2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313463 بازدید | 71254 پست
خجالت از چی ؟از همین فامیل و دوست و همسایه . همکلاسی بچه ها شروع کنین یه خانمی اینجا چند سال پیش با ...

ممنونم از راهنماییت.سعی میکنم به فکر بازاریابی و فروش باشم.اگر کاری انجام دادم اینجا خبر میدم💙

خدایا بی نهایت شکرت
در ضمن الن بخاطر همین حرفاش از نظر مالی نمی تونم زیاد بهش پول بدم.چون سریع تقدیم شون می کنه...میگه م ...

رعدی حان نگا شما میگی سیاست و ..یاد ندادم 

عزیزم دخترت ختما مخبت خوبی از اون سمت میگیره که جذبشون شده چون اگه محبت نبینه اصلا احتیاجی به گفتن نگفتن مادر نیس 

بچه ها خودشون دیگه درک بالا دارن از فرق گذاشتن بزرگترا .....

درمورد هدیه دادن خب بزار تا یه خد کم هدیه و کمک بکنه حس دست گیری ارضا بشه اما جوری نشه که مثلا دختر عمه دختر عمو بیان دخترت رو کیف پول ببینن ....

سالی دو سه بار هدیه برا بزرگتراش به جایی بر نمیخوره مثل روز مادر و تولد ....اما اگه دخترت قدر پولاشو نمیدونه و الکی خرج قر وفر و خوش گذرونی بقیه میکنه جدی برخورد کن 

بعدم خاله داره که داره مگه هدیه رو بخاطر نداری به آدم میدن؟

الان همین خاله میاد به دخنرت کادو میده خب در عوض باید دخترت هم جبران کنه یا خودت حبران کنی 

اینا رو با مثال مثلا بگو دوستم مهسا برا دختر خواهرش .....تعریف کن بزار دخترت با همه ی چیزای دور برش آشنا شه 

دو روز دیگه رفت دانشگاه نیاد پولاشو خرج دوستاش کنه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در ضمن الن بخاطر همین حرفاش از نظر مالی نمی تونم زیاد بهش پول بدم.چون سریع تقدیم شون می کنه...میگه م ...

من یک مورد مشابه دختر شما از نزدیک دیدم 

یک طرف دائم هدیه میدادن و زندگی های نرمال 

طرف دیگه هدیه نمیدادن و از نداری مینالیدن البته منظورم این نیست خانواده همسرتون این مدلی هستند منظورم رفتارشونه

دختر این خانواده همیشه فکر میکرد اونایی که نمی نالن خیلی ثروتمند تر هستن و اونی که همیشه از نداری میگه فقیره

حس عذاب وجدان داشت و واقعا از اون طرف حس فقر می‌گرفت 

پول توجیبی و هدایا همه هدیه میشد به طرفی که می‌نالید 

در آخر به این نتیجه رسیدن از بی درایتی و مخارج اون طرف به دخترشون بگن 

یعنی مادر و پدرش کاملا موضوعات این مدلی رو به دخترشون میگفتن البته دخترشون بالای پانزده سال بود و حرفها رو درک میکرد یوقتا هم از مشکلات خودشون و اون طرف هدیه دهنده هم میگفتن که بچه متوجه بشه همه تقریبا تو یک ردیف هستند اما مدیریت متفاوت باعث این مسائله

الانم دخترشون بهتر شده و کامل متوجه هست ،دیگه هدیه های بی دلیل نمی‌ده و فقط مناسبت ها اونم با قیمت های معقول هدیه می‌خره 

ققنوس
سلامخوبید دخترای خوشگل و عاقل ملوس عشقیمی گم خیلی ها می گفتن مثلا مادر مون خیلی جاها مثلا اون کارای ...

بنظر من همون جمله که گفتی پدرت براشون جور دیگه جبران میکنه کافیه

یعنی این انتظار و توقع بیجا از زندگیامون حذف بشه، خیلی از چالشا رو نخواهیم داشت

کادو میخای، برو خودت برای خودت بخر

والا

جاریم تو عروسی های سمت شوهرم مثلا دختر خاله شوهرم صاف تو چشمای من نگاه می‌کرد میگفت چون شما هر دو شا ...

جاریتون مثلخواهر شوهر منه.. 🙃خوشحالم تنها نیستم. هممون قوم شوهرمون یه ورشون میلنگه. 😆😆😆😆

جاریتون مثلخواهر شوهر منه.. 🙃خوشحالم تنها نیستم. هممون قوم شوهرمون یه ورشون میلنگه. 😆😆😆😆

مهسا تعریف کنم باورت نمیشه 

مثلا همه مادرشوهر پ پدر شوهر از پیشرفت مالی بچه هاشون خوشحال میشن

ما از وقتی خونه خریدیم کل قوم شوهر با ما چپ شدن 

در حالی خدا شاهده یه هزاری کمک نکردن

پدر شوهرم من از اتاق رفتم بیرون به شوهرم میگفت کل خونه رو به اسم خودت زدی دیگه 🙄🙄🙄🙄

با پول خودمم روا نداشتن نصف خونه به نامم باشه😓😓😓😓

[QUOTE=364761198]دیفن جان تبریک می گم مامان آینده منم هفت هفته اینا بود رفتم سونو دادم. همسرم ...

سلام عزیزم من بیشتر میخونم خیلی تبریک میگم بهتون خیلی ذوق کردم مبارک باشه زیر سایه پدر و مادر

خیلی ممنونم از محبتتون عزیزدلم♥️♥️کاملا حستون رو درک می کنممن خودم امسال بیش تر از ۵۰ تا پوزیشن دکتر ...

آمین دوست عزیز 🤲

لطفا برای ما هم  دعا کن دعای خانوم  های باردار بسیار گیراست 🙏

امیدوارم تو دلی که دنیا اومد خیلی زود کاراتون درست بشه 🫶

برای خورشید پس از شبهای طولانی