2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1388139 بازدید | 76704 پست
باورت میشه من هروقت ویتامین دادم پسرم درجا مریض شد؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونم چرا اینطوریه یه مدت ندادم مری ...

واقعا؟عجیبه😅😅

بعد تو انتظار داری بین این همه بچه مریض،سالم بمونه😅😅

بیچاره معلم،هم مریضی،هم سروکله زدن باکلی بچه🥹

پاییزتوپاییز واکسن چرا نمیزنین براش؟(جمله رو نگا)🤣🤣

دخترای خواهر من ۹ماه مریض میشدن موقع مدرسه،هی میگرفتن از بچه ها،میاوردن خونه،خواهرم وهمسرشم  درگیر بودن،

دوساله واکسن میزنن اگه سرماهم بخورن هم خییییلی خفیفه جوری که سه روزه خوب میشه احتیاج به دکترم ندارن😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤩🫂😘😍

میگم یها نظری نداری به جای ژله یه چیز جدید بشه درست کرد 😅😅

که تو ظرف های تک نفره ها هست ژله درست میکنن چیزی درست کنم برا یلدا🤭🤔🤔🤔

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
میگم یها نظری نداری به جای ژله یه چیز جدید بشه درست کرد 😅😅که تو ظرف های تک نفره ها هست ژله درست می ...

مهسان تو تجربه خونه داری بیشتری داری بگو بهم 

@مهسان_اندیشه    

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
🤣🤣🤣🤣🤣وای فقط اخراج کردنت 😅😅😅تاپیک مدیریت واقعاااا وحشتناک بد شده باید بخونی و رد شی هیچ پستی ...

من اون اوایل که میخوندم از اوایل اوایل منظورم نیستا همین یه سال اخیر منظورمه خیلی تعجب میکردم خیلیا ولی خب راحت پذیرفتم که واقعا خیلیا اهل شکم وغذا نیستن ولی من سریع معدم درد میگیره وضعف میکنم ومیزنه به سرم،سرمم دردمیگیره. 

نازی یه سری رفته بودم خوابگاه پیش بچه ها بخدا خودشون اصرار کردن که بیا نهار پیشمون رفتم پیششون بخدا بخدا نفری سه تا قاشق برنج ریخته بودن من هنگ کرده بودم اولین بار بود تو زندگیم این صحنه رو میدیدم خیلی هم چاق بودنا بالای۹۰کیلو بودم حالا من یه بشقاب پر میخورم به زور ۶۰کیلوام. ولی یهو میدیدی  یه کیک تولد میخریدن دو نفری میخوردن🤦  

من امثال اینارو از نزدیک دیدم طرف پولش از پارو بالامیره بیا لباس خودش و بچه هاش رو بیین....خب برای اون؛این لباس جنس خوب ولاکچری محسوب میشه وقتی میگه یه شیرموز رو کامل نمیدم بچم بخوره!!!!!یا با سه تا تکدانه ی ریز میره ملاقات مریض(شعر شد🤣🤣🤣) 

مدیریت کردن خوبه خودمم مدیریت میکنم ولی یه موقع میام فن بقیه رو اجرا کنم به این ضرب المثل میرسم:خسیس آدم ره دِ کش کار کفنه.یعنی:آدم خسیس دوبار به خرج میفته....

همه ی اینارو گفتم منظورم دست انداختن بچه های پس انداز نیست من اون تاپیک رو دوست دارم وازش استفاده میکنم و  حواسم به ورودی وخروجیام هست وموقع خرید هم خیلی دقت میکنم ولی بعضی پستا واقعا شاخ درارن وباید فقط رد شیم وتمام.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نههههبه ضررم تموم میشه قطعامستقل وابستگی رو نمیپذیره😎😅من خونه مامانم دست به سیاه و سفید نمیزدمتبعا ...

بله بله😅

منم خونه بابام کار نمیکردم،تو یه ساله نامزدی فشرده آشپزی رو یاد گرفتم ،جوری که غیرازمواقع مهمونی فقط من آشپزی میکردم😉

جوری که یبار مامانم جلوم مرغ خرد کرد گفت از دفعه بعد توخرد میکنی،حالا منم حواسم جمع نبود،چندین بار گریه کردم بالاخره یاد گرفتم😅

بابام اوایل می‌گفت شدیم موش آزمایشگاهی(دور ازجونش)🤣

ولی یاد گرفتم بالاخره

الان خیییییلی آشپزیم خوبه😍اصلاهم تعریف نکردم ازخودم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

تو و مهسان برید مدیریت.... با سنگ و دمپایی به خدمتتون میرسن 😅😅پول اضافی میدید اسکاچ😜

شوخی نکن 

😂😂😂بخدا دقت نکردم به این قسمتش 

من فکر کردم چه خانوم مدیری هستم که عمر اسکاچم زیاد میشه 😂😂😂شوهرم هر ده روز میندازتشون سطل اشغال چون چند بار گفته من ننداختم خودش میندازه میگه کثیف ترین قسمت اشپزخونه اسکاچه نه سطل زباله 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

میگم یها نظری نداری به جای ژله یه چیز جدید بشه درست کرد 😅😅که تو ظرف های تک نفره ها هست ژله درست می ...

دسر درست کن😋

من از ژله خوشم نمیاااااد🙄

فرنی سه رنگ بریز

شوخی نکن 😂😂😂بخدا دقت نکردم به این قسمتش من فکر کردم چه خانوم مدیری هستم که عمر اسکاچم زیاد میشه � ...

همسرت راس میگه

مهسان تو تجربه خونه داری بیشتری داری بگو بهم @مهسان_اندیشه

خودم زودتر اظهار نظر کردم 🤣پارسال ما انار دون کردیم داخل همین لیوانای شربت گیلاس میگن چی میگن .زیرش انار دون شده بود روش ژله ریختیم در اخر موقعخوردن یه اسکوپ بستنی هم اضافه کردیم