2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311764 بازدید | 71199 پست
خودمم خیلی دوست دارم یه حرکت خفن بزنم. 😎😎😎تا چی پیش بیاد. ته دلم ولی بازم میگم مهسا اروم باش. تو ...

مهسا سوال علمی ازت دارم

تو چند سالگی ازدواج کردی؟

متولد چندی؟

گفتی ۶ سال دوست بودی فکر منو درگیر کردی😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودمم خیلی دوست دارم یه حرکت خفن بزنم. 😎😎😎تا چی پیش بیاد. ته دلم ولی بازم میگم مهسا اروم باش. تو ...

مه دسوری شفت نقطه چین نواش.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پرداخت کلش بدون سوده و ۶ ماهه با ۲۳ درصد؟اگه اینطوره به نظرم بستگی به شرایط دارهبنظر من میصرفهخریدش ...

داخل خود برنامه نوشته کارت به کارت نمیشه کرد

من میخوام آپ و قدرت خرید مفید رو امتحان کنم

هنوزم دودل هستم

قطعی تصمیم گرفتم خرجش کنم بهت میگم شد یا نه

اره.. شاید باورت نشه ولی پسرم از کنار پدر شوهرم رد میشه یه رفتاره عجیب دلره انگار روشو ازش برمیگردون ...

مه دل پاره بوه🥺🥺🥺🥺🥺 

مهسا سوال علمی ازت دارمتو چند سالگی ازدواج کردی؟متولد چندی؟گفتی ۶ سال دوست بودی فکر منو درگیر کردی😂

اااا مهسا پس بگو دوست بودین که باهات چپ افتادن🥺 ماهم۵سال رفخ بودیم😍

مهسا این مشکل ها تقریبا همه جایی هست . باید انقدر بی اهمیت بشی بهشون که ناراحت نشیما یکسال برای مادر ...

خیلی عجیبن🥴🥴.. ما پارسال شب تولد دامادشون خونه ی پدر شوهر بودیم کلی ذوق که تولد فلانیه.. شام درست کرد به شوهرم گفت برو کیک بخر. کیکو ما خریدیم. تولد گرفتن. من نتونستم کیک بخورم. بزرگم بود میکش اضافشو داد به دخترش برد به من تعارفم نکرد که نخوردی یه ذره ببر. 😐😐تولد من اصلا زنگم نزد. 

حالا مادر همسرم بچه های دخترش رو خیلی دوست داره اما پدرش تمام حرفش پسرهای من هستن میگن از قدیم هم پس ...

خوب حداقل یکیشون متوجه احترام میشه. ولی اینا فکر میکنن وظیفس. اونا لطف کردن به ما

ببین من این مدل آدم اطرافم بوده از نزدیکانم

هرچی کوتاه اومدم که حرمت نگه دارم ببخشید طرف یابو برش داشت زبون ندارم

من خیلی صبورم اما خط قرمزای خودمو دارم

دوبار صبر میکنم بلکه طرف اصلاح بشه دفعه ی سوم تکرار کرد تلافیِ اون دوبارم سرش درمیارم

بعد فکر نکنی فحش میدم یا بدهنی میکنما اصلاااا

همچین با عفت کلام طرفو میشونم سرجاش که نتونه ذره ای ازم آتو بگیره

اینجوری نه خودم رو با بددهنی هم سطح اونا کردم

هم اینکه حرفمم زدم طرفم متوجه کردم که دیگه با کی طرفه

من همسرو بچم خط قرمزمه شاید کسی به خودم بدی کنه ببخشم ولی این دوتارو نه

چون بچم که کاری به این حرفا نداره و معصومِ همسرمم تا حالا ذره ای بی حرمتی به خانوادم یا فامیلم نکرده بیخود میکنه کسی بخواد بهش بی حرمتی کنه

بچه ها من جواب آزمایشم رو گرفتم من یه نی نی دارم۷ هفته اشه و قلب هم دارهاینقدر گریه کردم چشمام باز ن ...

دیفن جانم 🥲😍😍😍😍

نی نی دایی 😍😍😍🤗

گول زدنامون موفق آمیز بود 😎😄

خیلی مبارک باشه 🥰

خیلی مراقب خودت و نی نی جان باش 🤗😍🥲