2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1295733 بازدید | 69862 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخیییی😍😍کوچولویه بامزه🤩🤩چرا نذاشتین بره رو کوه🤗

🌷🌷🌷

برده بودیمش کوه دیگه 😄

ولی دلش میخواسته رو برفها سر بخوره که خب اونقدری برف نبود که خواستش براورده بشه 😁

خدایا شکررررت 😙
گروپ زدن پس😂😂😂یعنی چی امیدوار؟یه خانم با شوهرش و ۴ تا مرد دیگه؟

والا منم دقیق نمیدونم

فقط شنیدم کلید ویلای پدر بزرگ آقا رو میگیرن میرن اونجا

حالا تهمت نمیزنم

ولی خب آخه منطقی نیست

سری قبل زن و شوهر با دو تا از پسرا رفتن ویلا

آخه پسره اصلا اهل این داستانا نبود

کم سن و سال بودی آخه ازدواج های توی این سن خیلی کم منطق پشتش هست خودم رو مثال زدم دیگه بخاطر بچه ازد ...

منم بچه دار شدم که بزرگ شه واسش ماشین بخرم 😁😁بره کنسرواتوار 😇شاید به خاطر تمام ارزوهای خودم بچه دار شدم. 

مستقل حدود سال 75این اتفاق تو شهر ما هم لو رفت 

مجبور شدن رفتن دوتا خانواده از اینجا 

اونموقع مثل حریان برق گرفتگی بود این حرفا آدمو خشک میکرد

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

دخترا خیلی بحث جالبی بود

من هر موقع صحبتی پیش میاد درباره ازدواج، وقتی میگم دوست نداشتم ازدواج کنم ، اطرافیان همش سعی میکردن سرکوبم کنن

اصلا یجوری نظرات کوبنده میریختن رو سرم که دیگه واقعا احساس میکردم همه باید ازدواج کنند و من که همچین نظری دارم یه موجود عجیب الخلقه هستم

الان که نظر شما رو خوندم احساس آرامش دارم از اینکه هستن آدمایی که مثل من فکر میکنن و چیز ترسناک و عجیبی نیس

مستقل حدود سال 75این اتفاق تو شهر ما هم لو رفت مجبور شدن رفتن دوتا خانواده از اینجا اونموقع مثل حریا ...

متاسفانه الان خیلی عادی سازی شده

شوهر من میگه آدم دیگه می‌ترسه با فامیل هم رفت و آمد کنه

هوای ما خوبه یخبندونم نیس فقط جهت صرفه حویی در انرژی اقایان تعطیل کردن هفته ی بعد امتخانات پایه متوس ...

اینجا هم سرده ولی نه خیلی زیاد. بیشتربه خاطر سوخته. برقم که قراره روزی دوبار قطع شه😠😠

متاسفانه الان خیلی عادی سازی شدهشوهر من میگه آدم دیگه می‌ترسه با فامیل هم رفت و آمد کنه

اتفاقا شوهر منم یکم بدبین شده به این رفت امدها ازبس که از دور بر چیزای عجیب شنیدیم .میگن مرد جماعت یا عاشق پول دوستش میشه یا عاشق ناموسش که رفت امد میکنه 

البته حرف تایید شده.ای نیس اصلا بسط داده نمیشه 

تعمیم نمیشه داد به همه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....