من اون اوایل که میخوندم از اوایل اوایل منظورم نیستا همین یه سال اخیر منظورمه خیلی تعجب میکردم خیلیا ولی خب راحت پذیرفتم که واقعا خیلیا اهل شکم وغذا نیستن ولی من سریع معدم درد میگیره وضعف میکنم ومیزنه به سرم،سرمم دردمیگیره.
نازی یه سری رفته بودم خوابگاه پیش بچه ها بخدا خودشون اصرار کردن که بیا نهار پیشمون رفتم پیششون بخدا بخدا نفری سه تا قاشق برنج ریخته بودن من هنگ کرده بودم اولین بار بود تو زندگیم این صحنه رو میدیدم خیلی هم چاق بودنا بالای۹۰کیلو بودم حالا من یه بشقاب پر میخورم به زور ۶۰کیلوام. ولی یهو میدیدی یه کیک تولد میخریدن دو نفری میخوردن🤦
من امثال اینارو از نزدیک دیدم طرف پولش از پارو بالامیره بیا لباس خودش و بچه هاش رو بیین....خب برای اون؛این لباس جنس خوب ولاکچری محسوب میشه وقتی میگه یه شیرموز رو کامل نمیدم بچم بخوره!!!!!یا با سه تا تکدانه ی ریز میره ملاقات مریض(شعر شد🤣🤣🤣)
مدیریت کردن خوبه خودمم مدیریت میکنم ولی یه موقع میام فن بقیه رو اجرا کنم به این ضرب المثل میرسم:خسیس آدم ره دِ کش کار کفنه.یعنی:آدم خسیس دوبار به خرج میفته....
همه ی اینارو گفتم منظورم دست انداختن بچه های پس انداز نیست من اون تاپیک رو دوست دارم وازش استفاده میکنم و حواسم به ورودی وخروجیام هست وموقع خرید هم خیلی دقت میکنم ولی بعضی پستا واقعا شاخ درارن وباید فقط رد شیم وتمام.