2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1291265 بازدید | 69477 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جیران کازین یعنی چی

cousin 

ببخشید از استعمال کلمه انگلیسی،چون گروه بزرگی رو در بر میگیره و ما کلمه به اون جامعی نداره، گفتم 

هر فرزند  دختر/پسر  از  خاله/دایی/عمو/عمه 

یعنی نه جنسیت مهمه 

نه اون نسبت 

دختر خاله،پسر خاله، دختر دایی، پسر دایی،دختر عمه ، پسر عمه، دختر عمو، پسر عمو همشون کازین هستن

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
واقعا که درست میگی جیران عزیزم بیخود نیست من دوستت دارم بس که خوب درک میکنی آدمو🌺🌻مامانم آنقدر سخت ...

فکر کن جیران جان 😘

یک سال یادمه من امتحانات خردادم بود بعد مامان و بابام رفته بودن ویلای داییم شمال 😇

منم تو خونه تنها بودم بعد همین پسر داییم مشهد کار داشته گفته من که میرم دنبال فلانی هم میرم 🫠

اخه مامانم میخواسته برگرده بعد یه دایی دیگم تهران بوده میخواسته بیاد شمال مامانم گفته پس میمونیم ولی فلانی تنهاست یعنی من 😐

بعد داییم گفته میگم پسرم که میخواد بیاد دختر تحفه شما رو هم بیاره 🤭🤪

ویلاشون نوشهره فکر کن من تمام راهو تو ماشین عقب نشستم انگار راننده هست بنده خدا 😡

اونم کلی آهنگ عاشقانه گذاشت تو ماشین 

منم که عین بز نشسته بودم عقب اون سمتی که پشت راننده هم نباشم 😐 یکی از آهنگاشم لعبتی هزار ماشالله بود اگه شنیده باشی اهنگ شاهرخ🙃🙂 واقعا لعبتم بودم 🤪

خیر سرم مثلا آرایشم کرده بودم با همون صورت اصلاح نکرده که مثلا جذاب بشم🤭 انگار تو دهنم ماست مایه کرده بودن بنده خدا چند کلمه حرف زد بعد دید من اینقدر سرخ و سفید میشم دیگه بی خیال شد 🤕

ولییییی هنوزم گاهی خاطره اون سفر ۹ ساعته مثل بهشته برام انگار نشسته بودم روی بال فرشته ها تا خود بهشت 🫶🌺🌻🌻🌻

ایییی  کجاییی جوونی 😔

برای خورشید پس از شبهای طولانی
یک مرتبه مهمان داشتم و کنار مخلفات غذا بورانی اسفناج درست کردم .روش هم یکی دو تا گردو گذاشته بودم رو ...

منم میخوام بذارم همش یاد مستقل میفتم😂😂تازه من قراره بورانی لبو و ماست خیار بذارم🤭🤭

من یه کاری رو با این پسرداییم استارت زدم کسی نمیدونه مامانم دورادور شنید، یه مختصر گفتم و جمع کردمتا ...

ای جونم جیران 🫶

مامانت واقعا عمه هستتتتتا😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی
اونم خوب تزیین کرده بود مهسافقط نمیدونم در ظرف رو چرا طوری برداشت و بعدشم ظرفو کرد تو چشم من که تزیی ...

حالا من میذارم رو میز اقایون خودشون سفره میذارن چشم تو چشم نمیشم وگرنه میترکیدم از خنده😂😂

ربطی به سن ندارن بنظرم مادر من متولد 37 هست خیلی شبیه مادر دوستمونه عمه ای دارم متولد 37 که داستان ه ...

چرا دیگه نگا ما اوایل انقلاب و دوران جنگ بدنیا اومدیم خیلی در فضای معنوی روحانی تربیت شدیم 

زمانی بوده که اکثرا یا شهید دادن یا جانباز یا اسیر 

ولی بچه هایی که دهه چهل بدنیا اومدن تا سال 57 نوجوان بودن در اون فضا شکل گرفته تربیت 

یکم متفاوت میشه کلیات 

البته خب همیشه صد درصدی نیس که هیچ چیز 

در خد هفتاد به سی هست 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....