2777
2789

چه شکلی بوده؟چهرش توصیف کنید؟فقط شما محوش شدید یا زیبا بوده یا بقیم همین نظر داشتن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند وقت پیش بانک بودم ، خانم حدود ۲۵ ساله ، صورت گرد و سفید صااف بدون یک خال حتی ، بینی قلمی عمل شده ، موهای عسلی و درخشاان و خوش لباس و شیک ، واقعااااا زیبا بود همه نگاش می کردن 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

اوم. یه دختری. خیلی برا من جذاب اومد بخاطر وجهه علمی و تواضعش..ماشاءالله...شاید ظاهر خیلی زیبایی هم نداشت اما رفت توقلبم... 

یه دختر خانمی هم بود که خیلی مودب وچهره زیبایی داشت تو ذهنم موند

معمولا کسایی ک زیبان ولی ادب و نزاکت ندارن یا اخلاق خوبی ندارن و مغرورن تو ذهنم نمی مونن

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

اره

ولی سلیقه ایه اخه

من خودم از چهره های شرقی خوشم میاد ب شدت

ولی یه بارم تو اتوبوس چشمم خورد به یه خانمی که بغلم بود خشک شدم انگار باربی بود ماشالله

خیلیییییییی خفن😂💜

صبح میشه این شب 🌠

سال کنکور کلاس میرفتم 

یه دختره اونجا بود بشدت خوشگل بود 

پوستش سفید بود لاغر بود چشاش گرد و درشت بود دماغش ریز لباس معمولی بود ولی بشدت دندونای قشنگی داشت صورتش کلا ریز بود قدشم حدود ۱۶۱ بود

میدونی یه جذابیت خاصی داشت و بشدت لوند بود البته استفاده ام میکرد ازش یادمه برا اینکه عادت داشت هر روز قهوه بخوره مخ صاحب کافه روبرو آموزشگاه و در عرض سی ثانیه فقط با یه مدل نگاه معصومانه زد

ن اما ی دختر ترکی بود ی پیراهن سفید پوشیده بود با ی دامن سبز شلوارک کوتاه تنش بود چون پاهاش مشخص بود با شال سبز و کفش اسپرت سفید تیپشو اگر یکی دیگه میزد خیلی زشت میشد اما این دختر ب قدری جذاب بود ک همه نگاش میکردن سفید بود چشمای خمار کشیده اما بزرگ بودن رنگش سبز تیره بود مثل جنگل دم غروب بینی انگار عمل کرده اما طبیعی بود لبای خوشگل و ناز ،، از این موضوع سه سال میگذره اما دختره از بس جذاب بود هنوز تو ذهنمه