت

من هر سال واسه دوتاشون یکی میگیرم.. نمیخوام شوهرم فکر بد کنه. اگه از طرف پسرم چیزی بدم باید اونورم بدم. دلم نمیخواد. حالا بعدا یه جیز میخرم میدم بهش. 

به قول تبسم ک... ن لقشون. کلا ناراحتن😂😂مهم اینه من تمام تلاشموکردم، مهمونام خوش گذشت بهشون. ❤️❤️اس ...

آفرین به تو 

دختر بامعرفت .عاقل وزرنگ

چه کادوی خوبی خوشبحال جاری