2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285657 بازدید | 69145 پست
🤣🤣🤣🤣باورت میشه منم نصف شبا گشنم میشه پامیشم میرم یه جیزی میخورم.. 🤐🤐🤐

آره باورم میشه وهمیشه برا دندونم عذاب وجدان دارم🥲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣وااای پاییز چه باحالی.... چاق هستی یا لاغر؟ استعداد چاقی نداری؟

لاغر نیستم چاق که اصلا الان حدودا ۶۰کیلو هستم.  امکانات دارم ولی استعداد ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 به زور تو زندگیم یه بار۶۴کیلو شدم😁که باردارشدم پسر دومیم رو بعداون از چاقی بدم اومد تو عکسا یه طوری میفتادم به دلم نمینشست ولی الان دیگه این وزن رو دوست دارم. نازی واقعا گرسنم میشه🤕

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

تیتراین تاپیک روخوندم یاددوستان قدیمی افتادم 

@ویهانمهر   @سوزانا   @تبسمs   @صدفگل ‍@لوریتا24 وخیلی ازدوستانی که درحال حاضرحضورذهن ندارم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

یاددوستان قدیمی بخیر

@لوریتا۲۴   @nilay   @ترشی_لیته_خوشمزه   @حورم   @چمنگل   وغیره امیدوارم هرکجاهستندخدا پشت پناه شون باشد.....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
الهی مهرسا هم مثل من شده همش مریض البته بچه های منم همینن این چند وقت🥴 خارشش چجوریه؟قرمزی داره؟ دون ...

طفلی اصلا مریض نمیشد

الآن تو‌یک ماه دوبار مریض شده...

قرمزی اوایل داشت 

دیگه نداره

فقط میخارونه میگه اووف

اون هفته همش حرف نون خامه ی بود 

عجیب هوس کرده بودم

گفتم اینجا شیرینی ش خوب نیس.بزار شب یلدا برم بندر اونجا می گیرم

یهو عصری ب همسرم گفتم هوس کردم 

اونم تا حالا دیده بود من هوس هر چیزی کنم

ب جز شیرینی اونم خامه ی 

رفتیم گرفتیم نون خامه ی و رولت

زیاد تعریفی نداشت ب دلم نشست 

گفتم ولش کن رفتم بندر می گیریم چون اونجا خیلی خوشمزه تره

اگه جواب نمیده ببر عمومی،شاید حساسیت فصلیه ،کوچیکه نمیتونم پمادپیشنهادبدم زیاد،میترسم حساسیت داشته ب ...

قطره آهن و ویتامین هر روز بهش میدم

من انداختم گردن شوهرم

سرشب من مهرسا بردم حمام بعد شوهرم رفت و آخر شب خواست سیگار بکشه رفت اتاق دم پنجره

من چون بویایی نمی‌فهمم گفتم از حمام اومدی برو اتاق قبلش رفتع بود پارکینگ گفتم مریض میشه

دخترم رفت دنبالش احساس می‌کنم رفت اتاق پیشش باد خورده

خلاصه شهر زنگ زد کلی فحش ب سیگارش دادم 😄 اونم ناراحت شد 😄 

ببین من یه کرم ساختنی دارمپوست دخترم خیلی حساسه خارشم داشتاینو فوق تخصص پوست بهم دادیه مدت همسرمم اگ ...

آهان فکر کردم اسم داروعه 😄 گفتم چی فکر کردی من میتونم بخونم 😄 مرسی عزیزم 🥰😘

😍😍😍 خیلی گلی عزیزم ❤️کاملا متوجه ام چی میگیاینم چند ساله همینطور پولو اونجا تو حساب نگه داشته بعد ...

😌♥️♥️♥️♥️♥️🤗

ان شاالله خونه خوبی پیدا کنی عزیزم 🥰😘