2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286829 بازدید | 69189 پست
راست میگه. انشالله هر هزار تومن براتون میلیون برکت داشته باشه. شوهر منم بارها مشتری میاد جنس میخواد ...

افرین همین حرفا رو به مام میرنن حتی اگه اولین خرید رو از جایی بکتیم طرف اون روزش بهشته براش 

خیلی وقتا  شده دیدم مثلا ارایشگرم یا راننده اشنای اژانس گفته خانم فلانی دست شما خیر داره 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور میکنی من بار اول چنین صحنه ای رو دیدم اینجوری بودم😳بعد به منم یه کاهو دادن گفتن شروع کن😂منم پ ...

ما خودمون هم خیلی نمیخوریم... ولی تو فامیل دیدم بعضیا واقعا خوش خوراکن..13 به در 30 نفر باشیم 3،4 تا کاهو میگیریم. ما بیشتر رو مزه ی غذا حساسیم..🥴

انشالله که به وقتش اتفاق خوب براتون میفته.. شاید زمانش نرسیده. امروز خوندم سوئد قوانین مهاجرتیشو سخت ...

مرسی فدات شم

آره متاسفانه هر چی جلوتر می ریم شرایط سخت تر میشه، یه دوستم که سوئده الان درسش تموم شده، دنبال کار می گرده

میگه به خاطر ملیتم و قضیه موشک به اسرائیل همش ریجکتم می کنن🥲

مرسی فدات شمآره متاسفانه هر چی جلوتر می ریم شرایط سخت تر میشه، یه دوستم که سوئده الان درسش تموم شده، ...

آدم میمونه چی بگه واقعا. میگن یه دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه 10 تا عاقل نمیتونن درش بیارن😒😒

برنامه طلاین رو از بازار دانلود کنید یا نسخه تحت وب از طریق گوگل وارد شین.  بزنید ثبت نام و احرار هویت کامل انجام بدین.  موقع ثبت نام نوشته کد دعوت رو بزنید

سه سوت طلا میده😍😍😍😍

VVDENN

کد دعوت طلاین

ما خودمون هم خیلی نمیخوریم... ولی تو فامیل دیدم بعضیا واقعا خوش خوراکن..13 به در 30 نفر باشیم 3،4 تا ...

ما غذای خاصی نداریم ولی خیلی جاها آش میپزن 

سمت ما اکثرا کباب دارن سیزده مث یه روز معنولی بیرون رفتنی 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....