2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1384846 بازدید | 76353 پست
چه خوشگلن اینا🤩خواهر من نکن🤣😲نکن،تو موسس اینجایی،😅رعایت کن🤣

الان رویا برای تاپیک بد اموزی داره

این همه اسکاچ 😁😁😁😁

یه خانمی از همسایه های همکارم شوهرش فوت کرده بود اسکاچ میبافت

ما همه ده تا ده تا میخریدیم

منم هر دو هفته اسکاچ رو میندازم بره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا قسم یه اخلاقایی داره بگم میگین مهسا خالی میبنده مثلا میگه هرماه ..ماهانه که شدی لباس زیری که او ...

وای همسرت چقدر حساسه🤪

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

حالا مامانم قبلا میشست لباسشو الان با خودش ملافه میبره میذاره رو صندلی. اگه سرم و امپول داشته باشه ر ...

منم ملافه میبرم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دقیقااااا با تمام حرفات موافقم👌🏻دقیقا تاپیک مدیریت به اون نکاتی که گفتی کمک زیاد کرده و میکنه برا ...

♥️♥️♥️🫂🫂🫂🫂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
واقعا؟عجیبه😅😅بعد تو انتظار داری بین این همه بچه مریض،سالم بمونه😅😅بیچاره معلم،هم مریضی،هم سروکله ...

آره بخدا تازه شدید هم درگیر میشد از وقتی که نمیدم بهش خفیف میگیره شکر خدا.واکسن آنفلانزا پارسال بهداشت برام چون زایمان کرده بودم رایگان میزدن گفتم نمیزنم و گفتن سهمت رو اگه نمیزنی بدیم به کسی دیگه گفتم بدین.... راستش خفیف مریض میشن شکر خدا خودممم همش بخاطر سینوزیته من اصلا قبلا اینطور نمیشدم باید برم آنتی بیوتیک بده قبلا برا سینوزیت آموکسی۶۲۵داده بود دکترم بهم ولی الان شیر میدم... نمیدونم شیرم خشک نشه🥺

الان رویا برای تاپیک بد اموزی دارهاین همه اسکاچ 😁😁😁😁یه خانمی از همسایه های همکارم شوهرش فوت کرده ...

اره😅😅

مام یه بار توپارک از یه دستفروش قیمت کردیم گفت دونه ای پنجاه تومن😲من نخریدم جاریام خریدن،اسکاچ دونه ای پنجاه چه خبره🙄

دوماه یه بار می اندازم بره 

ولی هررررشب بعد شستن ظرفام یه کتری آب جوش رو میریزم روسینک واسکاچ که تمیز بشن

اره برا سینوزیت فقط چرک خشک کن جواب میده قرص های ساده جواب گو نیست.

اهوووم سروم شست وشو هم خوبه دکترم گفته بود اصل اونه اگه استفاده نکنی فایده ای نداره که خیلی تو این مورد تنبلم انگار نفسم گرفته میشه

آره بخدا تازه شدید هم درگیر میشد از وقتی که نمیدم بهش خفیف میگیره شکر خدا.واکسن آنفلانزا پارسال بهدا ...

چون شیر میدی نباید زیاد قرص بخوری،

بخور بده ،با آب نمک استنشاق کن🥴(حس مضخرفیه)

بهتر میشی

چند وقتشه کوچولوت؟

چون شیر میدی نباید زیاد قرص بخوری،بخور بده ،با آب نمک استنشاق کن🥴(حس مضخرفیه)بهتر میشیچند وقتشه کوچ ...

دقیقا حس مضخرفیه🥴🥴🥴🥴.الان نزدیک۱۵ماهشه

من اون سری در مورد پول برق پست گذاشتمو نوشتم پیک رو رعایت میکنمحالا از اون روز همش مجبور میشم تو پیک ...

امیدوار گفتی عاااشق پلویی

چاق نمیشی؟

خیلی ذهنمو درگیر کرد🤣از بس بیکارم می‌شینم به چیا فکر میکنم،🫣