2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1290689 بازدید | 69453 پست
آخخخخخخخخخخخخخخ بیا بغلم که میفهمم چی میگی مخصوصا اونجا که میگی هنوزم خاطره اون سفر مثل بهشته برات پ ...

ای جااااانممم ❤️🫶

چقدررررر با احساس و رمانتیک 😢

برای خورشید پس از شبهای طولانی
من چند تا پسر دایی دارم خدااااااااااااااا خوشگلخوش تیپ پولداااااااااااار لااااااااااااارج خوش اخلاق ...

ججیران دلمونو کباب کردی که 

خدایی فامیل یعنی این 

حیف شد واقعا ، کاش من همسایه اتون بودم فامیلتون بودم ، واقعا بعضی آدما درمکان وزمان نامناسب هستن مثل من  

خدایا حداقل اون دنیا خودت جبران کن، چارتا غلام بهشتی ناقابل  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤐🤕من بودم من کلا سلام علیکی نیستم معذرتسلام بر همگی بعد از ظهر روز تعطیل تون بخیر

فکر نکنم 

اخه هیچکی سلام نمیده 

احتمالا افراد غریبه بودن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

[QUOTE=364402413]دیشب صد بار این پیامتو خوندم و گریه کردم  ممنونم اون بغضی ک تو گلوم نکه داشته بودم سبک تر شد&nb ...[/QUOT

عزیزم همه برات ناراحت شدیم اما مثل روز برام روشنه بزودی زود دوباره مادر میشی ، امشبم سر سفره ام البنین هم برای حال روحی وهم حاجتت دعا میکنم 

عه یعنی مادرتون متولد سالای 1325تا1330هستن حدودا دخترا هم زمان شاه بدنیا اومدن فرهنگ اونموقع که خیلی ...

مامانم متولد ۱۳۱۶🫠🫶

تو خانوادشون فقط مامان من اینجوری بوده 🤕

الان عکسهای عروسی دایی و خالهامو ببینی همه لباسها لختی فقط مامان من با چادر سفیده 🫤

ولی خوب بچه ها و نوه هاش حسابی از خجالتش در اومدن 😜

مامانم خودش یه خواستگار داشته پدر بزرگم نذاشته شیرینی خورده هم بوده به هم زدن 🙄

واقعا  درسته افکار به سن و سال اصلا ربط نداره مادر همسر من  سه سال  کوچکتره  ولی زمین تا آسمون فرق داره با مامانم 🤔

هر وقت دور هم جمع بشیم امکان نداره مجبورمون نکنه به رقصیدن کلا خیلی شاد  و دل زنده هستن فکر کن دیروز  پسرم رفته بوده خونش گفته آهنگهای این دختره که تو کاروانسرا خونده بریز تو گوشیم 🤭😜 کلا به روزه اخبار کامل تو دستشه🤪

ولی مامانم همش عاشق روضه و دهه و دوره هست مغزش رو بسته نگه داشته نکنه چیز جدیدی  خدای نکرده واردش نشه 😡🤨

برای خورشید پس از شبهای طولانی
مامانم متولد ۱۳۱۶🫠🫶تو خانوادشون فقط مامان من اینجوری بوده 🤕الان عکسهای عروسی دایی و خالهامو ببینی ...

خانواده مادری من همه این شکلی هستن 

مادر من کوچکترین بچه ی خانواده ست هنوز نوبت قرتی بازی نوه هاش نرسیده ولی بقیه نوه هاشون خوب از خجالتشون در اومدن

تقصیری هم نداشتن ها پدر بزرگ و مادربزرگم خان و خانزاده بودن حتی این بچه ها مدرسه نرفتن و معلم میومده خونه 

که مبادا یچیزی از محیط بیرون یاد بگیرن 

تازه مامان من بزرگتر که میشه با آدم های فرهیخته آشنا میشه و بعد ازدواج هم کلا از خانواده جدا میشه و تمام مراوداتش با خانواده پدرم بوده 

عمه بزرگ من نزدیک به نود سالشه و وقتی از جوونیش یا مجردی بچه هاش میگن کاملا حس شعف و لذتش ملموسه 

ققنوس