2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1298549 بازدید | 70177 پست
من الانم که تعریف کردم پاهام یخ کرد مهسانیادم باشه از شوهرم بپرسم هنوز تو شهرشونن؟

من اول دبیرستان بودم 

یکی از این اقاعا لوازم التحریری داشت من همیشه ازش خرید میکردم 

بعد همیشه انقد مهربون و با خوصله این اقا رفتار میکرد ما فکر میکردیم اخلاقشه نگو داشته شانسشو امتخان میکرده برا کیس یابی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
هستی جان مجردی ؟

نه عزیزم متاهل با دو بچه

جالب اینه نه ازدواج دوست داشتم و نه از بچه دار شدن خوشم نیومد .منتها فشار خانواده، فامیل و بی عرضگی خودم که نمی تونستم مقاومت کنم زیر فشار اطرافیان ☹️

هر چند که الان عاشق بچه ها و همسرم هستم ولی بارها به همسرم گفتم که چقدر دوست دارم همه چیز. رو ول کنم و برم

نه بخاطر اینکه دوستشون ندارم فقط چون خودم اینجوری انگار تو قفسم، من آدم زندگی متاهلی نیستم انگار پاهام تو زمین گیر کرده و اسیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الانم که تعریف کردم پاهام یخ کرد مهسانیادم باشه از شوهرم بپرسم هنوز تو شهرشونن؟

ای مستقل جان

اینقدر قتل و جنایت سر هوس حتی توی شهرهای کوچیک و روستاها اتفاق میو فته که ماها بی‌خبریم

خانمه ۲۰ سال پیش وقتی پسرش ۷ ساله بوده ش‌وهرشو با همکاری دوست پسرش که فامیل بوده کشتن انداختن توی چاه فاضلاب خونه

پسرش وقتی ۱۷ ساله شد یه روز رفته بود کلانتری و از مادرش و اون آقا که الان ناپدری اش بود شکایت کرده بود

و بلاخره هر دو به قتل اعتراف کردن

اینجا هم سرده ولی نه خیلی زیاد. بیشتربه خاطر سوخته. برقم که قراره روزی دوبار قطع شه😠😠

برق ما هم 

دیروز بیدار شدم چای بزارم دیدم برق نیس کبریتم نداشتم گاز روشن کنم 

تازه داشتم مستفیضشون میکردم و پسرمو میفرستادم کبریت بخره که برق اومد 😅

دقیقادر هر صورت نارضایتی وجود دارهدوست شوهر منم متولد ۶۰ اونم ازدواج نمیکنهاز نظر مالی تو شهر خودش ا ...

الان پسر خالم خارجه وضع مالیشم خیلی خوبه 15 ساله ازدواج کرده بچه نمیخواد ولی خواهرش 16 سالگی عقد کرد 19 سالگی بچه داشت😁همسن منه. اینا دو نفر از یه خانوادن و چقدر متفاوت. حالا تو جامعه ی بزرگتر تفاوتا بیشتره. یا یه فامیلمون دوتا دخترش اصلا ازدواج نکردن. پسرش زن داره ولی بچه نمیخواد. اونام دوتاشون پاریسن. 

نه عزیزم متاهل با دو بچهجالب اینه نه ازدواج دوست داشتم و نه از بچه دار شدن خوشم نیومد .منتها فشار خا ...

دوست داشتی کجا میرفتی ؟

به نظرت یه روزی حوصله ات سر نمی رفت

آخه خودم اینجوری فکر میکنم میخوام ببینم نظر شما چیه

نه عزیزم متاهل با دو بچهجالب اینه نه ازدواج دوست داشتم و نه از بچه دار شدن خوشم نیومد .منتها فشار خا ...

یعنی بعد مادر شدن هم بازم دلبستگی و وابستگی پیدا نکردی

اتفاقا شوهر منم یکم بدبین شده به این رفت امدها ازبس که از دور بر چیزای عجیب شنیدیم .میگن مرد جماعت ی ...

خیلی باید مراقب رفت و امدامون باشیم

من که قشنگگگ فیل تر میکنم

هم مرد و هم زن مقابل رو باید تایید کنم

دوستِ کم داشته باشیم خیلی بهتره تا دورمونو با یه سری آدمای بیخود پر کنیم

حالا فامیل برای ما اوکیه، خانواده آبرومندین هر دو طرف ولی غریبه داستانش فرق میکنه

ای مستقل جاناینقدر قتل و جنایت سر هوس حتی توی شهرهای کوچیک و روستاها اتفاق میو فته که ماها بی‌خبریمخ ...

در دو سال گذشته شهرستان ما سه تا قتل شوهر بدست دوست پسر اتفاق افتاده 

یه شهر کوچیک با غرهنگ سنتی اینه دیگه بقیه جاها بماند 

خانم شوهرش رو کشت تو باغچه دفن کرد لامصب جگرت جگر هند هس؟

مهسا عکس حتما بزاری غش کنیم دعوت احتمال نمیدی خونه مادر شوهر همراه عروس جدید دعوت شین؟مراسم یلدایی ن ...

میذارم. خیلی قشنگ شدن ولی نداده بهم هنوز. 

فک نکنم. چون خبری تا الان نشده. پنج شنبه باهم بودیم خیلی صحبت یلدا کردن ولی به ما چیزی نگفتن. فک کنم واسه عروس یلدایی بردن به من نگفتن. دعوتم کنن شوهرم میگه نمیرم. اخه منم 5 شنبه میخوام پاگشا کنم عروسو. حرفی نزدن اصلا. 

میذارم. خیلی قشنگ شدن ولی نداده بهم هنوز. فک نکنم. چون خبری تا الان نشده. پنج شنبه باهم بودیم خیلی ص ...

یبار نری فکر کنم بهتره 

الان دوشنبه اس باید بهت زودتر میگفتن اگر مراسمی هست

ای مستقل جاناینقدر قتل و جنایت سر هوس حتی توی شهرهای کوچیک و روستاها اتفاق میو فته که ماها بی‌خبریمخ ...

قطعا اینام هستن

یه مدت اخبار حوادث رو‌ دنبال میکردم همه ش از این داستانا بود

گذاشتم کنار

اعصابم نمیکشید