2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285657 بازدید | 69146 پست
یا خدا ارایشگاه حوله دارم من پیشبند و حوله میبرم کاش لباس زیر بود کل لباسام بلوزم شلوارم مانتو باردا ...

برم آماده بشم برم نون بگیرم😅😅😅 و لیمو عمانی بخرم فردا قورمه سبزی درست کنم😋😋

خدا نون گرفتن هم شده برامون جز کارهای خنده دار که وقتی میریم نانوایی یاد این تاپیک بیفتم و بخندم. 

مثل پافر کاراکس🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااای ی شب دخترم بردیم بیمارستان بهش آمپول دادنگفتم خدایا چطوری بچه رو بزارم رو تختهمسرم رفت بالا ر ...

از بوفه روکش تخت یبار مصرف بگیر این جور موقعها

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وای من در برابر شما بسی شلخته ام

نه اینطور که میگی خیلی هم مرتب و تمیزی چنین شوهری که داری معلومه که تمیز هستی و گرنه شک نکن هر روز دعوا و بحث دارید. پس تمیز هستی👌🏻👌🏻

من نیز هم☝🏻بابام بعد عقد به خدا به شوهرم گفت با یه رستوران قرار داد ببند پولش شریکی بدیم🤣🤣🤣🤣تما ...

رستوران🤣🤣🤣بگو الان خودم میتونم رستوران بزنم از بس دستپختم خوبه😉

اره همه چی با تمرین و تکرار بهتر میشه آشپزی هم همینطوره😊

،منم عاااشق آشپزیم

ولی هرروز پلویی درست نمیکنم شنبه برنامه می‌نویسم تااخر هفته بااون پیش میرم،

پلویی نهایت سه بار درهفته

همسرم اوایل غر میزد اما شکمش یکم بزرگ شده میگم همه اش بخاطر همون برنجاس 🤪دیگه تسلیم شد

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

[QUOTE=363477943]از بوفه روکش تخت یبار مصرف بگیر این جور موقعها[/QUOTE

آره 

همیشه خودم ی چیزی همراه بود

یا می گفتم می آوردن

اون اصلا هیچکی ب هیچکی بودن

فکر کنم تو حالن اعتصابی چیزی بودن شلوغم بود

اتفاقااا منم دیروز یه ده تایی از این اسکاجای دولایه زری دار سفارش دادم 😅😅😁

چه خوشگلن اینا🤩

خواهر من نکن🤣😲نکن،تو موسس اینجایی،😅رعایت کن🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

رستوران🤣🤣🤣بگو الان خودم میتونم رستوران بزنم از بس دستپختم خوبه😉اره همه چی با تمرین و تکرار بهتر ...

من آدم تندی هستم یعنی عجولم 

ولی برا کار خونه و غذا درست کردن خیلی با حوصله انجام میدم و دروغ چرا با عشق برا بچه ام و شوهرم غذا درست میکنم بخصوص وقتی میان تشکر میکنن یا دخترم که با زبون کوچکش تشکر میکنه دلم بیشتر میکشه به آشپزی تا قبل اومدن دخترم😍

دقیقاااا تمرین و تکرار 👌🏻👌🏻

من هم لیست دارم خواهر ولی پلو جز جدا نشدنی غذاهام هست😅

وای گوشت تنم ریخت با کاموا ظرف بشورم اره منکه قدیمی نیستم ولی کلا بهار که اونجا بودم باز بهتر بود تا ...

پس تو باکدوم اسکاچا ظرف میشوری؟🤔

چه خوشگلن اینا🤩خواهر من نکن🤣😲نکن،تو موسس اینجایی،😅رعایت کن🤣

ماشاللله رویا چیزهایی که میخره و اون هم به تعداد مدیریت بگه 

تاپیکش بیشتر میترکه🤣🤣

رویا تعداد کرم هایی که برای تعریق خریده بود فک کنم ۶تا۸بود🤣🤣🤣