یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من و خانواده من اصلا شکایت نمیکنیم، ولی پولدار یا فقیر هم نیستیم .
خیلی خلاصه دوست دارم بگم : به بازی که میدونم تهش قراره ببازم معتاد شدم .تولد منو همه فراموش میکنند نظرتون چیه توی زندگی بعدی هما کادو تولد هاتون رو بیارین برام؟ مرسی .
عمه من تو هر جمعی میشینه یه تِک میناله،دفعه بعد ک میاد تا دوتا النگو به النگوهاش اضافه شده😶🌫️
فک کنم انرژی منفی،پول و طلا رو جذب میکنه و ما نمیدونستیم🤭
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
یکی از اطرافیانم همیشه میناله اما هفته ای دوسه بار مهمون داره غذا هم گذاشتنی کم نمیزاره دوسه نوع غذا دسر سوپ و... ماشین صفر میخره میگه وام برداشتم بعد یه هفته میبینم طلاهاشو عوض کرده لباس جدید خریده گوسفند خریده قربونی کرده وسایل خونشو هرسال عوض میکنه هروقت پول میخاییم هرچقدر بخاییم میده
خداروشکر که داره ایشالله خدا بیشترش کنه ولی با دوتا بچه و این گرونی نمیدونم از کجا میارن
رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره
مثلا ما الان کارتمون خالیه اما ی میلغی ی جایی نگه داشتیم ک راحت دستمون بش نرسه
الان اگه بخوام ی کاری راه بندازم ماشین عوض کنم میتونم ولی اگه بخوام برم دندون پزشکی با توجه ب اینکه اخر برجه نمیتونم باید بندازم چند روز دیگه ک حقوق بدن